КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 216
  • 880
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Оффффф вече ми писна от тия двамата!

# 106
Ама пак ли ще има "Искрено и лично" Crossing Arms Трябваше финала да е днес...

# 107
Както ми беше писнало да дават Деян и Радина, така ми писна и сега. Това Къртицата ли е или Море от любов?!...

# 108
  • София
Не, "Искрено и лично"

# 109
Къртицата и да я пратят на тест, няма да си отиде, ще даде 10 правилни отговора и си остава. Единственият начин е и другият играч да знае кой е къртицата и да даде 10 правилни отговора по бързо, но едва ли ..... Така, че почти сигурно е че Къртичока си остава в последната тройка.
Валя и Моро - става банално вече ....

# 110
Предложение за анкета:
Ще бъде ли разкрита Къртицата до финала на предаването?
1)ще бъде разкрита от участниците
2)ще бъде разкрита от зрителите
3)ще бъде разкрита от участниците и зрителите (мненията им съвпадат)
4)няма да бъде разкрита и ще спечели парите

# 111
"От съображения за сигурност", дрън-дрън... Laughing

# 112
В понеделник от 17:30!? Е тия за пари ще направят 10-часов лайф, еб*си.. Нямам търпение да дойде финала, но ми е чудно как ще издържа да го изгледам в един ден. Сигурно ще си го изтегля и ще го гледам на части.

# 113
 ooooh! Whistling
Къртицаааа

# 114
  • София
В понеделник от 17:30!? Е тия за пари ще направят 10-часов лайф, еб*си.. Нямам търпение да дойде финала, но ми е чудно как ще го изтрая. Сигурно ще си го изтегля и ще го гледам на части.
Или на бързи обороти  Mr. Green

# 115
  • София, България
Кажете, че изпуснах:

1. Какво е станало с крака на Джина?
2. Днес в колко часа почнаха?
3. Какво е това, което виси на врата на Марта?

# 116
А снощи мнението пак ми се затвърди, като при всяко даване на лицата на участниците Икебаната пак беше първи.

И ако накрая не е той ... Mr. Green

Все едно аз съм го писала целият ти пост Wink

Да добавя, че при всяко показване на надписа Къртицата в първата буква спусната от хеликоптера има един символ. Като символа за мъж, но обратно сочи стрелката (наляво) и малко странен, ама така го обясних  #Crazy  

# 117
Джина си е счупила крака на сватбата на ЕМАНУЕЛА в базата, когато Гибона я бутнал в басейна, но тя разбрала седмица по - късно. Това на врата на Марта и аз не знам какво е  Grinning!??? Предаването започна в 20:00 часа!

# 118
  • София, България
Мерси Рости, дали пък не са някакъв странен вид очила  newsm78

# 119
Иван като е толкова гнуслив,защо не се сменят с Андрей? А трябва всеки път да го гледаме как аха ще повърне. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт