КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 212
  • 880
  •   1
Отговори
# 120
А Рут как искаше да измъкне Grinning Вместо да пита дали кръвта е вредна, да спре цигарите Simple Smile

# 121
  • София, България
А я още нещо да питам, при вас на ТВ7 прекъсва ли им от време на време звука, или повредата е в нашия телевизор - за по няколко секунди просто заглъхва  newsm78

А Рут как искаше да измъкне Grinning Вместо да пита дали кръвта е вредна, да спре цигарите Simple Smile

Peace

# 122
При нас е О.К. Рестартирайте си приемника Simple Smile Може да се оправи Simple Smile

# 123
оу,
аз бих се отказала..
 Sick

# 124
По-гадно не ми е ставало от това предаване  Sick Sick Sick Sick Sick

# 125
Иван и Андрей съвсем изтрещяха. Егаси болните мозъци са тези, които им измислят преддверията.

# 126
А я още нещо да питам, при вас на ТВ7 прекъсва ли им от време на време звука, или повредата е в нашия телевизор - за по няколко секунди просто заглъхва  newsm78

Перфектен е сигнала.
Но днес гледах ТВ 7 по Булсат и доста накъсваше

# 127
  • София, България
Иван като е толкова гнуслив,защо не се сменят с Андрей? А трябва всеки път да го гледаме как аха ще повърне. Crossing Arms

хехе, сигурно ни четът, и Андрей го предложи току що

а звука на ТВ7 - от доста време е така, но точно днес май не го е правило

# 128
  • София
Аз просто не мога да повярвам, че всички го изпиха! Sick

# 129
Аз тайно се надявах някой да върне върху Иван  Laughing А след чашата на Рут спрях да ги гледам... Досега от телевизия не ми беше прилошавало буквално... Sick

# 130
Е чак предверието да беше толкова ужасно. В един сезон на американския "Survivor" имаше такова изпитание, но с кръв от крава. Не съм сигурен кое по-лошо, но помня че накрая при равенство между двата отбора дори трябваше да го пият чисто. Laughing

# 131
  • София
Андрей е по-готин от двамата. По принцип са му по-крайни шегите, но на мен не ми пречат. По-комуникативен е с хората и поема инициативата като има проблем да го разреши.

# 132
  • IT
Мега гнус ми стана. Емануела ми заприлича на енот с това размазано черно под очите.

А по повод Велислава на сайта има едно видео с Рут и тя споделя, че и липсва Величка и си е мислила, че тя ще остане до края.

# 133
Някой да знае от къде мога да намеря OST-то на предаването? Има някои доста добри песнички, които пускат по време на предверията и битките.

# 134
Абе хайде стига глупости в половината източни култури пиенето на кръв е изключително важен ритуал и се прави редовно. Никой не е умрял. Кръвта няма вкус. Хората от зараждането на цивилизациите са консумирали телесни течности по някакви причини. Пиенето на урина дори е застъпено в много лечебни ритуали. Кръв се пие от памтивека в хиляди култури и умрели няма. И аз съм опитвал. Няма никакъв вкус и не се мре от това. Спокойно. Освен това това са го правили и участниците в италианската къртица. Не го измисляте болните сценаристи на Иван и Андрей. Хайде прекалявате.

Общи условия

Активация на акаунт