КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 207
  • 880
  •   1
Отговори
# 135
След като чух, че е  много полезно и аз бих пийнала  Grinning

# 136
Рут много се учуди!

А за предверието. На мен кръвта не ми е гнусна, но тези съсиреци са ми много гадни.

# 137
Марина май пак отива на тест и Донков ще си иде.
Така поне мисля аз.

# 138
Рут наистина се учуди доста.Сега Марина и Донков на тест ще е интересно.Въпреки,че ми се иска Киро да го видя.

# 139
Аз съм малко като Катето Евро -подозирам всички, но в крайна сметка се спрях на Кирил Ефремов, но човека, който изключвам на 100% е Марина.

# 140
  • София, България
оф а тая Вилислава все в чудния и профил я дават

# 141
И аз им се чудя. Защо не искат да номинират Киро, като го подозират. Да пробват поне веднъж, да вземат парите. Ако наистина е той.

# 142
Любо е къртицата newsm53

# 143
  • Sofia
Ако е той и го разкрият сега какво следва,то няма време за друга къртица....

# 144
Ако е той и го разкрият сега какво следва,то няма време за друга къртица....
Сценаристите ще изберат нова. И тогава ще има голямо чудене. И няма да има никакви жокери и въпроси, от тестове за нея. Към парите на групата, ще се добавят половината от парите на къртицата.

# 145
  • София, България
А кой го определя тоя прословут и тооолкова важен ред, по който да номинират  newsm78

# 146
Браво, Динка! И ме радва, че Емануела нарежда Рут. Най-после някой от известните да соли някой от известните участници, а и Рут заради държанието си последните седмици най-много го заслужава.

# 147
Страшно малоумна логика обаче - Марина играела с Киро, че е къртица, по-добре Деян с Киро да се борел... Ами ако Киро си е къртицата, Марина или той самият е по-лошият съперник?

# 148
Тази битчица между Киро и Марина беше с ясен край. Естествено, че Киро щеше да спечели. Едва ли някой се е съмнявал.

# 149
Е то беше ясно,че Кирчо ще смуче по-бързо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт