КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 247
  • 880
  •   1
Отговори
# 255
85dodo85 ти да не си Миглена?  Grinning В кръга на шегата разбира се,да не се обидиш нещо  Peace Тя има такива разсъждения....Както и да е.... аз също мисля,че е Киро без да съм обръщала внимание на подобни завъртания на ляво или дясно. Още първата им  мисия помня как коментирахме с мъжа ми,че голям мъж пък никаква сила няма или просто не си дава зор.

не става въпрос за разсъждения, въпреки че въобще няма да се обидя и да ме заподозреш за Миглена:)) става въпрос за научно обоснован факт, че хората гледат надясно когато лъжат и гледат на ляво когато разказват нещо и казват истината..  ако искаш прочети за това. Аз си мисля, че от предаването ни четат и къртикът вече няма да прави подобна грешка, а и 100% са му казали как да не се издава с езика на тялото, но не може да се прикрива винаги.. затова ви казвам, ако някой има нерви да преглежда предавания, или знае по-добре кои са епизодите в които участниците може да са казали нещо, с което да се провери тази теория, да го имате предвид.. Също и да гледаме сега последната седмица, когато би трябвало да им задават най-много такива въпроси на които езика на тялото може да ги издаде, въпреки че са предварително инструктирани как да се държат.. 

# 256
  • София
Мда... аз от ден едно подозирам, че Киро е къртът и с всяко предаване ми се затвърждават подозренията. Според мен и участниците са наясно, че е той, но най-логичното нещо е да го оставят до финала. Ако го посочат по-рано и видиш ли той излезе, от продукцията ще изберат друг на негово място и върви го търси. А така сладка работа: нарочваш хората, които не ти харесват или смяташ за сериозна конкуренция и ги изкарваш един по един, надявайки се да победиш другите и да стигнеш до финалната тройка. В същото време обаче вече няма защо да крият пред зрителите кого подозират истински, защото нали правилата са, че Къртицата ще си вземе парите, ако не го разкрият зрителите. Т.е. аз ако съм и знам, че е Киро, ще си трая до последния момент, няма да споделям със съотборниците си и ще се правя на дръж ми шапката, но ще споделя с драгия зрител в последния момент защо мисля, че е той, за да може хем да имам максимални шансове за победа, хем публиката да го разкрие него.

Супер простичко.

И не знам защо всички копнеят по някакви адски конспирации, като понякога наистина всичк е съвсем, съвсем елементарно в този живот.

От една страна съм съгласна, че им е по-изгодно на участниците чак на финала зрителите да го разкрият кой е къртицата, но от друга - 1во наградата на победителя, ще остане само сумата спечелена от групата, а тази на къртицата ще отиде при някой гласувал зрител. (Поне така казаха в началото водещите) А ако го разкрият в четвъртък, имат по-голяма изгода според мен - 1 път ако бъде победен на теста, теоритично е възможно, тогава половината събрана от него сума отива в групата, а другата в зрител и 2 път дори и да победи къртицата - то тогава зрителите ще са почти сигурни кой е и ще го разкрият, тоест, кърта не взима награда и няма шанс да отиде до финалната 3ка.  Само се чудя какво би станало, ако зрителите не разкрият къртицата в понеделник, тоест има под 50 %, възможно ли е къртицата накрая да остане от последните и при положителния вот, кой да спечели да вземе хем неговата си сума, хем тази на групата  newsm78

# 257
Аз се колебая между Рут и Любо.

# 258
http://karticata.tv7.bg/Tazi-vecher-v-KARTITsATA-ochakvayte/9767414

Днешният епизод ще е доста забавен.

# 259
Мноооооого моля ,някой да ми обясни
Изобщо не схванах какъв ще е финала...Андрей каза за някакви тестове в понеделник,пък къртицата нямало да участва,не знам си какво...нищо не разбрах  Confused

# 260
85dodo85 ти да не си Миглена?  Grinning В кръга на шегата разбира се,да не се обидиш нещо  Peace Тя има такива разсъждения....Както и да е.... аз също мисля,че е Киро без да съм обръщала внимание на подобни завъртания на ляво или дясно. Още първата им  мисия помня как коментирахме с мъжа ми,че голям мъж пък никаква сила няма или просто не си дава зор.

не става въпрос за разсъждения, въпреки че въобще няма да се обидя и да ме заподозреш за Миглена:)) става въпрос за научно обоснован факт, че хората гледат надясно когато лъжат и гледат на ляво когато разказват нещо и казват истината..  ако искаш прочети за това. Аз си мисля, че от предаването ни четат и къртикът вече няма да прави подобна грешка, а и 100% са му казали как да не се издава с езика на тялото, но не може да се прикрива винаги.. затова ви казвам, ако някой има нерви да преглежда предавания, или знае по-добре кои са епизодите в които участниците може да са казали нещо, с което да се провери тази теория, да го имате предвид.. Също и да гледаме сега последната седмица, когато би трябвало да им задават най-много такива въпроси на които езика на тялото може да ги издаде, въпреки че са предварително инструктирани как да се държат.. 

Да ви кажа честно, и двете не сте съвсем прави, защото е научно доказано, че има индивидуални различия: някои гледат наляво, други надясно. Четете чуждестранни статии в интернет, българските по темата са с пропуски в превода. В криминалният сериал "Излъжи ме" пък твърдяха, че лъжецът гледа право в очите, за да излъчва повече сигурност/доверие. Така че не се връзвайте на езика на тялото, особено очите на къртичока, от седмици изпълнява ролята си на предател и 100% психолозите на предаването са му "обяснили" някои тънкости как да прикрива поведението си.
Нека изчакаме до четвъртък, да видим кой ще излезе, но не вярвам, че ще е къртичокът. Предаването добре изманипулира зрителите от март месец до сега: нарочи почти всички изгонени с чести видеоматериали, това е стар "психологически" трик на промиване на мозъци, за да отклони вниманието към истинския предател и "помагачите" му. Дано дадат и кои са тримата играчи, които са знаели.
А да Ви питам зрителите ще имат ли достъп до отговорите на тестовете след края на предаването, освен участниците  Rolling Eyes  шегувам се, разбира се.

# 261
Пак казвам - напасвате отговорите от теста на Миглена, както тя ги е дала. По логиката, че е играла с Жени и има 7 верни отговора, ние няма как да знаем кои точно са, с изключение на това, че 10-ят със сигурност е грешен. А относно това, че ако къртицата даде 10 верни отговора, ще се прецака - поредната глупост на Иван и Андрей, понеже ние така или иначе не знаем кой колко верни дава. Преди поне казваха с колко повече верни, сега казват само кой има повече, тоест тази къртица разкриване  няма и ще я разберем като останат последните двама в базата.

# 262
  • София, България
А откъде знаете, че има трима участници, които знаят ... Нали казаха, че дори Иван и Андрей не знаели. Ако освен Къртицата, и още трима знаят ... тайната на кино ще отиде ... В жълтите вестници няма ли материали по темата, там всичко знаят предварително  Thinking

# 263
Хм, интересно наистина.  Grinning Предаването свърши, а ние не сме знаели толкова важен факт...

# 264
А откъде знаете, че има трима участници, които знаят ... Нали казаха, че дори Иван и Андрей не знаели. Ако освен Къртицата, и още трима знаят ... тайната на кино ще отиде ... В жълтите вестници няма ли материали по темата, там всичко знаят предварително  Thinking

Не трима участници,а Ани Владимирова,продуцента,на който Велислава би шамар и италианската психоложка-само те знаят кой е Къртицата,защото те са го избирали дефакто. Друг е въпроса,че Иван и Андрей не са знаели от началото,вече със сигурност знаят кой е Къртицата,защото следят всичко отблизо,знаят как отговарят участниците на теста до 5-ти въпрос,знаят много подробности,които ние не,защото не са били излъчвани и т.н.

# 265
Има. Писаха, че е Кирил.

# 266
  • София
Аз мисля,че в четвъртък просто ще чуем лично от Кирил,че не е къртицата.
Ако се задържи така зрителският вот, той ще единият и изправен срещу Марина, няма никакъв шанс.
Според мен той е перде и изобщо не чете и не си води записки Simple Smile
Би я победил,само ако той е къртицата.
Марина според мен си играе с Икебаната.Те си бяха дружки и най-добре го е опознала и понеже е лисица е надушила нещо.
Много ми е интересно кой ще е другият с най-много забити копия,в случай,че зрителите номинират Киро.
Никой не подозира Икебаната от тях,поне не го е изрекъл на глас.Става много завързано и нямам търпение за финала,който ще е от 17.30 !  Laughing

# 267
  • Ямбол
....
Марина според мен си играе с Икебаната.Те си бяха дружки и най-добре го е опознала и понеже е лисица е надушила нещо.
....
Никой не подозира Икебаната от тях,поне не го е изрекъл на глас....
И аз си го мисля вече това. И другите може да не се издават за Икебаната и нарочно да говорят това, което и повечето зрители мислят.

П.П. Прави ми впечатление, че Марина в последно време много фамилиарничи с Иван и Андрей или повече с Иван. Забелязах как му говори, вчера го напръска игриво със сламката си. Има нещо задкулисно при тях, което може да не е свързано с Кърта, но вече бие на очи.

# 268
Като видях снощи, че отново в изпитанието със содата  беше ясно ,че Киро ще спечели, както и предния път със завързаните ръце и по този начин ми се затвърждава мнението, че той е къртицата, та нали продукцията помага на къртицата.

# 269
Никой не подозира Икебаната от тях,поне не го е изрекъл на глас.Става много завързано и нямам търпение за финала,който ще е от 17.30 !  Laughing
Мне, снощи, в края на живото предаване, някой спрегна Неделчев за къртица, не помня и аз точно кой го подметна, но се възцари 5-10 секундно мълчание, даже Иван и Андрей забакнаха. Сега, може и просто да се е получило случайно, но вкъщи го забелязахме всички. После, Дидо Неделчев е много по-интелигентен от това, което показва в публичното пространство. Емоционален бил...че какво му пречи, това е един перфектен щит срещу подозренията. Хъса, с който се хвърля във всяка мисия, демонстративен хъс, както и изпятата радост при победа, някак цялото му поведение се характеризира с една такава показност, която се открива и в клиповете и представянията от втория му творчески период. Играе, човекът, и добре играе. Може и Киро да е, разбира се, но Рут и Любо не са, твърде са амбициозни, за да са добри играчи, липсва им умението за изчакване, както и емпатия към хората, с които са заедно. А именно последното качество осигурява така ценната информация, която, влизайки в контра с хората, които те заобикалят, няма как да извлечеш. Деца са още и тези младежка напористост веднага ги дисквалифицира от класацията за къртички. Гибона- много точен мъж, възможно е и той да е. Ако излезе така- евалла. Тошко...отразител, придадък към Киро, ако ще и да се пъне. Така де, тъкмо напъните му идват в повече, а пък е простоват и поради това не биха рискували да го вкарат в къртичи образ. Марина не е, повече щяха да я пазят, ако беше.

Общи условия

Активация на акаунт