КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 197
  • 880
  •   1
Отговори
# 405
Първо да кажа браво на Любо! Много интелигентно и умно момче!
Тази вечер Рут ще бъде номинирана от зрителите и Рут тази вечер ще излезе от шоуто! Това го каза Донков още преди доста време, че знае за Рут, че една седмица преди края на предаването тя ще напусне и няма да дочака края.

# 406
Тази вечер Рут се пука по шевовете от злоба, не говори а съска, направо ми опротивя това момиче. Любо ми е любимец и му стискам палци да се справи със всички тия злобари.

# 407
Яко се кефя, като дънят продукцията - преди беше с тревата, сега с интернета, кой знае още колко неща не знаем...уж били в пълна изолация, уж не знам си к'во...този формат е пълна пародия... Sick

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 21:50 от Шепoт

# 408
Рут ,че е злобна - злобна е.Но нещо не ми се връзва.За една вечер -'Не искам да те чувам,няма да говоря с тебе'' и т.н
Според мен или тези от студиото са прави,че има нещо друго между тях и това е само предтекст да си го изкарат,или просто и аз не знам какво,много ми е внезапно Grinning А ако е вярно,Рут просто е едно неблагодарно мекотело,което изобщо не заслужава каквато и да е награда.

# 409
Чудя се как на толкова години може да е толкова злобна Рут... А относно това, че Любо харесвал Марина - този факт само може да го принизи. И да не спечели шоуто той, това ще е единственият човек от това предаване, който ще може да излезе с вдигната глава, другите се изложиха като кифладжии...

# 410
Рут ,че е злобна - злобна е.Но нещо не ми се връзва.За една вечер -'Не искам да те чувам,няма да говоря с тебе'' и т.н
Според мен или тези от студиото са прави,че има нещо друго между тях и това е само предтекст да си го изкарат,или просто и аз не знам какво,много ми е внезапно Grinning А ако е вярно,Рут просто е едно неблагодарно мекотело,което изобщо не заслужава каквато и да е награда.
И аз мисля, че има нещо повече, което няма нищо общо с дневници или анкетни карти.
Любо ми хареса - чел, преписал, внимавал. Другите какво правиха - ваканция.
А Рут лъже безобразно за интернета - постоянно си сменя статуса във фейсбук...

# 411
Тази вечер Рут се пука по шевовете от злоба, не говори а съска, направо ми опротивя това момиче. Любо ми е любимец и му стискам палци да се справи със всички тия злобари.

Поредното доказателство, че никога не е късно да станеш за резил.
С нейните претенции къде е живяла, какво образование е получила, пък колко й е добър английския...след тази случка вече е смешна.

# 412
Еее,май няма да се справят с тая мисия...

# 413

С нейните претенции къде е живяла, какво образование е получила, пък колко й е добър английския...след тази случка вече е смешна.

Пфф..тя сигурно още преди месец стана за резил.

# 414
Karticata e tapo predavane kato cqlo,no kato nqma kakvo da se gleda,stavam optimist i mu simpatiziram! Wink Laughing

# 415
  • София, България
Добре де, не могат ли през стъпало да ги закачат тия карабинери, откачат от по-долното и закачат на това върху тях ... иначе е безсмислена работа

# 416

Пфф..тя сигурно още преди месец стана за резил.

Верно, още при случката с Деян Донков се видя що за стока е.

# 417
Любо много ме дразни,не че харесвам Рут.
Но е повече от ясно,че той от началото си търсеше любовна авантюра,за да е интересен и да отиде на финал. 1во с Марина,после с Рут,само я използва. Това вече не е достойно.

# 418
А Рут лъже безобразно за интернета - постоянно си сменя статуса във фейсбук...
Тя веднъж спомена, че нейната пиарка й обновявала статуса, веднъж пък се изпусна че тя е влизала и чела, може ли да я разбере човек. Мен ми опротивя от всичко което чух тази вечер, за беля изпуснах началото, пускам телевизора и Рут така съска, и сипе злоба и жлъч. Седнала да плюе, а пък за нея се говореше че прибирала суми от скандалите които завърташе през цялото това време.

# 419
  • До сърцето...
... той от началото си търсеше любовна авантюра,за да е интересен и да отиде на финал. 1во с Марина, после с Рут...

И аз така мисля. Макар че Рут си е добър трофей за момче като Любо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт