КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 38 121
  • 880
  •   1
Отговори
# 465
Рут и за мене е мъртва!  Mr. Green Досега не вземах отношение към нея просто ми беше безразлична, но днес се показа в истинската си светлина и показа какъв човек е. Любо не е направил нищо лошо от което да го е срам истинският проблем е че останалите ги е яд и се чувстват застрашени от него и нищо чудно той е най-интелигентният и прозорлив от всички участници до сега. Тея хора така и не разбраха, че това е игра и победителят може да е само един. Мисиите са едно там Любака се раздаваше мисля прилично и допринесе за това положението на групата с парите да не е още по окаяно мисля, че и в днешното предизвикателство това се видя. Обаче тестовете и елиминациите са нещо съвсем друго там всеки играе сам за себе си и приятели няма.

# 466
Не, не! Любо искрено ме разсмя накрая. Laughing До одеве Рут беше с най-много проценти и голяма разлика и ако сега не е тя и някой ми каже, че вотът не е манипулиран. Laughing

# 467
Само на мен ли ми направи впечатление, че Любо си промени становището за интернета ("да, има, но не го ползва"). След като Андрей каза, че коментаторите в студиото не са одобрили изклюкването за Айпода на Рут.

Според мен иронизираше. Peace

# 468

За пръв път пуснах смс в това предаване против нея!
И аз.....За пръв път пуснах смс изобщо Crossing Arms ..........и естествено против Темерут......Вън......ти  злобно грозно човече Naughty Аххххх.....как ми палят двигателя такива мижитурки bash

# 469
Само на мен ли ми направи впечатление, че Любо си промени становището за интернет (да, има, но не го ползва). След като Андрей каза, че коментаторите в студиото не са одобрили изклюкването за Айпода на Рут.

Аз мисля, че го каза със ирония, не че си променя становището

# 470
  • София, България
много злобно и нагло същество! За външен вид.. преди или след пластиките говорим?

е, ако имаше пластики, поне да я бяха докарали до някакъв приличен вид, че тя прилича на някаква лелка, с 20 години по-стара, отколкото е

# 471
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Рут съм склонна да оправдая този път.Просто е разочарована от човек,който е смятала за искрен и който реално е играел роля,за да ги изработи всички,дори и нея.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 22:46 от МуGuapa

# 472
от коментаторите в този сезон Катето винаги ме е разсмивала, каже си становището, а пък само секунда след това е не на 180, ами на 360 градуса се върти, супер забавни са ми нейните включвания  Laughing

# 473
Започвам да си мисля, че може сама Рут да си е пуснала клюката за евентуалната бременност

# 474
Не ми е грозна Рут на мен , но какво от това. И Мис Перник да беше, пак нямаше по-симтаично да ми става поведението и.

Ама това с анкетите станало преди два месеца, а тия сега изтрескаха. hahaha
Ей, това паричките се оказаха като бомба със закъснител. tooth

За играта е ок,но съм сигурна,че и в живота е такъв...типичен мъж Водолей.
Ние играта гледаме и поне аз хич нямам намерение ни един от тези да си ги водя вкъщи / може би Азис, да си правим смешки  Laughing /. Та за мен, като играч, той и Марина са най-добре ориентирани в играта.

# 475
  • София
Ама си личи че и на Любо му е много криво де.
Тъпо решение, ама евала на Любо. Според мен сега няма да го номинират.

# 476
Не ми е грозна Рут на мен , но какво от това. И Мис Перник да беше, пак нямаше по-симтаично да ми става поведението и.

Ама това с анкетите станало преди два месеца, а тия сега изтрескаха. hahaha
Ей, това паричките се оказаха като бомба със закъснител. tooth
той прочел 2 листа. а тя чела от нет-а 2 месеца .....

# 477
  • София, България
казах ли ви, че Любо е къртицата  hahaha

# 478
казах ли ви, че Любо е къртицата  hahaha

Ъмм, и го разбра със сигурност от? Rolling Eyes

# 479
той прочел 2 листа. а тя чела от нет-а 2 месеца .....
Получих прозрение! Тя не е забременяла от Калоян, ами е хванала вирус /срамен!/ от групов виртуален секс.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт