Третокласници

• 49 422
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • 1st floor
Момичета, къде продават раници на Габол в София? Изчезнаха и не мога да намеря. Само поръчка по интернет, а аз искам да заведа каката да види една чанта, че тя е мноооого претенциозна... Tired

# 226
  • В светлината на слънцето
При нас в класната стая си имат диспенсер с изворна вода. Събираме всеки месец по левче за водата. Иначе децата си носят бутилки или чаши - кой каквото е преценил, че му е удобно.

# 227
  • София
можете ли да ми препоръчате шишета за вода? не искам пластмасови, но и не мога да дам 40 лв за шише, предвид че имам да купя две, и вероятно много скоро пак ще купувам, като ги загубят.... не искам и спортни шишета/тези дето са с биберон и сламка вътре/.
Аз купих на тапъруеар- 17 лв. пластмаса е уж някаква хубава. Ами ,хубаво е шишето, само дето вече е надрано понеже се замерваха с тях в училище. Друго няма да купя докато не почне да си пази нещата. Crossing Arms

И ние сме с такива http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/1061.html , вечер ги мия в миялната, сутрин ги пълня с вода. Имат от 500 мл, които са удобни. Има и със спортна капачка http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/1059.html . Безвредни са и нямат филтри, което за мен беше важно.
Моите деца са на бабин дом, по цял ден игри. Ще видим как ще наваксваме, като си ги вземем другата седмица.  Hug

# 228
  • София
Напипах нещо с четенето - синчето изчете Доктор Дулитъл за 1 седмица /не се смейте, това е страшен успех за нас/, моля препоръчайте ми нещо близко до тази книга, че аз не мога да се сетя за друго, освен за Доктор Ох Боли

# 229
Ох, голяма мъка това четене. Започна " Хрониките на Нарния "и се отказа, сега мъчи "Ян Бибиян".

# 230
  • В светлината на слънцето
Напипах нещо с четенето - синчето изчете Доктор Дулитъл за 1 седмица /не се смейте, това е страшен успех за нас/, моля препоръчайте ми нещо близко до тази книга, че аз не мога да се сетя за друго, освен за Доктор Ох Боли

Дзвер, пробвай с Джералд Даръл. По-конкретно с ето това
http://chitanka.info/book/4352-moeto-semejstvo-i-drugi-zhivotni

# 231
  • София

Дзвер, пробвай с Джералд Даръл. По-конкретно с ето това
http://chitanka.info/book/4352-moeto-semejstvo-i-drugi-zhivotni
благодаря ти, поръчах го заедно с още 2 книги за доктор Дулитъл, ех дано имаме някакъв пробив най-накрая

# 232
Дзвер,

и моето прочете Историята на доктор Дулитъл сравнително бързо Wink
Сега "се бори" с "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада" - хем е пълна с любимите котки, хем са забавни главните герои, но Играта е над всичко:)

# 233
Здравейте,
бяхме на море и сега се завърнахме. Там, естествено, не чете. Но сега е на "Децата от улица Тряскаджийска". Малко и остава, после започва "Тошко Африкански", а после "Историята на Доктор Дулитъл", кажете ми, моля ви, откъде да намеря "Маншон, полуобувка и мъхеста брада" и "Малкият мъж"? Никъде ги няма. ooooh!

# 234
  • Варна
"Ането" и "Тошко Африкански" били безинтересни и моят отказва абсолютно да ги чете. Еми, ако се учат в трети клас, ще ги чете тогава. Засега другите книжки вървят, но списъкът "не бил задължителен"?! Аз не знам какво им е казала госпожата, но на 9 г. си мисля, че си е задължителен. Книжките, които не мога да открия, ги вземаме от библиотеката. Оттам е и "Маншон...". Иначе новата мода в занималнята е лонгборд, който аз ще отлагам максимално да му купя - смятам, че е още малък - та тази дъска е почти колкото него! Но бил по-бърз от скейтборда. В момента е решил, че ще става дърворезбар, дори на уроци ходихме. То ако всичко ставаше лесно Simple Smile

# 235
Здравейте,
бяхме на море и сега се завърнахме. Там, естествено, не чете. Но сега е на "Децата от улица Тряскаджийска". Малко и остава, после започва "Тошко Африкански", а после "Историята на Доктор Дулитъл", кажете ми, моля ви, откъде да намеря "Маншон, полуобувка и мъхеста брада" и "Малкият мъж"? Никъде ги няма. ooooh!

Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада ги купихме от Панаира на книгата в НДК.
Има ги и тук: http://www.book.store.bg/p17739/manshon-poluobuvka-i-myhesta-brada-eno-raud.html
Има ги и в книжарници Хеликон.

# 236
  • 1st floor
Каката днес донесе Дакела от библиотеката. От едната леля пък взехме Карлсон, Тошко Африкански и Малкият принц. Сега ще видим коя ще си избере първа ... и дано да спори...Ваканционното другарче е почти изписано, остана още малко...По цял ден сме навън, прибираме се само от един до четири и половин след обяд. Мама чете книжки, спи, гледа ТВ, а той се труди в стаята си  Mr. Green ...Аз само надзиравам от време на време... И да не си помисли някой, че кой знае колко е написал и прочел за това време...Просто е ужасно, ужасно бавен...особено в писането... Tired

# 237
Здравейте,днес сутринта се върнахме от морето,беше супер.Синчето намери нов приятел.Нищо,че ние сме в София,а той от Стара Загора,размениха телефони,фейсбук.Надяват се другата година да са пак заедно на морето.Вече е на вън с приятелче.С четенето сме до никъде,но като отиде на село ще чете,той там чете много,защото няма какво да се прави,през по голямата част от времето.

# 238
Лукчо ни се опря. Уж го харесваше, пък  го захвърли по средата... ooooh! Сега почна Ваканция-та , втора част...

Малката прочете Лукчо и много й хареса. После се оказа, че го няма в списъка Laughing Орева света как съм я накарала да прочете нещо, дето не е в списъка и заради мен няма да си прочете задължителните Laughing Аз за малко и Карлсон щях да й дам. Оказа се, че съм ги чела тук някъде из вашите списъци, ама в нейния ги няма Laughing

# 239
Лукчо е готин, още миналата година я прочете. На нас също не ни е в списъка, но аз не се придържам строго към него.И без това трудно чете, ако го затрупам със задължителните книги съвсем ще откаже.

Общи условия

Активация на акаунт