А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

• 354 236
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Не мога да не похваля ЦДГ №2 в Хасково. Благодаря на всички жени, работещи там и честит празник!

# 421
И аз съм  много доволна от ДЯ №23 в София-гледат децата с голяма любов и професионализъм.

# 422
63 ясла в "Сухата река" ,ние сме в 1 група и съм стра6но доволна от госпожите- Станкова и Павлова .Синът ми ходи с голямо желание,у4и песни4ки,не съм имала проблеми  Peace

# 423
и ние сме 1група в същата 63 ясла.голямо благодаря на леля Станкова и леля Павлова.обираме точките с репертоара от песнички.гледат ги с любов ,но и ги учат на ред и дисциплина.детето си влиза само ,забравя за нас радва се...не съм си и мислила че ще е така.

# 424
Нашите са горе долу хубави,но по-важно ни е че са ни близо,че пести време това.
Пък и зимата  е къде къде по-добре да ги водиш на 2 минути път.

# 425
Здравейте и от мен , скъпи мами! Аз съм майка на дете от подготвителна група от град Шумен! Много ми е драго, че детето ми е възпитаник на ЦДГ №19 "Конче Вихрогонче". Учителките са просто невероятни толкова се стараят да научат децата ни. Специално искам да изкажа благодарност на госпожа Боянова за нестихващия хъс и ентусиазъм с който зарежда децата ни ! Аз и моят мъж бяхме искрено впечатлени от изявата на нашия син на фестивала на приказките. Децата бяха просто чудесни ! Мога да кажа, че учителките са строги, но справедливи към децата , които са в групата - за тези четири години в които имаме контакт с тях и лелите видяхме напредъка в детето ни .. Искрено ви благодарим за грижите и обичта !!!

# 426
Хубава тема!
Аз съм много доволна от ОДЗ "Щурче" София, до Трета градска болница. Сестрите в яслата и най-вече г-жа Борисова и г-жа Трифонова са невероятни. Малкият ми син е от съвсем скоро и заспива сам, хапва си добре, танцува и пее и изобщо изглежда много щастлив като го вземам. А е само на 1 г. и 5 м. и сърцето ми се свиваше как ще го дам толкова малък на ясла. Страшно съм им благодарна. Даже имам въпрос към работещите в ясли и градини. Как да изразя благодарността си към тези велики жени? Те медали  заслужават. Но да не засегна достойнството им с някакви глупави подаръци.   

# 427
Големи комплименти и благодарности към персонала на 2-ра яслена група в ОДЗ 4 Чайка гр.Варна

# 428
AZ MOGA DA POHVALYA DETSKATA GRADINA NA DETETO SI-DETELINA V BURGAS.TAM SINA MI TRAGNA NA 3 GOD.V NA4ALOTO MNOGO PLAKA,AMA POSLE OBA4E KOLKOTO I DA VI SE VIJDA STRANNO-SVIKNA NA SBORNITE GRUPI-NAMERI SI PRIYATELI-PO GOLEMI OT NEGO -I SI IGRAE6E S TYAH.POSLE PREZ SEPTEMVRI SI VLEZE V GRUPI4KATA S DECATA I TAM MU E DOBRE I DO DNES.SPORED MEN, E MNOGO VAJNO NA KAKVI U4ITELI E POPADANALO DETETO,A NE DETSKATA GRADINA KATO CYALO ,ZA6TOTO  NAISTINA V NA6ATA GRADINA IMA GOSPOJI KOITO NE ZASLUJAVAT DA RABITYAT KATO U4ITELKI I LELKI KOITO TRYABVA DA SE MAHNAT OTTAM,NO NE VSI4KI SA TAKIVA-IMA HORA KOITO S JELANIE SE GRIJAT ZA DECATA I VAPREKI MNOGOTO GODINI STAJ GI OBI4AT KATO SVOI-TAKA 4E MILI MAIKI-PARVO RAZPITAITE KOI GOSPOJI 6TE BADAT NA VA6ETO DETE-RAZBERETE NE6TI4KO ZA TYAH I TOGAVA KOMENTIRAITE -NE VSI4KI HORA SA EDNAKVI-GOSPOJA DAFINKA IVANOVA,GOSPOJA LILI VASILEVA,GOSPOJA DANDARINOVA,G-JA NELI IVANOVA,G-JA KINEVA,G-JA NA4EVA,G-JA PANAYOTOVA-I DRUGI ------SA HORA NA KOITO MOGA DA POVERYA DETETO SI S 4ISTA SAVEST I SARCE-----DA NE ZABRAVYA- G-JA KAN4EVA I G-JA FILIPOVA-I G-JA DI4EVA-------------JEN KOITO ZASLUJAVAT IMETO U4ITEL

АЗ МОГА ДА ПОХВАЛЯ ДЕТСКАТА ГРАДИНА НА ДЕТЕТО СИ-ДЕТЕЛИНА В БУРГАС.ТАМ СИНА МИ ТРАГНА НА 3 ГОД.В НА4АЛОТО МНОГО ПЛАКА,АМА ПОСЛЕ ОБА4Е КОЛКОТО И ДА ВИ СЕ ВИЖДА СТРАННО-СВИКНА НА СБОРНИТЕ ГРУПИ-НАМЕРИ СИ ПРИЯТЕЛИ-ПО ГОЛЕМИ ОТ НЕГО -И СИ ИГРАЕ6Е С ТЯХ.ПОСЛЕ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ СИ ВЛЕЗЕ В ГРУПИ4КАТА С ДЕЦАТА И ТАМ МУ Е ДОБРЕ И ДО ДНЕС.СПОРЕД МЕН, Е МНОГО ВАЖНО НА КАКВИ У4ИТЕЛИ Е ПОПАДАНАЛО ДЕТЕТО,А НЕ ДЕТСКАТА ГРАДИНА КАТО ЦЯЛО ,ЗА6ТОТО  НАИСТИНА В НА6АТА ГРАДИНА ИМА ГОСПОЖИ КОИТО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА РАБИТЯТ КАТО У4ИТЕЛКИ И ЛЕЛКИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ ОТТАМ,НО НЕ ВСИ4КИ СА ТАКИВА-ИМА ХОРА КОИТО С ЖЕЛАНИЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ДЕЦАТА И ВАПРЕКИ МНОГОТО ГОДИНИ СТАЖ ГИ ОБИ4АТ КАТО СВОИ-ТАКА 4Е МИЛИ МАИКИ-ПАРВО РАЗПИТАИТЕ КОИ ГОСПОЖИ 6ТЕ БАДАТ НА ВА6ЕТО ДЕТЕ-РАЗБЕРЕТЕ НЕ6ТИ4КО ЗА ТЯХ И ТОГАВА КОМЕНТИРАИТЕ -НЕ ВСИ4КИ ХОРА СА ЕДНАКВИ-ГОСПОЖА ДАФИНКА ИВАНОВА,ГОСПОЖА ЛИЛИ ВАСИЛЕВА,ГОСПОЖА ДАНДАРИНОВА,Г-ЖА НЕЛИ ИВАНОВА,Г-ЖА КИНЕВА,Г-ЖА НА4ЕВА,Г-ЖА ПАНАЁТОВА-И ДРУГИ ------СА ХОРА НА КОИТО МОГА ДА ПОВЕРЯ ДЕТЕТО СИ С 4ИСТА САВЕСТ И САРЦЕ-----ДА НЕ ЗАБРАВЯ- Г-ЖА КАН4ЕВА И Г-ЖА ФИЛИПОВА-И Г-ЖА ДИ4ЕВА-------------ЖЕН КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ ИМЕТО У4ИТЕЛ

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 08:31 от Vivi

# 429
Изключително съм доволна от 53 - та ЦДГ, ж.к. " Илинден", София. Роси е в първа група ,двете учителки са страхотни, лелките - също. Децата с удоволствие ходят, всеки ден правят по нещо ново, което ми дават за подарък. Два пъти в седмицата имат задължителни занимания с музикална учителка, която им свири на акордеон и постоянно учат нови песни и стихчета.
Голямо благодаря!

# 430
Много съм доволна от яслата на синът ми!51 детска ясла и да съм по конкретна от персонала който обслужва 3 група.Просто съм очарована от техния професионализъм и внимание с което се обръщат към децата ни.Ако имах избор детето щеше да си остане там до училище.но нямам Weary .

# 431
  • София
Много е радостно това,че се изказвате ласкаво,за дейците градини,но аз лично бих написал и някой ред на хората от общината,защото тези хора освен критики и псувни,не се намери никой да им каже едно благодаря  Thinking.http://bog.Sofia.GB/?p=224#comments

Ето, имаш шанс. За какво конкретно благодариш на хората от общината? Линкът не се отваря.....
Аз, честно казано, не съм намерила причина досега.
Нещо ми се губи, вероятно.....

# 432
Едно голямо "БЛАГОДАРЯ" за госпожа Начева от ЦДГ"Детелина"-Бургас!

# 433
И аз да се присъединя към похвалите на bubulechkata за ясла №63 "Беборани". Синът ми е в една група с Марти (познах го на снимката Wink), а Станкова и Павлова са перфектните сестри. Цялата ясла е чудесна, не съм чула лоши отзиви за нея досега. Може би идва от директорката Стоянова, която е изключителна жена.

# 434
ЧДГ Ново поколение - гр. София! Всички госпожи там са страхотни и имат невероятно отношение към децата! Много съм доволна и горещо препоръчвам градината!

Общи условия

Активация на акаунт