"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Даре правят се от - до -, така се знае горе-доле кога О е била. Както и ако има някъв проблем,може 3-4-5 дни да излезне +теста,което пък може да се консултира с лекар...ако се случи.

Мамче моля ти се,не ни оставяй, ето сега АКО дойде М то ти,след има няма 2 седмици и пак ще сте на лов. Peace Чудех се,скоро мъжО ти спермограма пускал ли е? Помня,че при теб проблем не  е установен.

# 106
Магнетче, благодаря!
аз днес забравих да си направя Simple Smile)) утре ..... мн съм разсеяне, що не ме подсещате?

# 107
Мамче, не ни оставяй, поне в тази тема се разписвай  Rolling Eyes

# 108
  • София
Магнетче, благодаря!
аз днес забравих да си направя Simple Smile)) утре ..... мн съм разсеяне, що не ме подсещате?
Не е късно,бегай пикай Grinning

# 109
Мамче, милата ми тя  Hug Моля те, не искам така да се отчайваш! Знам колко ти е тежко в момента, поплачи си наистина, но не го приемай като трагедията на живота ти! Всички ние вярваме, че ще има щастие и за нас, но явно ... не му е сега времето!
Сигурно и аз ще плача след няколко месеца като идва М. , но сега ми е много притеснено, че не идва...Все си вкарвам разни филми...в това всички ни бива  Crazy Моля те, не ни изоставяй, аз съм сигурна, че причина има, просто трябва да се открие. Ако искаш, напиши точно какво сте правили, може всеки да даде някакъв съвет. Лошото е, че всички тези изследвания струват парички, и понякога е мнооого трудно, но целта оправдава средствата...

# 110
оф, преди да се сетя го направих. А след малко чакаме гости, не мога да се размотавам с тестове. Утре ще направя, аз и без това къде неделя-понеделник съм смятала, че трябва да бъде.

хахаахаха ако и на мен ми се падне в неделя като на Тинтина може да ме огрее  Joy

*Звездичката*, може Мамчето да е от нашия отбор дето не правим изследвания, знае ли човек ....

# 111
Ох, Даре, как ви разбирам, ама като ми се случиха някои неща, и като че ли вече ме е страх, не че като си направя изследвания има някакви гаранции, но поне ако се покаже нещо, ще съм спокойна че правя нещо по въпроса, и ще го боря...

# 112
Даре, Магнетчето ти е отговорила вместо мен.  Peace

# 113
Ех, Мам4е  Hug  от една страна те разбирам, почини си малко от тия мисли и тревоги, но след някой и друг ден усмихни се и ела пак. Аз все си те представям като много слънчево и усмихнато момиче, та поплачи днес и утре ти пожелавам пак да си усмихната и да гледаш напред

Даре - браво на шеф ти, като ви пуска...пък ти си готви   Mr. Green   на мен в последно време това месене и правене на разни хлебни изделия май като терапия ми действа, после много не ги ям, ама ми е много приятно да ги правя, пък преди никога не съм обичала да меся и да се занимавам с теста...

# 114
Мамче моля ти се,не ни оставяй, ето сега АКО дойде М то ти,след има няма 2 седмици и пак ще сте на лов. Peace Чудех се,скоро мъжО ти спермограма пускал ли е? Помня,че при теб проблем не  е установен.
Дойде, Магнитче, дойде ..  Sad
Влязох само за да честитя РД на една мила съфорумка, иначе нямах намерение да влизам.
Но ще ти отговоря ..
Не е пускал скоро спермограма, но нямаме и тази възможност.
Преди 3г. правихме абсолютно всички изследвания, за каквито се сетите(но да изброя, че може на някой да е полезно - полови хормони и хормони на ЩЗ, цветна снимка, разширена спермограма, генетични, имунологични, хламидии, токсоплазмоза, листериоза ... оххх, лошо ми стана) - пръснахме отново луди пари, а причина не откриха! ooooh!
Скрит текст:
Както писах тия дни взехме нова кола, сега я подготвяме за такси - боядисване, регистрации, застраховки, разрешителни.
Всичко ще иде до стотинка.
От там нататък започваме от нулата. Confused
Искам да ви кажа, че съм ви благодарна за милите думи, подкрепата и приятелското рамо ...
Но истината е, че има много трудни и черни моменти в живота ни.А за живота в БГ всичко е умножено по две за съжаление.
Със сина ми забременях без изобщо да знаех какво е овулация, БТ, тестове, прегледи .., но уви повече никога не ми се случи това(за тези 5 г.).Нито едно забременяване, дори да беше неуспешно, но да го имаше. Cry
На всички ни се струва понякога, че сякаш нямаме мястото си, губим се някак си, уж всичко правим както трябва, уж се държим добре с всички, а пак нещо не е както трябва.А  сега момента ми е просто такъв, преживявам личната си драма.
На предела на силите съм, от това да бъда силна и позитивна и да понасям ..
Давам кураж на всички, а аз отчаяно имам нужда от същото.
Само Бог знае какви планове има за нас.Но те явно не вървят ръка за ръка с моите!
Не знам как допуснах живота ми да се върти около правенето на бебе..., някъде по пътя губим себе си..., а това е много страшно, защото вече не сме пълноценни - не сме ние ..
Умишлено го написах в скрит текст, защото поста ми е негативен, предвид състоянието, в което се намирам.
Беше ми някак приятно тези 4-5 дни за малко да се почувствам "бременна", и да си припомня онези сладки трепети .., уви.
Ще си дам известно време почивка от форума, от това да бъда силна, ще заредя батериите на позитивизма и ... скоро може пак да се "срещнем". Rolling Eyes
Желая ви успех, и дано по-скоро се осъществи мечтата на всяка ви! Praynig

# 115
  • В градината...
Мамче, ако знаеш само как разбирам негативния ти посто и вероятно как всяка от намира в него своята истина  Tired Само искам да те накарам да прочетеш малко по-нагоре, един твой, друг пост, който много ми хареса  Peace
И не ни оставяй - махни се, за малко, ако е здравословно за теб, аз също често го правя  Hug

Отчет от вчера. Задържаният ми фоликул го няма и от днес съм на клостилбегит. Дано да реагирам  Praynig И понеже предния път ми извадиха яйцеклетката много рано, на 10-тия ден, сега док ме вика на 8-мия и щял да стопира нещата, да ги забави. Как, не знам, тогава ще говорим.

# 116
Добро утро, мили  Hug

Перу - много късмет, стискам палци  Praynig

Аз отивам да се подстрижа  4470  че не знам откога не съм го практикувала това занимание   Mr. Green

# 117
Коко, честит рожден ден! Много щастие ти желая и да сбъднеш всички свои мечти  bouquet Иии няма да се даваме. Тук сме за да се подкрепяме, че и на нашата възраст стават чудеса. Аз съм си навършила кръглото 40, но какво да направя. Според Дарето май трябва да си бия шута от тази тема Joy
Гледам за тестове и термометри сте си говорили. Аз правя тестове и меря БТ от година и половина, че и повече. Мен лично нищо не ме натоварва. За тестовете спазвам 2 часа и половина непиене на течности и непишкане и си показват точно. Но и с практиката не ми се налага да правя по толкова много за да хвана О. Последния цикъл правих точно 3. Температурата този месец доста рядко я мерих, само във важните моменти, че трябваше да определя кога да почна Утрогестана. Дарето и Тинтина бяха извадили бухалките на последната ни среща и аз какво да правя, захвърлих термометъра hahaha
Мамче, много съжалявам миличка! Силно те гушвам, не знам какво да ти кажа, мъчно е, трудно е Hug Но мисли, че имаш едно здраво детенце, благодари на Бога, че имаш здраво семейство, че ти си здрава. Почини си от темите за правене на бебета, следвай сърцето си. Аз също от време на време не чета и гледам да се откъсна, когато усещам, че животът ми започва да се върти само около това.
Перу и тук да стисна яко палците Hug Бях чела някъде за ядене на магданоз за хубава лигавица newsm78 Порови, ако искаш някъде в Зачатие. Той доктора си знае работата, но и помощ от природата не е зле да ползваме Mr. Green
Да ви се похваля. Излязоха резултатите от контролата на Трихомони и Уреаплазма. Отрицателни са, както и всичко останало, което са пуснали в пакета с изследвания  newsm44

# 118
  • В градината...
Пате, много се радвам, че тая гад я няма  Peace
Аз започнах вит. Е да вземам по 2 вече. А магданозът ми тази година е уникален - като мутант, едър, хубав  Naughty Гледам и тиквичките съдържат вит. А - от седмица ги берем и ядем по много  Peace

# 119
Само така  Peace  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт