"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Coccinelle, на патерица, честит рожден ден!  bouquet Да си здрава, щастлива и да сбъднеш мечтите си!
Мамче, при теб работата много съмнителна  Wink, искам позитивно мислене, и едно съботно сутрешно тестче  Simple Smile
Дари, търпение, ще се покаже и плюсчето, зареди се с повечко тестчета и търпение, първия месец изразходвах 2 опаковки, но после се снабдих с ибейски, и няма разорение  Hug
На мен ми е вече доста поизнервено, от закъсняващия М., и от големия обем работа и съм пред експлозия  Crazy. Давам му още 4-5 дни време да дойде без бой, и отивам на доки. Crossing Arms
Перу, с теб сме  Hug
Ели, и аз си го обичам това стихче  Hug
Бремелинките, няма ли да минат да ни зарадват я с някой цвят на гащи, я с някой друг прашец, я с добра новинка, просто ей тъй да раздвижат въздуха около нас, току виж някой се предал и изкарал двучертичковия  Wink

# 91
Coccinelle , Честит Рожден Ден!!! Здраве, щастие и любов!!!

Вчера си направих първия тест за О (-). И да видим кога и как ще стане (+).
Peace На мен ми се пада да ги започна другия петък. Споделяй как върви при теб тестването  Peace

Мамче, как си ? Нов тест прави ли?  Hug

# 92
Здравейте  Hug

Честит рожден ден на патерица, Coccinelle   bouquet Не мисли за годините, важно е как се чувстваш...много късмет и вяра ти пожелавам.

Мам4е, стискам още палци  Praynig
Звездичке - дано дойде по-бързо, да не се изнервяш. Ти сега тестове за О правила ли си, така информативно?
Перу - ти в София ли си вече, стискам палци и аз
Добре дошла, Маичка
Даре - книжките какъв жанр са? Аз в последно време само исторически криминални чета...приемам препоръки с отворени обятия  Simple Smile

По въпроса за тестовете - хм, да си призная   Embarassed  и аз ги правех ибейските сутрин и си отчитаха съвсем точно, ама аз бях леко луднала и там, и с 50 теста го раздавах много нашироко и дните преди О, правех сутрин, обед и вечер   #Crazy но моята О си беше общо взето доста точна и знаех че ми трябват тестове някъде от 9 докъм 14 ден. Но според мен, след всичко дето изчетох, си е най-добре да улучиш дните преди О и самата О и това е...поне при нас  newsm78

Тъййййй - за мене.... Mr. Green  От днес ще мога да пиша и през деня и да правя каквото си искам - съкратиха ме...аз се надявах да ме задържат, ама не стана. От една страна си казвам че не е честно, защото е точно защото съм бременна, но от друга - не мога да се ядосвам и да се стресирам пак, дават ми компенсация, така че ще го мисля след година и половина...ама ми е тъпо, де  smile3516

Още не знам какво ще е малкото човече, но ето много прашец, с пожелание за много хубав уикенд
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 93
Мимче, а честито ти освобождаване ....... Там където си няма ли някакъв регламент по тоя въпрос за съкращаване на бременни и майки с малки деца? Имаш ли право после на някакво майчинство?

Книжките дето прочетох са кратки романи, пречупени през религиите - "Господин Ибрахим и цветята на Корана" (това ясно, че е Ислям), "Оскар и Розовата дама" (Християнство), "Синът на Ной" (Юдаизъм и нацизъм) и "Миларепа" (Будизъм).

# 94
  • Бургас
Ще ви ръся, ако искате, ама ме е страх да не досаждам Rolling Eyes
За тестовете за О да се изкажа - много полезна работа се оказа. Не се разорих много, щото стана още с първата опаковка, т.е. с първите две, защото купих две и започнах от 11-я ден.
Не съм се ограничавала много с течностите, обядвах, чаках два-три часа и ги правех някъде между 14 и 17 ч.
 При 30-дневен цикъл тестът беше ярко наситен на 17 и 18 ден, на 19 вече не.
Хубаво, че 17 се падна неделя, че през седмицата темата кекс беше табу.
Скрит текст:
Не че не го излъгах и във вторник, направо се чудя как поддаде  Laughing

# 95
Даре - мерси  Mr. Green хехе, направо си е освобождаване от разни неща...в датско уволняването на бременни е регламентирано в закона за равноправието (последното тука е много важно) и с една дума не могат да уволняват бременни и жени в майчински, само защото са бременни или в майчински. Ако го направят, трябва да докажат че не е защото са бременни, а поради други причини - което, много ясно, е доста трудно в повечето случаи...ако не могат трябва да платят компенсация, също определена в закона - от 6 до 12 месечни заплати. Майчинските ще са ми от държавата и съответно след 1 година майчински няма да има каде да се върна, ама да са живи и здрави - ще го мисля тогава...

Тинтина - разби ме ти с това щастливо обстоятелство, че теста се паднал в неделя   Joy  Joy  Joy така е, кИсмет...много си го уплашила човека май  Joy

# 96
Tintina, ти пък - досаждала била! Досаждаш кат не пиеш бира  Joy

Айде ръсете, пък аз се търкурвам под прашеца!

Ох, току що съм опържила кило тиквички ..... сега мисля да направя един хляб. И в същност, мисля, че готвя повече от допустимото .....

# 97
Ей, как обичам тиквички - браво, Даре. Ама ме мързи да ги пържа... newsm78, та последните пъти във фурната ги пекох.

Аз пък пекох кифлички  chef  ще ги нося сега в училището на малката, имат концерт музикалната им група за края на годината. Тя свири на барабани, та ви е ясно последните седмици у нас бяха неуморни репетиции и сега с нетърпение и аз чакам концерта и да свършват за тази година   Mr. Green

# 98
луд умора нема - само се поти .... тва е положението! После се чудя що мъж ми не сваля кг. То и аз де ....
ма, мимче кат нема работа кво да правя друго? Поне благодаря на шефа, че като няма задачи и не ни кара да стоим в офиса.

# 99
Благодаря на всички!Не знам какво повече да кажа!  bouquet Hug Heart Eyes

# 100
Привет - мривет!  Hug
Не съм ви забравила.  Hug
Даре, теста за О се прави докато стане пак отрицателен, нали знаеш?  Hug Ммм, тиквички си пържила... Мен ме мързи и вече ги мятам във фурната, хубави стават,  харесват ни. Сега съм сложила пресни картофи да пека. А Катрин си преоткри гласа от няколко дена и вика колкото сила има.  hahaha
Стискам палци на Мамчето.  Praynig  Hug

Стискам палци на всички!  Hug Пак ще намина.  Grinning
п.п. Даре, да поздравиш и гушнеш от мен Гретхен и Малкият принц.  Hug

# 101
Здравейте, момичета!
Главата ме боли, корема също, а и вече ми прицапа леко, така че работата ми е ясна. Confused
Месеца е отписан, а малкото останала надеждичка загубена.
Отдавна не бях плакала така, с глас като малко дете, та чак и на мъжа ми видях сълзи в очите .. Cry
Почти 5 дни ми закъсня, и се подведох.
Съжалявам, че подведох и вас.
Благодаря ви много за подкрепата и стиснатите палци! Hug
Време е да се оттегля за известно време от подфорум "Искам бебе", защото страшно много се измъчвам.
Извинявайте за негативния пост, но бях длъжна да споделя, защото тези дни прекалено ви занимах със себе си.

# 102
Мамче, знам как се чувстваш, всяка една от нас тук знае. Поплачи си, за да ти олекне и отметни тази страница. Идва лято, идват по-хубави дни.  Hug Hug Hug

# 103
Мамчеееееееееееееееее, ела да те гушкам! Ще ти опържа специално на теб тиквички, само и само да се усмихнеш!  Hug Hug Hug Hug Hug Сълзите действат много пречистващо, не се отказвай никога да плачеш, ако ти се плаче!

Фортунка, що да го правя до отрицателен?

# 104
Mam4e, горе главата!!!  spoko

Общи условия

Активация на акаунт