"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 208
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Стерилизирането звучи като много добра идея - така поне няма да го мислиш на морето...

Още не мога да се наканя да тръгна да излизам... newsm78

# 211
  • Бургас
Привет!
Даре, ще вържа какъвто панделка искаш hahaha

Аз отивам да си сменям лентата. Вчера ми казаха, че ще е момиче. Последната надежда да ми се падне някое кротко, тихо момче (като баща си), отиде на кино. Пак ще е някоя вироглава девойка, дето не си вдига телефона и закъснява вечер ooooh!

# 212
Tintina, някой път като се заговорим с ММ за момче или момиче, той заключава: нека се сдобием, да е живо и здраво, пък като порастне - само ще си реши.

Simple Smile Ми викам да е някаква шарена и весела панделката ..... да не задълбаваме в розово - синьото Simple Smile

# 213
  • В градината...
Ели, много хубава закуска  Peace

Магнитче, приятно моренце  Hug

Аз имам 4 фоликула - 1 голям /18мм/ и 3 мънички от по 10 и 11мм. Сега ми започнаха инжекциите - едните да стопират пукането на големия фоликул, а другите - да стимулират развитието на малките. Ако не се развият, поне ще има време да ми надебелее лигавицата, че да не се налага да замразяваме пак.
В събота съм пак на преглед и евентуално-пункция.
Няма да си ходим за 1 ден, че то само пътят в 2-те посоки е 10-11 часа  ooooh!

# 214
Peru, стискай здраво фоликулчетата!!!
Дано не кажа някоя глупост, че за мой срам, хич не съм запозната с тези процедури, но ти пожелавам и четирите да са ОК за манипулацията в събота.

# 215
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу, Браво за новините  Hug стискам палци всичко да мине добре и в скоро време да те прехвърля в горният списък  Heart Eyes

# 216
Аз продължавам да си троша главата с мойте снимки как да ги сложа
И съм решила ,твърдо,ако не ми съдействате да се хвърля у мУретУ

# 217
  • София
Мерси Перу,а като се върнем те искам бременна,успех! Hug

Ей голяма хамалогия е,сварих се,но яденетата са готови,по бурканчета и стерилизирани ooooh!

# 218
Звезди сакън - нЕма да се хвърляш  Hug аз не съм много веща в тези неща, но мисля че има тема за аватарите и мацките там ще ти обяснят най - добре Simple Smile

Магнетче да си изкарате прекрасно на морето  Hug

# 219
Перу - звучи супер, стискам палци всичко да е наред  Praynig

Тинтина - честита ти мома! Ама ми хареса и какво казва на Дарето мъжа - че ще решат сами като пораснат  Mr. Green Аз още не знам какво ще е, надявам се след 10 дена, на втория УЗ да видят и да ми кажат

Звезди, не съм от най-компетентните и аз, ама не се хвърляй никъде, молим Simple Smile

# 220
Звезди сакън - нЕма да се хвърляш  Hug аз не съм много веща в тези неща, но мисля че има тема за аватарите и мацките там ще ти обяснят най - добре Simple Smile

да,ама ти има- турната снимка,не се прай че не разбирашшшш

# 221
Здравейте, бихте ли ме приели  във вашата компания-вече и аз навърших 35 Laughing

# 222
Звезди аз мислех че това са 2 снимки и искаш да са една върху друга - та значи ако е една виж има ограничение  - Максимални размери ш/в: 160х200 пиксела. - ако снимката е с такива или по малки размери задаваш адрес на външно изображение на аватар  и копираш адреса на изображението в полето отстрани.

За подписа изписваш [img] адреса на изображението [img]

Дано да съм обяснила разбираемо  Hug

# 223
 dbojidarova78 добре дошла  Hug

# 224
Ей,тоя моя инат ще ме направи човек,успях

Общи условия

Активация на акаунт