"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Истински се вижда само със сърцето.
БРАВО на теб  Hug

# 226

За подписа изписваш [img] адреса на изображението [img]

Дано да съм обяснила разбираемо  Hug
ей тва е ключа за бараката,ууууу

# 227
Звезди, честита ти нова премяна Heart Eyes
Тинтина, честита ти вироглава девойка [/URL][/img]
dbojidarova78 добре дошла Hug

# 228
  • Бургас
white duck , да ти се връща! Може и двойно hahaha

# 229
Много смешно. Преди малко ме вдигаха спешно от компютъра Mr. Green Нещо такова исках да ти сложа stork-girl
Ти за двойното ли се смееш? Нали си наблизо, ще идваш да помагаш, че на тези години как се бяга след две. Ама няма да ги върнем. Mr. Green

# 230
Аз да кажа добро утро на гостоприемните домакини (по-старите фотумки  Wink , демек) и на новодошлите Simple Smile, че започвам с бачкането!
Вчера много ме боляха яйчниците, по никое време, но мисля че и друг път ми се е случвало по средата на цикъла да ме болят.
Знам, че едва ли е възможно, но нямам търпение да разбера, дали е станало нещо или не.  newsm78
В периодите на бебеправене, макар и редки, съм направо като обсебена.  smile3511 Само за това мисля. Трябва някой да ми играе един тупаник, че да се освестя.  fight
Добре, че ми възложиха малко работа, че да не вися цял ден във форумите.
Че и отпуската е далече...

Приятно моренце на късметлиите!

# 231
Добро утро!!!

Маичка, имаш моите стиснати палци, дано се е получило, ще чакаме новини fingerscrossed

Перу, и за теб, дръж ни в течение , много ще се радвам на хубави новини Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.
Дано всичко е ОК и събота е вашия ден Hug Колко пъти си била до сега на Клостил?

Здравейте, бихте ли ме приели  във вашата компания-вече и аз навърших 35 Laughing
Добре дошла и аз съм като теб  Heart Eyes

# 232
Магнетче, весело изкарване на морето и без никакви аварии!!!

Перу, уцели ти кога да дойдеш в Сф .... поне слезте по центъра да видите протестите Simple Smile как ни затварят улиците всяка вечер.

Маичка, рано ти е за тупаник Simple Smile ама, ако се наложи - на среща сме!

Пате, 1-2 колкото дойдат ...... Забравих - на твоя момък кога са му изпитите?

Госпожо Божидарова, трябва да ни подкупите, за да ви приемем  Joy Честит ти РД явно на патерица   bouquet

# 233
  • В градината...
аа, нямам си аз друга работа, че да ходя по центъра  Naughty

# 234
Само да се зашиша,че нещо ви изпуснах Embarassed
Егати жегата тази седмица и егати работата дето ми се отвори...
Добре дошли на новите...и успех на тези с многото новини... Hug

# 235
да ви се оплача - трябва да викам майстор за шевната машина .... нещо не й е наред и иглата удря долу в механизма Sad пробвах всичко дето знам да направя, ама не става .......

# 236
Аз наминавам да ви почерпя по едно следобедно сладоледче  Hug

И на всички - нови, стари пушки - много  Hug Hug Hug
Нищо ново покрай мен, само чакам да свърши работната седмица, която ми дойде доста напрегната, и мъничко да си поема въздух съботно-неделно, доколкото е възможно де  Wink

# 237
# 238
Dari, нищо не разбирам от шевни машини. Вкъщи ММ шие.
Освен да го питам. Ако нещо се сети- ще пиша.

# 239
Звездичката, дано си починеш и докато още няма много хора да направите едно плажче!

Хоупче  Hug

Маичка, обадих се на майстора. То имаше от преди и друго да оправя по машината, та и него ще оправи. Ама той твоя мъж професионално ли шие или ей така любителски?

Общи условия

Активация на акаунт