"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здрасиииии  Grinning голямо затишие тука.

Аз пък днес бях на протест  Mr. Green ама много жега беше  Whistling

Я да ви сервирам нещо разхладително  Simple Smile

# 241
И как не се видяхме около НДК?

Ние ходихме да търсим статив за фотоапарата на ММ. Наложи ни се да обиколим да не ти разправям от къде. Ама му намерихме.

Ама днес верно е ужасна жега ........ Ние даже извадихме вентилатора (аз съм от отбора против климатиците)

# 242
Е а де, можехме да пием по бира Simple Smile

И ние сме против климатиците и сме пуснали вентилатор Simple Smile

Сега видях че за статив Simple Smile а какъв е фотоапарата

# 243
Ми за статив, я .... в тая жега за кво друго да ходим. Имам особено мнение за случващото се, ама можеше да пием по бира. И на Гретхенчето можеше да се обадим даже.

Фотото е Никон 5100.

Отивам да точа паста .... да видим какво ще направя.

# 244
Първо помислих че сте били за фотоапарат  Simple Smile

После да кажеш за пастата как е станала. Само веднъж съм правила домашни кори за лазаня, ама много трудоемко ми дойде, иначе станаха доста добри.

Фортунка видяхте  Mr. Green как е сладуранката  Hug

# 245
Седи до мен в количката и рита.  Laughing Голяма жега е и при нас. След малко ще поизлезем.  Simple Smile

п.п. Аз най-редовно ви наблюдавам от балконя.  Mr. Green И стискам палци за всички.  Hug

# 246
От балконя, а Simple Smile и чакате да разхлади, че да излезете! Хитруша тя!

Ели, за първи път правя такова нещо. Ама не ми се струва трудоемко. За една порция е 1 яйце и 100 г брашно. На мен ми свърши бялото, щото месих хляб та ги направих с грахам. Ще докладвам после. Ама първо трябва да се опече хляба, че то толкова бързо втаса .... направо не мога да повярвам.

# 247
  • В градината...
Ние пък се връщаме от кино - мнооого як филм - Зрителна измама  Peace
ММ пък ме приучва към климатик - хич не ги обичам и постояно изстивам от тях  ooooh!

# 248
  • Пловдив
 newsm12 ........аз ли нещо пропускам?.......отварям след едноседмично отсъствие да ви чета и гледам,последните писания с дата 13.06.Ха,викам си,че как пък никой не е писал 10 дни?!?Започвам да пиша критичен пост,как сте се разхайтили и сте по плажовете всичките и тъкмо цъкам на "предварителен преглед" и от горе ми излиза червен текст "внимание до като пишехте в темата бяха публикувани 163 нови отговора" Joy Joy JoyЕ,не схванах как стана това hahaha
Както и да е..........радвам се,че сте си тук и си пишете редовно  Hug,пък аз се връщам да прочета 163 отговора!После стягам багажа и на моретоооооо......

# 249
Даре -какво стана с пастата? Аз никога не съм пробвала...Днес ще се пробвам да оползотворя едни кори за баница, ама искам с някаква по-интересна плънка - дали ще стане с тиквички?

Кали - весела ви почивка!!

# 250
  • В градината...
Мимче, ако листите са меки /а не изсъхнали и чупливи/, можеш да ги направиш като китайски пролетни рулца. Само че не ги пържа, а ги пека във фурната, става супер.
Ние мислим да се отдадем на едно вредоносно ядене - понички  Thinking

# 251
Ухаа, нека ви е лошо Mr. Green Искам и аз. За боба не дойдох, но виж за понички мога да скокна Mr. Green
Скрит текст:
Перу, на хотел ли спите вие? Аз се оглеждам за нещо сносно, те гледам клиниките не са много далече.

# 252
  • В градината...
Пате, на хотел сме. Много евтино, мога на лични да ти дам координати  Peace

# 253
О, мерси, Перу- супер идея, така могат и повече зеленчуци да се сложат, ще пробвам...ама сега и понички искам Mr. Green   да балансирам здравословното...

# 254
Бе днес се измъкнахме на Плана планина, уж да избягаме от жегата в София, а като се връщаме гледаме - избягали сме били от лошото време!

Перу, минаха ли всички процедури? Как приключиха нещата при вас?

Кали, весело изкарване на морето!!! Само хубаво време да имате!

Мимче, изключително неуспешен беше опита. Което ме докара до леко неразположение на духа и ми се наложи да варя макарони Simple Smile Ама ще опитам отново. Няма да се отказвам така лесно. И като науча как се прави - може и да ви споделя. Сега само сосчето
Скрит текст:
- В малко олио се задушава нарязана на ситно  глава лук, добавят се домати от буркан, сол и малко захар (да не са мн кисели доматите). И като поизври - чесънче на ситно и пресен босилек. После като са готови макароните и ги отцедя - бум в сосчето и като сервирам - пармезан върху тях.

Общи условия

Активация на акаунт