"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Звезди, и аз съм с ТСХ т.е. със Хашимото  Confused
Последният път много ми беше скочило - 5 и нещо и много му бях сърдита  Crossing Arms
Тази събота мисля да пускам, че минаха 45 дни и да видим какво е положението.

Аз си пийвам домашно бяло винце и мързелувам  Laughing
Слушам Референдум по първа и само се ядосвам... Нещо на мазохизъм ме избива  Joy

Пате, добре сте си вие на морето, тук е голям задух.
На мен мъж ми е от Поморие и все му мрънкотя да ходим да живеем там. Обичам аз морето и това си е  Heart Eyes
Даже като малка все си повтарях, че ще си намеря мъж от морето - ето че стана, хехе  Grinning

# 286
Мише, не се оплаквам, поне подухва от време на време Mr. Green
Перу също да се яви на отчет!

# 287
Добро утро, кафето и закуската от мен!
Скрит текст:

Мижка, добре дошла  Hug Викам си кой знае къде изчезна, ти на море си била  Wink

Да ви кажа за тестовете за О. Моя грешка, че ги започнах рано и се изнервих  Crazy . Иначе вчера ми отчетоха "+" без да спазвам условието няколко часа да не пия вода и да не пишкам  Peace Даже направих два , за да съм сигурна и втория беше с още по- тъмна тестова от контролата. Обаче няма да се занимавам с тестове през следващите месеци, защото ми показаха, нещо, което знам.

Перу, стискам палци  fingerscrossed

# 288
  • В градината...
Как сте, мацки, честити годишнини на Звезди и Дарето. Даам, затова излязохме едва от София вчера, то се скъса да тресе  Naughty

Аз съм с 2 извадени хубави яйцеклетки /другите 2 не знам - малки са или не стават, нямаше време да питам/. Днес чакам да има оплождане  Praynig Дай Боже и в петък - трансфер.

# 289
Добро утро на всички  Hug

Перу, чудесна новина! Стискаме палци  Peace
А ти къде правиш инвитро процедурата? Сигурно си споделила преди, но съм пропуснала тази информация...  Blush

Киф, привет  Heart Eyes
Вярно се загубих за малко  Laughing
Уж бяхме с интернет-флашка на Виваком, дето се рекламират, че имали най-доброто покритие, а то само си скъсахме нервите с нея  ooooh!
Тестовете за О. за много затормозяващи. Наистина, по-добре човек да не се занимава с тях.
А, забравих дали бях писала, че почнах М2ТОН. Изпих една опаковка и почнах втора. Да видим дали ще има ефект  Laughing

Пате, Звезди, и на всички много  Hug

# 290
  • В градината...
В Малинов

# 291
Добрутрооооооооооооооооо
така хубаво се е разхладило, че съм си отспала за всичките минали горещини!

Не бях пила ракия от поне месец, и снощи след една ми стана толкова лошо и гадно .... бър ....

Перу - 2 - 2, колкото дал Господ. Поне една от тях дано е вашето бъдещо детенце! Много ми се иска този път да имате успех!!!!

Мишка, аз на Звездата й писах, ама може и да не си видяла - и ние на село като ходим сме с флашка на Виваком - виж от менюто за минеш на 2G връзка. Тя не е бърза, но е по-устойчива и на места с лошо покритие върви по-добре. А най-големият майтап е, че тия през лятото усилват по някакъв начин сигнала и имаме прекрасен нет на село, а зимата - намаляват и нямаме Simple Smile

Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! То само половината да ни сполети и ще сме преизпълнили плана за щастие Simple Smile

Целувки момичета и хубав ден от мен!

# 292
Мижка, как ги вземаш М2ТОН?
Аз си взех едно шишенце, но като гледам как се пие няма да ми стигне за много време..
Дали и аз да не ги започна  newsm78

# 293
Здравейте, момичета! Хубав ден на всички!
Само да се запиша, защото около нас нищо интересно.

Перу, трансфер значи "вкарване" на оплодената яйцеклетка в женския организъм ли? Извинете ме за невежеството. Embarassed
Дано всичко е наред и да има после две лентички.

Киф, колко теста за О изразходи и от кой ден ги започна?

# 294
  • В градината...
Да, Маичка, трансфер на ембриони.

# 295
аз със сигурност поне още един месец (или два) ще правя тестове. Все пак се провалих (като една истинска брондинка) първия път. Поне да я фана по кое време е, пък после ....... шъ го видим. Дет вика един приятел - с@кс му е майката.

# 296
Перу, 2-чките да са ти на късмет, нали имахте и замразен от миналия месец, пожелавам ти много късмет  Hug
Дари, аз също ще си правя тоя месец, миналия не ми стигнаха нервите, явно е била по-късно, предвид и закъснението...или изобщо я е нямало. Но тоя месец ще ги мятам, имам достатъчно бройки, надявам се и търпение  Crazy От петък ще се стискам следобедно  Laughing, но виж базална температура няма да меря, дано не ми се и налага де...
Скрит текст:
Генетичката ми каза засега, че нямало нужда от допълнително лечение извън чудесиите дето пия, но като спрем да се пазим, тогава...така че ще си чакам търпеливо да мине месеца до срещата с нея.

# 297
Киф, М2ТОН-а аз го пия 2 пъти по 2 т., някои дни и по 3 пъти по 2т.
По принцип пише да се пие 3 пъти по 2 т. Така една опаковка от 60т. стига за 10 дни, ако се пие по указаната схема.

# 298
Киф, колко теста за О изразходи и от кой ден ги започна?
О Маичка, аз не съм ориентир  Crazy,от рано започнах, много изразходих, не съм ги пестила изобщо  Peace
Тук може да си прецениш според цикъла кога да ги започнеш:
Скрит текст:
Според мен една кутия може и да стигне по принцип, но не е много сигурно.

Киф, М2ТОН-а аз го пия 2 пъти по 2 т., някои дни и по 3 пъти по 2т.
По принцип пише да се пие 3 пъти по 2 т. Така една опаковка от 60т. стига за 10 дни, ако се пие по указаната схема.
Мерси, може би ще ги почна от началото на следващия цикъл  Peace

# 299
  • В градината...
Имам 2 хубави ембриона - току-що се обадиха!

Общи условия

Активация на акаунт