"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • В градината...
Звезди, стискаме  Praynig
Имам 4 фоликула. Зависи от лигавицата дали ще  замразяваме.

# 271
Забравих да ви почерпя,вчера имахме годишнина (3 броя станаха) ,ама в тая хамалогия не можахме да го отпразнуваме подобаващо,само с вечеря.
Излизам да си създам настроение с някое друго коктейлче

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 21:42 от ZVEZDA *

# 272
Хахаха ние сме утре! Да се обичате много, ей!

# 273
Звезди, честита годишнина Hug Дъъълги години заедно изпълнени с много взаимна любов ви желая  bouquet

# 274
никой не сервира закуска .... изобщо - голямо затишие Simple Smile

Хайде да ви поканя на пикник тогава Simple Smile

Довечера тихо и кротко ще отбележим първата си семейна годишнина, та да ви почерпя и вас по този повод

# 275
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте Simple Smile

Перу чакаме те да кажеш как е минало днес  Hug

Звезди, честита ви годишнина   bouquet

Дари Честита Първа Годишнина, с пожелание за много любов и разбирателство и сбъднати мечти  Hug

# 276
Здравейте  Simple Smile
Ние бяхме една седмица на море, върнахме се в неделя вечерта в пороен дъжд...  Confused
А на морето сякаш е друга планета - слънце, красота!  Heart Eyes
Добре си починахме, спане до късно / не помня от кога не съм спала толкова добре /  Laughing
Аз и понапълнях с 1 кг  Crazy Но не е болка за умиране, от днес се взех в ръце  Joy
От вчера пак ни завъртя трудовото ежедневие  Rolling Eyes
Започвам да чакам с нетърпение "второто" ни море  Laughing

DarinaK, честита годишнина!  Grinning Много любов и хармония ви желая  Hug

Перуника, стинати палчета и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 277
Честити годишнини на Дарето и Звезда   bouquet Да се обичате и усмихвате всеки ден

Перу - големи стиснати палци
Звезде - и на теб - късмет с работата  Praynig

Весел ден  Hug

# 278
Звезде и Даре, честита ви годишнина от сватбата! Пожелавам ви да се обичате и уважавате, да се цените и да съхраните огънчето в сърцата си, и да сте здрави най-вече, да вървите ръка за ръка по пътя за постигане на най-съкровената ви мечта! Hug Heart Eyes
Ние сме уж на морето, а още не сме ходили, винаги така става, на края на сезона местните се отличават - най-бели са  Mr. Green Сина ми предния уикенд беше с червено гърло, та отложихме. Надявам се скоро да успеем да стигнем до там.
Иначе днес бях преглед при гинеколожката ми - пусна ми микробиология и хламидии, и вече ми писна от изследвания. Коментирахме закъснението на цикъла - подозира че може още да се наместват хормоните - или щитовидните ми проблеми да дават отражение, но така или иначе другата седмица ще им пускам контроли /че джипито няма направления сега/. Ако пак закъснее иска да пускаме женски хормони, а аз вече не ща да чуя за изследвания. ooooh! Пия си вит.Е и вечерна иглика и се моля да дойде навреме. Другата седмица пак се очертава напрегната - резултатите ще излязат, щитовидните ще пускам, преглед при ендокриноложката...
Перу, чакам хубавинки  Hug

# 279
Мерси ви за пожеланията.
Даре,Даревсе едно вчера я мислехме тая роклА за сватбата .Любов да има,това ти пожелавам аз и приятно
*Звездичката*гледам те в моя филм си.Важното е,че план има,ще ги избуташ изследванията.Аз трябва да пускам контрола също на ТСХ,че от 20 юни не съм.Да засека какво се случва и да мина към лятната доза,сама ще си я определя  Mr. Green ММ утре иска да ме кара на Бургас,там ще пускам. 
mijjjka като мишок искочи,бях те забравила теб  Mr. Green
Другите мадами са нейде по пътищата сигурно.
Аз от утре ще я почвам,че то време не остана.По-добрата оферта ми отпадна и се хващам за резервата.Колкото толкова викам на ММ,тая година ти ще вадиш парата.
Айде със здраве

# 280
Даре, честита ви годишнина! Пожелавам ви да се обичате винаги страстно и нежно и да сте си опора във всичко  bouquet
Мише, браво на вас! Малко е кофти след отпуска, но все пак си в очакване на следващата Heart Eyes
Звездичке, стискам палци за хубави резултати от изследванията Praynig Ти на кое море беше newsm78
Звезди, хубаво е, че започваш. Може междувременно нещо по-добро да излезе. Нищо не се знае.

# 281
ZVEZDA *, дано е наред ТСХ-то, другото ще го наредим някак  Hug Приятна разходка в Бургаско утре  Hug
Бяло пате, от варненското море  Simple Smile
Тая вечер да няма земетръс...от централната част на София ще да е, Даре...с тез ягодки със сметана...хм... Wink Аз още не бях в темата миналата година по това време, та пусто любопитство, може една сватбена снимчица да ми метнеш, да ми замажеш очите  Hug

# 282
То скрито покрито при Дарето няма,тя заметресенията ги обявява публично  Mr. Green
То разходката ще е до някоя лаболатория  ooooh!

# 283
Звезди Лина има и в Поморие. Но, ако искаш да не ти се пренася пробата отиди в централната Лина зад хотел Космос. Аз сутринта ще ходя там да нося стерилна урина Mr. Green

# 284
То скрито покрито при Дарето няма,тя заметресенията ги обявява публично  Mr. Green
То разходката ще е до някоя лаболатория  ooooh!
Ааа, не може така, има толкова неща за разглеждане и попътно, изследванията да са като повод просто Hug
А Дарито - утре ще се яви в изповедалнята  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт