"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 251
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • В градината...
таман ще си починем от жегите  Peace

# 316
Пате, въпросът е да се дудне умерено Simple Smile

Момичета, разбрах що не съм фанала нищо с тестовете. Тоя месец ми е бил планиран за доста по-къс цикъл от очаквания. Айде - нов месец - нов късмет Simple Smile

# 317
  • В градината...
ако е бил по-къс, вероятно е бил и ановулаторен и затова да не си хванала нещо

# 318
И аз така предположих. Ама пък 26 дни, не са чак толкова по-къс (от 28-30) та може и просто късно да съм ги почнала. Патето ми е дала инструкции за другия месец Simple Smile

# 319
Хубав ден в това смотано време.
Аз съм с някакъв гърлобол...дето не е истина.
Перу браво и стискам палци.
Дари когато аз правех тестове...3 месеца. Като ми дойдеше броях 14 дни от зад напред /нали толкова е последната фаза/ и ако така се ориентирах кога да ги почна следващият месец. Моя цикъл е къс 25-26 дни. Ову на 11 ден.

# 320
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хоупче, ми то в това време дето е ту топло, ту студено как да не се разболееш.

Мноого искам да

# 321
Здравейте  Hug

Перу - супер, стискам силно палци
Пате - много ти е хубава лятната премяна, ама вие пишете че времето се развалило, студено ли е или само вали?
При нас са си нормалните за лятото 17-18 градуса с облаци и лек хладен вятър, как няма да те хване депресия в тия страни на север  Mr. Green

Ей, Даре - много сладка снимка с патета, направо е за конкурс, ти ли я снима? Много ми е жал, че нямаме село, където да се гледат някакви животинки. Малката я водя в Зоологическата да гледа кравички, прасенца...добре поне че при козленцата може да се влиза и да си играят с тях (доколкото им позволят горките козленца, де  Mr. Green че нон-стоп някой ги мачка ) Имам братовчедка, която гледа пчели и е също интересно, но не е съвсем като животни  newsm78

# 322
Здравейте мили дами,

Ако позволите да се включа към вашата прекрасна компания. Да си призная - чета ви отдавна и многоооо се разтоварвам с вас. Накратко - малко преди 40 години съм и се борим за бебок от близо 2 години. Предстои ни преглед в известна клиника за репродуктивни проблеми и се надявам да разберем поне в каква посока да вървим.

Успех и доскоро!   bouquet Hug

# 323
  • В градината...
малее, то голям студ било в София  #Crazy

# 324
перу, пари ли ти под гъзето вече  newsm78

# 325
abri, добре дошла! Ние нещо сме се разпиляли тия дни ..... Успех от мен и дано бързо се справите!

Перу, ми що не питаш бе душа? То и нас ни изненада днес тая есен .....

Ох, от два часа не мога да спра да чета ето тази тема. Чета и се смея със сълзи на очите.

# 326
Абри добре дошла,щом ни наблюдаваш отдавна смятам знайш,че не е желателно като забременееш да офейкаш от тука  Naughty Mr. Green Пиши повече,проблеми,изследвания,клиниката коя е.Съветвам те да пишеш,колкото и да е невероятно ние сме си доста сериозна подкрепа.
Еко бее,идеята беше да се разтушиш ти малко,ама,,,пусти му и пари,писна ми вече.
Специални благодарности на мишлето  Hug ,дущо добре,че ме отвори за лаболаторията,иначе си бяхме планували за Б-с.намерих я в Поморие и тъй ТСХ-0,836
И веднага от утре чупим хапа на 2,че ще мина в другия отбор.
Прегръщам виии дружина,ей тъй от вътре ми дойде

# 327
abri, добре дошла при нас  Hug Това наистина е едно много приятно местенце, където можеш да си споделиш и притесненията и неволите, и където можем заедно да се порадваме на сполуките  Hug
 ZVEZDA * , супер си с ТСХ  Hug Чупи хапа на две, то ние сме си вече половин докторя  Wink Да видим другата седмица аз ще го чупя и кво ще го правя хапа  Laughing
mimche, посмях се с пчелите, хубави животинки са, медец дават, ама пусто не можеш да им се порадваш, да ги погалиш, да ги нагушкаш  Laughing
Скрит текст:
В тая връзка с животинките...моята тригодишна болонка е разгонена в момента, но почти не се усеща, освен че не дава много много да й доближат личното пространство мъжките кучета Mr. Green, и по няколкото капчици кръв първия ден.

# 328
Здравейте, мацки!
Като ви чета ми изглежда, че всичко е наред при вас- пожелавам ви да е наистина така!

Аз снощи направих една глупост.  Embarassed Няма да ми се карате, нали?
Щях да умра от любопитство и нетърпение и си направих тест за бременност- на 24-тия ден, без нито един ден закъснение. Естествено беше  EFN
Хем се бях заканила да не правя повече така. Ама нищо- сякаш от тогава малко се отрезвих. Знам, че няма как да стане от първия месец, но...

Всъщност, може да ми се карате, че дано ми влезе нещо в главата за следващия път.

# 329
 fingerscrossed за Перу

abri , добре дошла, пиши каквото и да  те вълнува  Peace

Мая, няма да ти се караме, аз съм същата, любопитството ще ме убие  Crazy
Не се отчайвай, наистина е много рано..след два, три дни пак пробвай с един тест Hug

Общи условия

Активация на акаунт