"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 252
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Ох, Киф, заричам се, че ако не ми дойде до понеделник, вторник ще изчакам още малко и чак в петък може да пробвам пак.

# 331
Добрутрооооооооооооо

Мимче, от интернета я намерих снимката. В къщи ММ е задапаратното устройство. На мен ми се налага почти всеки ден служебно да правя разни снимки и не ми е интересно като хоби.

Днес отново съм разтворила шивашката сергия .......

Едно време (с тежките ми ПМС) и аз си правех много тестове още преди да ми дойде. Те симптомите на едното и другото много си приличат. Ама ми мина вече тоя момент. Ще ви мине и на вас Simple Smile

# 332
Едно време (с тежките ми ПМС) и аз си правех много тестове още преди да ми дойде. Те симптомите на едното и другото много си приличат. Ама ми мина вече тоя момент. Ще ви мине и на вас Simple Smile

Дано да си правя. Simple Smile

Дари, а ти какво си шиеш?

# 333
Ми уших си един панталон, "дизайнерски" си разширих един друг.
И сега не знам още точно какво да подхвана ..... Беше ми една приятелка до преди малко на гости, та нищо не съм направила още. Имам големи двуомения между 10 неща Simple Smile

# 334
  • В градината...
Добър ден  Stop
На мен ми върнаха двете деца. Замразеното го запазихме. Док каза, че били идеални. Дано всичко продължи така  Praynig

# 335
Peru, Господ да е с вас!
Стискаме палци и се молим и очакваме добрата новина!

# 336
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу, няма да пускам палците докато не чуете двете сърчица. Пожелавам ти и на двете да им е уютно в мама и да са там 9 месеца. Както е казала Маичка и Господ да е с вас  Hug

# 337
  • Бургас
И аз ще стискам.
Маичка, що пък да не стане от първия месец? При мен стана на първия месец, откакто взех тест за О, т.е. на първия тест.
Предните два месеца не ги броя, щото на сляпо hahaha

Звезда, ти като си в Бургас, що не звъннеш да пием по едно кафе?
Аз днес си купих бански и едно парео, с което да завивам телесата, които преливат от него Confused
Не че много ми се ходи на плаж, ама ММ го поканил един приятел на къмпинг и сега няма да сА излагаме...

# 338
Перуууу, много се радвам  Hug Hug Hug Ще стискам палци за сърчица, и после до финала  Praynig

# 339
 Hug Перу ... настръхнала съм цялата! Много, много стискам палци .... сега чакаме две седмици за положително тестче, нали? Ох, дано  Praynig

Тинтина, аз съм в шок и ужасТ от моите телеса. Ти поне имаш уважителна причина Simple Smile Ако ще ти действа антидепресиращо веднага се разпльоквам до теб на плажа Simple Smile Вервай - никой няма за забележи как преливаш от банския Simple Smile

Ние май другата седмица ще успеем да пътуваме. Не знам Звезда дали ще се обади, ама аз - определено Simple Smile едно женско парти мисля ще ни дойде добре.

# 340
  • В градината...
На 9-ти е първият тест.

Ама как ви завиждам за морето самоооооо  ooooh!

# 341
  • София
Перу Hug успех,ще чакаме с теб времето до теста и не само де Simple Smile
За морето не завиждай.. е сега се прибрахме....лепнахме зверски вирус с яко драйфус и акус,ака яко...първо детето,после аз после бабата , дядото....та си отживях в стаята и днес ми изгоря гърба ooooh!

# 342
За кога я замисляте срещата  newsm78
Ти Даринке  не викай дали ще се обадя...понеже миналото лято ти щеше да минаваш до мен за да се видим  Naughty и уйде  Mr. Green
Аз съм всеки ден на работа,от вчера имам и прижка на пръста на крака  Sad от 11 до 19 съм) Как да ви видя ми кажете моля  ooooh!
Перу ся ще си помързелуваш,мн яко,полежи първите 2-3 дни.Много е приятно да си забременена  Mr. Green

# 343
Благодаря ви момичета за топлото посрещане   bouquet

Така - аз днес минах на преглед в клиника Надежда, при д-р Персенска (по-принцип трябваше да съм при д-р Стаменов .... но), доволна съм, макар че се оказа че единия ми яйчник е с намалени размери, което респективно е намален яйчников резрв (както се притеснявах), така че време няма за губене. Назначи изследвания на двамата и след това ще решим какво ще правим.

perunica - много стиснати палчета от мен и на 9 Юли чакаме най-хубавата новина  fingerscrossed

ecoeli75 - моя мъж така ме изнерви точно днес, преди прегледа, че направо  :bambam::, така че при всички едно и също

DarinaK - честита годишнина със закъснени, още много такива и все по-щастливи и поне едно патенце в най-скоро време  Simple Smile

white duck - как е на моренцето, времето оправи ли се, ох и на мен как ми се ходи ама....

zvezda* - честита годишнина със закъснение и на теб много хубави такива, изпълнени с бебешки смях
и няма да се отървете лесно от мен  Laughing

kif - тестовете за ову аз ги започвах от рано и с малко упорство, стигах до +, но вече ги позарязах, че то няма смисъл

*звездичка* - наистина е прекрасно място за споделяне на неволи и притеснения, с голяма доза подкрепа

Приятни почивни дни  Hug  bouquet

# 344
Тинтина в Поморие съм,не в Бургас(щях да ходя само за контролата до там)
Абри видях после,че си в Надежда,и аз съм при Перси,и моя Я е в намален размер(тя ми го  сервира),ма ко ми пука,важното е да функционира ...тъй се самоуспокоих аз.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт