"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 253
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Перу, миличка, пази дечицата, почивай си Hug Praynig Praynig Praynig Много те гушкам и се радвам, че са ти върнали дечицата Hug

# 346
Добро утро! Кафенце  Wink

Скрит текст:

abri, би ли споделила какви  изследвания ви назначиха и имат ли изисквания в коя точно лаборатория да се правят.

Перу , вие ICSI ли правихте? Колко време ви отне  докато се стигне до трансфер?

# 347
Здравейте  Hug мерси за кафенцето, Киф
Перу - стискам силно палци  Praynig само така
Abri - добре дошла и много късмет, супер че ще проверите как са нещата и после ще действате
Магнет - ей, що така с тия вируси, дано не е било от първия ден поне...

Ей, как ви завиждам благородно за бургаска срещичка...аз тази година само до София май ще стигна - супер ще се радвам да се видим - с който иска и може - на кафенце първата седмица на август

# 348
Перуника, и от мен имаш стиснати палци.  Hug

# 349
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здрастиии Simple Smile

Киф мерси за кафенцето  Simple Smile

Мимче аз ако съм си в Сф тогава с удоволствие съм на линия да се видим  Hug

Фортунка как е бебка  Hug

Магнитче да имаш да ни казваш нещо аааа  Blush много гушки  Hug

# 350
  • София
 Grinning то се вижда...реших се да сложа лентичка,нещата отиват на добре пу-пу дай-Боже Praynig и затова се реших,иначе съм много проблемна, пак с тежка терапия и така...дано избутам до края със здраво момиченце Praynig Praynig Praynig

mimche хвана ни по средата гадния вирус,та вчера от зор последен ден за плаж взех че изгорях и спах на закачалката Rolling Eyes
отивам да дремна до малкия,после ще ви пиша каква разправия имах с хотела,идеше ми да ги обеся и бяха на косъм да го направя в действителност.

# 351
  • Марс
Много ми харесва темичката ви! Приемате ли гости?  newsm78
Желая на всички ви здраве и късмет!!!

# 352
  • Истински се вижда само със сърцето.
Магнетче мнооого се радвам за теб и стискам палци да гушкаш твоето бебче когато му дойде времето  Hug

Vipege  добре дошла при нас  Hug

# 353
  • Марс
 Hug Благодаря за любезното посрещането !  newsm47

Желая на всички ви хубава вечер...
Скрит текст:

# 354
Магнеvipege т  #Crazy  Hug
vipege добре дошла,как са нещата при теб?

# 355
Магнетче, радвам се за теб! Стискам палци да гушнеш своето момиченце накрая. Дано всичко е без проблеми!  Hug

Ели, добре е бебка, кърмим се, мъчим се със захранването, разхождаме се, расте. Благодаря, че попита.  Hug

# 356
Магнет - е, страхотно, много се радвам  Hug   Praynig  Praynig  почивай си само и не се ядосвай на никой  Mr. Green

Vipege  - добре дошла

Ели - супер, ще пиша по-нататък да организираме нещо

# 357
  • В градината...
Магнитче, само каква изненада  Mr. Green Безпроблемно до края да е и да гушнен малката сладурана на финала с голям кеф  Praynig Praynig

vipege, добре дошла  Hug

Киф, за кое имаш предвид колко ми е отнело до трансфер  Thinking Правихме и двата пъти ИМСИ.

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 19:21 от perunika

# 358
еййй що да не вали постоянно почивните дни точно .....

ZVEZDA * ти с какви впечетления си от лекарката, това за намалената Я, да не го казва на всеки  newsm78, иначе си права нали все пак функционира

Магнитче - прекрасна новина, лека и безпроблемнни оставащи месеци  Praynig

Киф - назначиха ФСХ, ЛХ, Ес, ТСХ, ТАТ, МАТ, ПРЛ + сп-ма за ММ. Лекарката каза (без да я питам) направени в която и да е лаборатория, но все ми се струва, че предпочитат при тях да са направени, аз все още съм в чуденка къде да ги пускам ..........

Мимче - благодаря ти, на теб също много късмет

Vipege - добре дошла

# 359
Ау, Магнетче! Чудна работа! Пожелавам ти безпроблемно да се изртъкалят оставащите дни до края!

Мимче, аз ще съм си в София по това време!

vipege, ако ще си на гости - къде са бонбоните? Не може то така да се ходи с празни ръце на гости!

abri, не мисля има голяма разлика в цените на лабораториите. Но мисля някои от тези може да ги пуснеш по каса, ако имаш направление от личен или специалист. По-скоро това си провери.

Ние днес ходихме малко на басейн чаааааааааааааак в Костенец на балнеосанаториума. И малко ме е изморило слънцето и мисля да се търкулна с една книжка в кревата. ММ е на работа и няма да има кой да хърка тая вечер. За съжаление - няма да има и кой да топли, а то застудило бая.
Бе още нещо мислех да ви кажа, ама забравих какво ........ като се сетя ще ви пиша  Joy

Общи условия

Активация на акаунт