"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Как е в Костенец? Аз ходих миналата година на Огняново на минерални извори за първи път и много ми хареса като вариант за почивка, на минерални бани  Laughing

# 361
Ми тоя санаториум е чак в селото .... малко скучно ми изглежда. Няма къде да се разходиш. Прекалено бабешко ми звучи като за почивка. Ние миналият септември бяхме за няколко дни във Велинград - там има къде да се разхождаш и пак има минерални води.

# 362
  • София
Благодаря за пожеланията,нека ви се връщат, нека онези,които се борят за мечтата си скоро да успеят Hug

За морето....резервирах още м.май, след това седмица преди пътуването се обадих да потвърдя и онзи ме увери,че всичко е ток, предупредих че телефона,който съм оставила за връзка в момента не работи и да запише този от който се обаждам, каза-няма проблеми..и тръгваме ние..бичим 500-стин км и цъфваме там и онези ми сервират-о, ами ние решихме че няма да идвате и няма свободни стаи, звъняхме ви 2 дни,но телефона е изключен и така #Crazy леле като подпалих...като се разкрещях-как не ви е срам,на другия телефон никой не се е обаждал,мъжа ми е свидетел какво говоря,както и че потвърдих пристигането!-оня- да ама..той колегата напуснал и сега няма какво да направиме..почвам пак аз-как не ви е срам?! да пътуваме 500км с малко дете,аз бременна,потвърдила че пристигаме, ще ви съсипя,измисляйте нещо или ще ви съсипя гадове долни! е..измислиха...съседен хотел на същата цена и ядене в техния хотел....но докато го измислят бая крясъци отекнаха  #Cussing out #2gunfire иде реч за хотел Атива в Лозенец,никога повече там! деа смотаняците смотани,сакън да не знам какво,просто направо се облещих като ми го сервира муньо и собственика кършейки ръце да ни казва да си хващаме пътя,а аз баш със собственика 2 пъти говорих,даже когато потвърдих,казах,че ще пристигнем по-рано,преди 14 часа- да нямаме проблеми с настаняването.

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 23:13 от magnet_for_happiness

# 363
Магнетче, страхотна изненадка ни спретна  Hug Желая ти на финала здраво бебче, другото няма значение  Hug
Днес записахме сефтето на плажа, и добре, че е така, защото дават утре голямо разваляне на времето...

# 364
Добро утро !
Скрит текст:
Дано Майчето се е успокоила вече и се завърне скоро да пусне и тя някое кафенце..

Перу, имах предвид колко време отнема подготовката за една такава процедура от началото с изследвания, стимулации и т.н , до трансфера предполагам два, три месеца или по- малко?

abri , назначили са ти стандартните изследвания, виж кое можеш да вземеш по касата, другите като, че ли е по- добре при тях да си ги направиш, дръж ни в течение...

Магнитче  Shocked Shocked Shocked Ако знаеш каква надежда ми даваш  Hug Ти си първата мама от темата, която си признава, че е бременна от както се подвизавам тук - около два месеца..Пожелавам ти лека и безпроблемна до края, много да се пазиш и да не се ядосваш повече с подобни тъпанари!

# 365
  • В градината...
Ние затова не припарвваме в такива масови курорти, а предпочитаме затънтените места и наемаме къщи, уникално е  Peace Има една страхотна къща Елла, в село Горун .....

Киф, честно казано, когато стана ясно, че единственият ни шанс е инвитро /и то какъв ти шанс, даже и за него бяхме отписани  ooooh!/, аз умишлено не започнах да чета по темите за асистираната. Не знам, но много потискащо ми действаха. За това и нямам кой знае колко компетентна информация. Аз бях на естествен цикъл. Защото стартирах с ФСХ 32 - изчерпан яйчников резерв. А при стимулациите се ползват препарати, които стимулират производството на ФСХ, т.е. на мен нямаше да ми действат.
Правих 2 пункции общо - на първата ми извадиха една яйцеклетка, която се ополоди и замразихме ембриона. Вторият курс започнахме края на май. Преди цикъл пих противозачатъчни 9 дни, за д ми се пукне задържан фоликул от предишната стимулация. От 3-ти ден започнах стимулация за 5 дни. После в София - за още 5 дни друга стимулация. На 13-ти ден от цикъла - пункция, на 16-ти - трансфер на 2 ембриона.
А иначе тези, които са на дълъг протокол, ги стимулират по-дълго време, но не съм кой знае колко запозната.
Значи, ако не броим пърият опит, ми отне месец. На естествен цикъл.

# 366
Магнетче, отдавна съм се отказала сама да правя резервации за каквото и да е. Има си туристически агенции, само и единствено през тях. Нали сега е вече минало? Стига го преживява. Наслаждавай се на предстоящите хубави месеци!

Перу, това ли е къщата?

Мамче, и на мен ми се струва, че времето за отпуската ти от нас изтече! Няма кой да сервира закуска. Ще изпосталеем ..............

Киф, в тази темичка по-рядко се виждат положителни тестчета ..... та си просто късметлийка Simple Smile

# 367
  • Марс

vipege, ако ще си на гости - къде са бонбоните? Не може то така да се ходи с празни ръце на гости!

Благодаря ви за гостоприемството! Много сте мили. А ето и бонбоните - 
Скрит текст:

Ето и накратко за мен: опитваме повече от година, но не сме много сериозни в опитите за сега. Дори до сега май само веднъж сме опитвали около ову . Изследвания не сме правили все още. Приемам несполучливите опити спокойно и с вяра, че чудото ще се случи и на нас. Надявам се съвсем скоро да се заемем с бебеправенето мноого сериозно и да достигнем до положителен резултат.
Желая на всички ви здраве - за вас и за бебчетата ви!
Нека лятото бъде изпълнена само с положителни емоции!
Благодаря ви още веднъж! Възможността човек да споделя в този форум е от голямо значение, поне за мен. На този етап не съм споделила с никого в реалния живот за намеренията си. На въпросите свързани с деца винаги отговарям - това е божа работа!
Хубав и усмихнат ден!!!

# 368
Аз днес съм айляк,заради времето .Поне да имах почивка в дните подходящи за плаж.
vipege не разбрах на колко си години,но щом си тука значи времето тик-така.Година и нещо си е време чакане нещата да се случат от само себе си,и като няма резултат се действа.Ориентирай се към д-р и се заемай с изследванията,отличен опит ти го казвам.Понякога всичко изглежда видимо ок,но...
Магнет изпусни въздуха момиче и се наслаждавай на почивката.
Относно подготовката за АРТ,само да кажа,че е индивидуално.2-та ми опита бяха от главата за краката,само хормони и на старта.Докато сега няколко месеца,като фактор са и финансите,правиме нещата и според джоба,но пък някои изследвания изискват от 2 седм до месец.
При стимулиран опит нещата са в по кратък срок,понеже има стимулация и на куп дето се вика са на лице някакъв брой Я,докато на ЕЦ в месеца се изважда по 1.Но напрежението и стреса си е един и същ. 

# 369
  • Марс
Звездичке, пропуск от моя страна - на 23. Ще се заема с изследвания още този месец! Обещавам! Ще ви информирам как стоят нещата!

# 370
vipege, ау ... само на гости ще си и то за малко. На 23 изобщо не си за каки като нас ..... тук сме се събрали девойки старша възраст .....

Перу, сега се връщаме от "Зрителна измама" - и на нас много ни допадна. А от рекламите преди филма видях, че ще пускат по екраните и ето този филм. Забравих на български с какво заглавие е, но "предприемиерно" го изгледахме от нета и ни хареса много. Като разказ с неочакван край е.

# 371
  • Марс
 Hug Дарина, никак не ви приемам за старша възраст!
Човек е на толкова, на колкото се чувства.
А аз се чувствам по-зряла отколкото връстниците ми. Живота ми се стече така и ме направи по-мъдра. Да ви кажа честно с времето се чувствам все по-готова за отглеждането на свои собствени деца. Реших да се включа във вашата тема, нищо че не отговарям на възрастовия критерий, но като ви изчетох ми се сторихте много сплотени и готини. Приятелят ми е над 30 и затова мислим, че е хубаво вече да се заемем по-сериозно с опитите и изследванията. Честно да ви кажа не се задръствам предварително с негативни мисли за проблеми. Вярвам, че дори и да имаме такъв медицината е доста напреднала, а и има и други варианти. Винаги съм си мислела, че един ден бих искала да осиновя дете. Разбира се, че първо искам свои, но не изключвам и тази възможност.
Извинявайте ако ви отегчих с поста си. Сигурно ме мислите за поредната неориентирана хлапачка..  Но  имам добра работа, висше образование, добър мъж...  липсват ми само децата... но вярвам, че скоро ще се сбъдне мечтата ни... на мен и на всички вас!!!
Бъдете благословени!
Хубава вечер и още веднъж - благодаря за топлото посрещане   bouquet

# 372
vipege, ми стой си пък при нас щом те кефи Simple Smile особено, ако ни подкупваш по-често с бонбони Simple Smile

# 373
vipege , ех че хубав пост  Wink Не помня дали съм писала, но ако не съм - добре дошла!
Много важно на колко си, щом имаш желание за нашата компания - пиши си, пък ние ще те четем  Hug

Даре, аз пък днес ходих на "Тайната на горските пазители " с дъщеря ми, голяма детска градина беше  Crazy Общо взето всички нови анимационни гледаме двете по женски  Heart Eyes

# 374
ММ води щерка си на тия филми Simple Smile ама нещо последно време само 3D. Пък аз по такива не си падам. Иначе много ми се ходи на новите таласъми .... може пък да се навия на 3D да ида с тях.

Общи условия

Активация на акаунт