"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 153
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро   bouquet

Мамче не се отчайвай още, изчакай още малко и ако я няма лелката си направи друг тест.  Hug

Магнетче имаш си малък ранобудник а  Grinning

Да сложа аз днес кафенце със закуска  Mr. Green

# 61
Мамче , не знам какво да пиша, знам колко ти е гадно  Hug Hug Hug

Киф,то май има специална тема за тези тестове-може да хвърлиш едно око  smile3505
Peace Като цяло не искам да се вживявам чак толкова, ще пробвам този месец да видя дали ще можем да се разберем взаимно с тези тестове за О, ако не- здраве да е.  Т категорично не мога да меря... Peace

a_tita , гърди не ме болят, даже след положителните тестове не съм забелязвала промяна, чак на доста по- късен етап, лично за мен не са  ориентир  Peace

Ели, много хубава закуска с кафенце, че и други екстри  Heart Eyes

# 62
Добре дошли на новите момичета, да не се задържате задълго   Hug
Мамче, не губи надежда, стискам ти палци Heart Eyes Hug
Киф, ти се отчете с цикльо, обаче аз май почвам да мрънкам...още го няма...втория...
Скрит текст:
Със сигурност нямаме издънки, обаче толкова се притесних, че вчера чак тест си пуснах, седмица закъснение, не е било скоро. Но явно хормоните са се поразбъркали след К. Sad, а си бях редовна, 3 месеца като бебеправихме и с тестове за овулация си я засичах, а тоя месец около предполагаемите дати се опитах да засека, нищо не се получи, и явно просто е нямало овулация. Ако до средата на другата седмица не ми дойде, ще бягам при доки, хич не искам принудително да ми предизвикват, но тя ще прецени.

Ели, страхотна е закусчицата, благодаря ти  Hug
Днес и моя синковец реши да става в 5 и половина, нещо се поразкашля, явно се е разсънил затова, дойде при нас, не че спах след това, той успя да задреме, а иначе си легнах към 1 часа...и днес ще се наложи да пийна кафенца повечко  Crazy А на работата - бач за целия китайски народ  ooooh!

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 09:35 от *Звездичката*

# 63
  • В градината...
Ох, как издържате с това ранно ставане  ooooh! ММ ме научи да спя по много - лягаме си в 10, будя се в 8, примерно. Ако е по-малко, съм като болна.

Аз тази нощ цъфнах и утре съм в София. Голям парадокс - за сефте в живота си пих ОК, точно когато се опитвам да забременея  Thinking

Мамче, изобщо не е сигурен този отрицателен тест  Thinking Naughty

# 64
мамче що шуър...престо отчита по-рано..
Ха, бой де, нали?? Mr. Green
За първи път през живота си правя прехваления шуър и се разочаровам.
До сега все на лентички съм била ..
Надявам се да е рано за отчитане, надявам се до последно с вашата подкрепа, докато не дойде гадината!
Благодаря ви отново! Hug Hug Hug

Перу,  spoko hug

Днес честитя празника на всички именници!
Да са живи и здрави!  bouquet
А на тези(като нас), които се борят за рожба пожелавам много успехи и само радостни сълзи в очите! Praynig

# 65
Ели, Дари, благодаря, че питате! Бебчо е добре, расте и вече се обръща от гръб по корем и спи по корем. GrinningДа ми е жив и здрав! Heart Eyes

Подхващайте тестовете за ову, голяма работа са, много помагат да се улови точния момент. Wink

# 66
Добро утро и от мен  Hug
Аз сега чак се излюпвам, че съм отпуска  Party

Mam4е, не се отчайвай!!!!  
Първо още не ти е дошло  Wink Така че още има надежда!!!
А може би този месец просто не е твоят, което не означава, че другият няма да е ТВОЯТ!!!  Peace
Пожелавам ти го от сърце!!! И стискам палци!!!  Two Hearts Flowers Sunflower fingerscrossed

Киф, с тестовете за О. се тествах няколко месеца, но нещо ме затрудниха...
Скрит текст:
Първо, не трябва да пиеш вода няколко часа, както и да не ходиш до WC. Пикът на хормона, който се улавя е следобяд - между 14.00 и 16.00ч май  newsm78 - което налагаше да се тествам в офиса , което допълнително ми създаваше неудобства...  Rolling Eyes

white duck, И на мен ми е приятно да те видя тук!!!   Heart Eyes
Но още по-приятно ще ми е ако всички пишещи не се задържим много в тази тема Hug

Хубав ден на всички   bouquet

# 67
ZVEZDA *, не че обикновено отбелязвам РД, ама що тия кръглите се подминават?

perunika, не дойде ли вече време за процедурата при вас? Сега видях, че било дошло да идваш. Носи си плавници, дъждобран и лодка в София!

Киф, Жана - аз ще действам по упътването дето е в кутийката, нищо друго не съм чела. Просто понякога форума е пълен с някакви идиотщини, дето предпочитам да пропускам. А и цяла тема с продължение за едно и също нещо, дето може да се каже с 3 думи ..... неам нерви!

Жана, ноооооооогу ми аресва така да се разпореждаш с мен, шъ знаиш! А дано си ми на късмет да ме изметеш към отчетните!

Тита, преди да изчистя ПМС и аз бях така и то от средата на месеца. Сега имам само едно леко неразположение, колкото да се каже, че имам такова преди да ми дойде. И то само за часове.

Mam4е, ела да те прегърна много силно! То някой път и само от нерви не стават нещата.

Магнетче, може да му се е пишкало на човека  Joy

Розичке, е как да не питаме! Нали си е наш момъка Simple Smile Като всички останали дечковци на мами от темата.

# 68
Правете си тестовете за ову по което време си искате, ако има пик на ЛХ хормона ще отчете, пробвано е. Това дето да ги правиш само между 14-16 часа допълнително те натоварва и ограничава, а няма смисъл от това. Peace

# 69
  • В градината...
Напълно съм съгласна с Розичка  Peace

Даре, чакам да завали днес и утре рано направо се мятам на лодката  Naughty

# 70
Тук вече заваля!

# 71
Правете си тестовете за ову по което време си искате, ако има пик на ЛХ хормона ще отчете, пробвано е. Това дето да ги правиш само между 14-16 часа допълнително те натоварва и ограничава, а няма смисъл от това. Peace

Знам ли? newsm78 Аз така четох - така ги правих, но е много затормозяващо...  ooooh!
Затова предпочитам ФМ. Скъпо е, да, но поне е сигурно  Peace

# 72
Здравейте и от мен. Хапнах от обекуската Simple Smile, пийнах от кафенцето... мммм, благодаря! Simple Smile

Честит ви Спасов ден! Знаех няколко истории, свързани с този празник но едва днес разбрах, че "нощта срещу Спасов ден се приема за лечебна".

a_tita, и мен не ме болят- нито преди, нито след като ми дойде. Дори и като бях бременна не си спомням да са били много напрегнати. На този "симптом" въобще не разчитам.

# 73
Мижка, какво имаш предвид с ФМ?

# 74
  • София
Мижка, какво имаш предвид с ФМ?
Фоликулометрия Whistling

Общи условия

Активация на акаунт