"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здрастиии Simple Smile

Маичка, добре дошла при нас и дано скоро се похвалиш  Hug добавена си на първа страничка  Simple Smile

Даре, я прочети как се казва темата - Бъдещи мами над 35, не съм слагала до колко  Laughing

Розичка как е бебо  Hug

# 46
Благодаря ви за топлото посрещане!   bouquet Ще прочета старите темички, за да се запозная с вас.

Стискам палци на тези, които скоро очакват резултати- дано да са такива, каквито искате.

А иначе ние правим опити от три години за второ бебе- имаме момиченце, което иска да стане кака Simple Smile-
но 2010 г. спонтанен в 7-8 г.с., 2011- същата работа. Миналата година почивахме и сега пак започваме. Признавам, че не сме правили никакви изследвания, освен моите профилактични при няколко гинеколога. Нещо не ни се ходи пак по тия мъки, защото преди да се роди дъщеря ни, която чакахме 8 години, обиколихме сума ти доктори.

Та така... дано не ви прозвучи несериозно  Embarassed, но... май се надяваме на Господ и на природата.

# 47
Розичке, колко големи ли сте станали вече .... спи ли момъка нощем?

Маичка, ти си в моя отбор на неходещите по доктори! Сега обаче Тинтина и Патето ме подкокоросаха и съм си купила тестове за ову. и утре ще ги почвам. На Спасов ден Simple Smile

# 48
Даринка, дано да е на слука. Аз ще изчакам с тестовете, че то с тестове и без тестове... с/кекс му е майката Simple Smile. А пък като си знам късмета ову-то ще ми покаже положителен, точно когато мм не е в "настроение" за кекс и ще се изям от яд. Mr. Green

# 49
Тоя месец съм го подхванала изкъсо - на 2-3 дни ..... ма все пак мисля тайничко да си направя тестовете. Обещах на момичетата все пак да положа някакви усилия Simple Smile

# 50
Хелоууууу  Hug  при мама съм.Суперско ни е.
След 2 дни пътуваме за морето.
Ако някой е пил агапурин за сваляне на НК клетките да пише,паднали са,ама не е достатъчно и продължавам с нови медикаменти.
даре тези кръгли години нали знаеш,че не се празнуват по принцип така,че не се броят  Naughty
Виждам,че сте добре,
Добре дошли на новите момичета.
И да ВИЕ късметлийска темичката.

# 51
  • В градината...
Звезди, ей, добре си ти при мама, а и на море  Hug Hug Hug Hug Поздрави от нас  Heart Eyes

# 52
До кога ще са тия гръмотевични бури и силни дъждове в София? Така е притъмняло, че ......
Още една причина да се изнеса в събота към солената вода ...

# 53
Записвам се в новата темичка. Ели, благодаря, много е хубава  bouquet
Когато имам време ще ви прочета Mr. Green
Мамче Praynig Praynig Praynig
Мишка, добре дошла! Приятно ми е да виждам позитивни хора Heart Eyes
Суити, честита бременност Hug Praynig

# 54
..... ма все пак мисля тайничко да си направя тестовете. Обещах на момичетата все пак да положа някакви усилия Simple Smile
Аз също съм решила да пробвам с тестове, да видя, дали ще мога да се занимавам. Никога не съм си правила до сега. Искам да знам кога точно ми е О, приемам, че е към 12, 13 ден, ама дали е така ?

# 55
И аз ще си купя тестове за овулация!Признавам си - знам че съществуват, но не съм пробвала ( все си мислех че ще е по-лесно ,ама на-запазена за възрастта си,не запазена това е положението Simple Smile )
Четох и за някакъв гел - и от него ще си купя!Всичко ще купя,само да стане по-бързо работата.Обаче да меря температура всяка сутрин-е това вече не мога!
Киф,то май има специална тема за тези тестове-може да хвърлиш едно око  smile3505

# 56
Даре,ако ще сменяш темата- само в някоя от отчетните те пускаме   bouquet
Скрит текст:
сега дойдох и взех да се разпореждам  Embarassed

# 57
Здравейте и от мен,
чудесна нова тема, само хубави вести да носим!
Аз също се запалих тая пролет  за първи път в живота ми  за тестове, направих, следих чертички и нищо. Повече не съм купувала и съм оставила нещата да станат от самосебе си.

Честит ви Спасовден! Laughing  Heart EyesЧак сега ми остана време и прочетох историята, много се смях!
Сега се сетих да ви питам нещо- на вас седмица преди да ви посети лошата лелка, болят ли ви гърдите, което е нормално да се случва? При мен  това не се случва вече година и 4 месеца и не знам аз ли нещо..., защото преди беше всеки месец, а сега не е.
Приятен ден на всички и добре дошли на новите момичета!  bouquet

# 58
Добро утро, момичета! Hug

Честит Спасовден!

Първо тук пиша, но нямам с какво да се похваля.
Цикъл няма, но шуър чека е категорично отрицателен! Confused
Почти не съм спала тази нощ, на моменти имах силни болки в яйчниците, но нищо не пих, ставах 'амнайсе пъти през нощта ... и явно е въпрос на време да цъфна.
Уви, надеждичката ми угасна. Cry

Благодаря ви за подкрепата!

# 59
  • София
Привет!

мамче що шуър...престо отчита по-рано..

моя син днес с е опита да стане в 5:30 Rage даже го хаванах както слизаше от кревата и го върнах обратно,завих и за молех да заспи,чудех се къде ли беше тръгнал newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт