"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
знам,че съм нова тук,но с удоволствие бих пийнала бира и с бургазлийки и със софиянки!

Скрит текст:
( аз съм комби  Embarassed )

# 691
Жана какво значи, че си комби? Това, че си нова, няма абсолютно никакво значение!

# 692
комби=комбинация  Joy
Две в едно - софиянка от Бургас.Сега живея в чужбина,сигурно това ме прави три в едно  newsm78 newsm78  newsm78
мешавица пълна
какво стана с тестовете за овулация,дето по едно време всички щяхме да купуваме?някой прави ли ?аз май доста страници изтървах  newsm78 връщам се да прочета

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 22:36 от janach

# 693
хахахах, аз се чудих какво искаш да кажеш.

Ми значи като си в Сф - на софийски срещи. Като си в Бс - на бургаски Simple Smile
Аз поне съм така. Да си призная - добре, че са момичетата, та да разтоварвам като съм в Бс на гости при родата на ММ. Той пък добричък излезе - даже дойде от село да ме прибере, та и Звездата откарахме.

# 694
бях в Бургас - цели две седмици,ама нашите като нямат нет!пюююююю  #Puppy dog
Скрит текст:
стигнах до 16-та страница

# 695
Чети, чети, че като гледам Ели сигурно вече е подготвила новата тема Simple Smile

И аз бях 10 дена по Бургаско. Днес се прибрахме. Направо е зима в София .............. Отивам да се мушкам под одеалцето Simple Smile

Моите тестове за О останаха за следващия цикъл. На село с около 100 човека на главата и неясен график всеки ден, да не говорим и трудно намиране на време за интимни занимания, просто нямаше смисъл да се тествам.

# 696
и аз бях в Бургас сама...нещо не ми се правят тези тестове хич Sad
ЛЕКА

# 697
  • Истински се вижда само със сърцето.
Жана винаги си добре дошла на среща  Hug както и всички останали  Simple Smile

Тестовете и аз не съм почнала, то ММ все го няма, тъкмо да не се ядосвам Simple Smile

Новата тема е готова - даааа, чакам ви за да я пусна  Mr. Green

# 698
Значи трябва да поспапим дружно newsm78 Mr. Green

# 699
Жана винаги си добре дошла на среща  Hug както и всички останали  Simple Smile
много сте мили!  bouquet и като си помисля колко време ме беше страх да ви пиша - само шпионаж  Embarassed Simple Smile Embarassed

# 700
Сигурно си прочела как раздаваме шутове, когато някой изпадне в дупка и затова те беше страх, признай си без бой Mr. Green

# 701
  • Истински се вижда само със сърцето.
спамете на воля Simple Smile аз лягам че след има няма 6 часа ще ставам Simple Smile

Лека  Hug

# 702
Неееееее, на мен шутовете не ми пречат.Аз не се бях отчаяла още.Сега малко ми се стъжни,че ми намериха някаква инфекция,раничка и незнамсикаквоси, но все още не съм за ритници Simple Smile Чудя се откъде да си измисля лекар тук, и как да му обясня двамата доктори дето ме гледаха в България какво са видяли,и лекарствата дето вече трета седмица слагам ( имам и за още една) какви са  newsm78
Май нищо няма да му кажа - сам да решава
Тъй-поспамих,пооплаках се,можем да започваме новата тема. cow

# 703
лека, Ели

# 704
Според мен като приключиш лечението отиди на една контрола там. Дано всичко се е оправило и ти дадат зелена светлина. Peace
Лека и от мен, че и аз ще ставам в 6 Sad

Общи условия

Активация на акаунт