"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утрооо Simple Smile

Днес да спамите повечко и да пускаме темата  Mr. Green

Хайде сега една много лекичка закуска  Simple Smile

# 706
Добро утро и от мен! Благодаря за закуската- тъкмо хрупам едни солети.
Аз да се оплача, че в петък не можах да мина на преглед. Тъкмо ми дойде часа и лекарката каза, че я викали спешно в болницата. Много ми докривя, защото си взех отпуска от работа специално за това. Ама то- всичко се връща- като си вземах направление поизлъгах  Embarassed, че е спешно, защото JP-то ми беше в отпуска и бях наказана за лъжата си. Записах си час за днес.
Както и да е. Поне започнах тестовете за О. 10-ти и 11-ти ден- една дебела черта.

# 707
Добро утро!Закуската е уникална.....а колко ми е лошо и как ми се повдига-просто не е истина.От тези лекарства на всеки 6 часа стомахчето ми е станало на дрипа.Днес  съм на преглед и ще опитам да се спазаря с Док да ми намали някоя доза.Нямам търпение да видя отново как тупа сърчицето....не мога да мисля за друго

# 708
Добрутро ...... тоя път от офиса Sad

Ели, ние никога не спамим!  smile3515 само дрънкаме по женски  Joy

# 709
Даре ами дрънкайте тогава де  Joy  Joy  Joy

# 710
Maichka ,ако това ще те успокои - всички доктори го правят този номер!Ти си висиш пред кабинета кабинета,те имат раждания,кервана си вървииии .Обикновено отиват по няколко часа за 10 минутен преглед. newsm78
Дари,аз заради дрънкането по женски съм тук.Не искам само да пиша-чета за забременяване и тестове. Embarassed  
 какво друго-аааа ДОБРО УТРО

# 711
Маичка,докторката последно като ходих на преглед ми каза - за бебе - десет дена след края на цикъла-секс всеки ден и после с вдигнати крака 15-30 мин  Shocked
тази жена чу ли се?!десет дена!!ние да не сме на 20  Joy Joy

# 712
  • София
Не е нужен чак такъв мартатон Laughing

морско момиче не се оплаквай, ако това ще те успокои мен още ми е лошо и ми се порвъща,понякога и го и правя Whistling

# 713
Момичета, домашна лимоната няма ли да ви облекчи позивите за повръщане? В тая жега може да си я направите с газирана вода и едно листо мента за разкош Simple Smile

Жана, не сме на по 20, обаче тоя път на село баш в момента, в който беше пренаселено, което ни изнервяше яко и двамата, дългите посещения в банята ни бяха единственото спасение да останем спокойни Simple Smile та баш всеки ден ни се събра. Изобщо нямам идея как ми удържа на темпото ММ  newsm78

Ма Ели, дрънкам аз, дрънкам .... куп неща на бюрото и нито едно не де задвижва Simple Smile да видим как ще продължи деня.

Жана, ако не е тайна в кое чужбинско си?

# 714
Маичка,докторката последно като ходих на преглед ми каза - за бебе - десет дена след края на цикъла-секс всеки ден и после с вдигнати крака 15-30 мин  Shocked
тази жена чу ли се?!десет дена!!ние да не сме на 20  Joy Joy
Simple Smile Ние с ММ последно сме се разбрали да е през ден, ама имах гости тази седмица- сестра ми с децата и днес си тръгнаха и пак ми взеха детето. Този път ще е в Пловдив за три седмици. Много ми е мъчно, но пък за сметка на това ще сме сами и като му почнем един кекс чак пушек ще вдигнем. Не се обаждайте на гражданска защита, от нас ще е... Simple Smile

# 715
  • В градината...
Ели, страшна закуска  Heart Eyes
Маичка, няма да звъним  Thinking

И аз четох за домашния лимонов сок, че помагал. Слава Богу, нямам такива екстри, все още  Naughty
Даре, ама вие шампиони нещо  #Crazy

# 716
Ами Дари,дано сте го уцелили тогава,момента де. Simple Smile Като гледам и Маичка е на път към изпълнение на докторската заръка.Това им е хубаво на ваканциите-иначе мъка  Confused
Дари,не е тайна,в Швейцария съм.Вече 10 месеца,но ми е трудно с адаптацията.Още не работя,а и като гледам шансовете ми са доста малки.И езика ми е голяма пречка-не мога да преодолея бариерата за говорене-панирам се здраво като се наложи.Иначе тук всичко е ...... различно  

# 717
Има ли швейцарски кравички по улиците  Grinning

Никога не съм била за по-дълго от екскурзия в чужбина. Не мога и да си представя да го направя. Макар да ми изглежда интересно да се пътува по света, но някак да разполага човек с пари и да го прави за удоволствие.
Все ми се струва, че бит и манталитет са много различни и е трудно свикването. Езика сигурно също е пречка, ама това не съм сигурна много-много - един приятел поне 15 години е във Финландия и само на английски се оправя там. Така и не проговори фински.

Перу, то важното е да нямаш от другите екстри  (лошите).

# 718
Даре блазе ви за маратона, моя се върна толкова скапан, тази седмица ще се опитам да го подложа на маратон ама да видим как ще стане, като той прав заспива  Joy  Joy  Joy

# 719
Жана, лекарката да не е имала предвид от 10-тия ден на цикъла? Simple Smile Десет дни по ред ми звучи прекалено... ама ако помага, няма лошо Simple Smile Мойта лекарка ми препоръча от 10-тия ден на цикъла, през ден, така три пъти. И при нас поне сработи. Хехе..
Иначе за домашната лимонада, препоръчвам и малко джинджифил. Много помага и освежава. Simple Smile dance

Общи условия

Активация на акаунт