"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Кравички има - да:) всичките лилави  Joy
Ели,будиш и не питаш-това е единствения начин  Joy

# 721
  • Истински се вижда само със сърцето.
Жана, вчера тъй направих  Laughing и днес пак ще взема да се пробвам пък да видим, то апетита идва с яденето  hahaha  Joy

# 722
Жана, лекарката да не е имала предвид от 10-тия ден на цикъла? Simple Smile
не!добре я разбрах и затова се шокирах,даже за малко да и кажа какво мисля,но се притесних да не се изложа  

# 723
ДжиДжи, ама пресен джинджифил ли?
Винаги съм се чудила какво да правя целия корен джинджифил като го купя и в къщи имам само сушен.

# 724
Пресен, пресен! Слага се съвсем малко парченце, например на един литър, колкото 5-стотинки се изрязва от корена и обелва разбира се. Хубаво е да се накълца съвсем на ситно. Става супер, а има много силно антисептично действие, затова помага при повръщане Simple Smile

# 725
Добре де, а останалата част какво да го правя?

# 726
Аз го държа в хладилника и като ми потрябва си кълцам от него. Изтрайва дооооста дълго време така.

# 727
добре, ще опитам
Ама сега имам още ментова лимоната и като я приключим ще правя нова. Пък и сиропче от малинки съм направила ..... мммм ....

# 728
Страхотно! Аз всяка сутрин си правя пресни сокове и си слагам малко джинджифил, че сам по себе си е доста силен иначе... Дори и с малините си го добавям.  Grinning

# 729
сутрин много ми се спи .... само за кафе имам сили Simple Smile

# 730
  • Бургас
Вода с лимон върши чудна работа срещу гаденето. И лимонови карамелени бонбони - Орбит имат такива. Всичко помага, ама за кратко. Да се търпи трябва Confused
janach , твойта докторка ако я слушам аз, никога няма да стане. При пет дни цикъл, после десет дни newsm78 При условие, че ми отчете тест за О чак на 17-я и 18-я ден. ММ ще е умрял дотогава, да не говорим, че на такъв маратон посмъртно няма да се подложи. Ще ме върже в банята за тръбите, да спи спокойно три дни поне без да го тормозя hahaha

# 731
Хаха... да не говорим, че по моето скромно и непрофесионално мнение, след 3-4 ден "материала" няма да е особенно ефективен, да не кажем хич. Joy Joy

# 732
janach , твойта докторка ако я слушам аз, никога няма да стане.
сигурно и горят ушите от сутринта  Joy това с десетте дни е за моя случай  newsm78 newsm78
предполагам че за сто лева и на теб щеше да ти каже   
Скрит текст:
като гледам вече не ти трябва  Simple Smile

# 733
хич не й трябва Simple Smile само нов сутиен Simple Smile

Жана, а ти нямаш ли тук от докторите някакви листа с диагнози и рецепти? Не можеш ли тях да покажеш на докторите там?

Между другото имам едно странно наблюдение (може и да не е вярно, щото не обикалям много по доктори) - у чужбинско много по-трудно изписват каквито и да лекарства за каквото и да е.

# 734
Вода с лимон върши чудна работа срещу гаденето. И лимонови карамелени бонбони - Орбит имат такива. Всичко помага, ама за кратко. Да се търпи трябва Confused
janach , твойта докторка ако я слушам аз, никога няма да стане. При пет дни цикъл, после десет дни newsm78 При условие, че ми отчете тест за О чак на 17-я и 18-я ден. ММ ще е умрял дотогава, да не говорим, че на такъв маратон посмъртно няма да се подложи. Ще ме върже в банята за тръбите, да спи спокойно три дни поне без да го тормозя hahaha
 201uu  Laughing Laughing Laughing Laughing Хареса ми коментара ти, Танита, а и ми звучи някакси много познато...

Общи условия

Активация на акаунт