Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 687
  • 511
  •   1
Отговори
# 180

няма нужда от хабене за шамари и топки. изпразваш джобовете само и и го пускаш по живо, по здраво, нека си го  задържи  Simple Smile

Ako е кадърен мъж, предприемчив  и знае как се правят кинти  Wink повярвай ми и с изпразнени джобове се прилапват от някоя далновидна жена   Wink

Доналд Тръмп е  фалирал три пъти  Wink

Мда...милиардерът си личи от километри дори да е останал без стотинка и по едни бели гащи.. newsm53 Взимам си го веднага даже да остави всичко до стотинка на жена си. hug

# 181
  • София
Той пък, е един красевеееец!  Stop

# 182
Красавците са мързеливи.. Mr. Green

# 183
  • Tам през Атлантическия океан
Красавците са мързеливи.. Mr. Green

Карасотата обикновенно/в повчето случаи  е преходна  с годините  Mr. Green

Пък и е относително понтятие,   Sunglasses въпрос на вкус наЛ тъй  Party

п.п. Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне, значи и другите не са го искали. Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 00:12 от Desss

# 184
  • на брега на морето
Той пък, е един красевеееец!  Stop

Кой, Доналд Тръмп ли? Не е лош на млади години.
Скрит текст:

# 185
е, от тези млади години досега, доста вода е поизтекла, но пък от друга страна, като се замислиш някак, една финансова мантия прави всеки мъж, на всяка възраст привлекателен Simple Smile

# 186
  • Бургас
Мъжете/жените /партньорите/ не са собственост, за да ги открадне друг човек. По - скоро ги губиш, а не ти ги крадат.

# 187
Загубата обаче съвсем спокойно може да е мотивирана от трети човек.  Wink

# 188
Разбира се че Е собственост. Не случайно казваш "МОЙ мъж". Имаш ли сериозни отношения с някой, това са АНГАЖИРАЩИ отношения, което налага някакви МОНОГАМНИ правила на поведение.

Ако мъжът не е в целенасочено търсене на друга, то инициативата за намеса в двойката идва от третия човек, който в този случай с право се явява "крадец"- ако не успее да открадне партньора за постоянно, то със сигурност окрадва щастието в семейството.

Колко сте либерални, да не повярва човек! Crazy Едва ли ще си на същото мнение за собствеността Сезана, ако дойда и ти отнема мъжа.

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 13:39 от Lizet33

# 189
Едва ли ще си на същото мнение за собствеността Сезана, ако дойда и ти отнема мъжа.

Тук съм напълно съгласна..Wink

# 190
Като бях много млада(и неопитна),ми се е случвало 1-2 пъти да имам нещо общо с чужди мъже,но никога не съм искала да ги крада. Беше ми жал за жените им.
 А сега,доста години след това време, като чуя,че дадена двойка са се разделили,каквато и да е ситуацията,каквато и кучка да е жената,винаги съм на нейна страна, от солидарност ли,не знам точно защо...

# 191
На коя жена - крадлата или тази, която е допуснала да я окрадат. Не се е грижила като добър стопанин.

# 192
Какво значи да се грижиш като добър стопанин?

За мъжа съществуват три критерия за избор на жена- външност, външност и пак външност.

Трещерица, да се не смяташ за красавица неземна, на чиято хубост няма равна?

Всяка по-хубава идва и си го отнася като стой та гледай въпреки всичките ти стопански грижи. Wink

# 193
Лизет , ти нали каза, че сексуалните ти умения са най-важното.  Не красотата.

# 194
Лизет , ти нали каза, че сексуалните ти умения са най-важното.  Не красотата.

Не съм казвала подобно нещо. Всякакъв вид сексуални умения се котират в главата на мъжа след фактор външност.

Общи условия

Активация на акаунт