Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 693
  • 511
  •   1
Отговори
# 165
Вие наистина ли си мислите че сексът с всяка жена е еднакъв и всеки секс с чужда от мъжа ви ще се възприеме като "неангажиращ"?

Аз лично не съм имала секс с мъж, след който да не е толкова загубен че с лекота да зареже и жена и деца.
Може да се каже че съм спасила доста семейства от разпадане. Laughing
  Това ми прозвуча, като да не е искал да го краднеш след секса с теб... 

# 166
  • Tам през Атлантическия океан
Големи сухарки сте днес  Laughing
И анален, Каси, как го забравих точно него се питаш - но всъщност това си е по дифолт, затова не го споменах  Peace

Анди - на компаньонките им се плаща, а любовника е - за да правиш pure секс с него.

На добрите любовници също им се плаща макар и индиректно  Wink Отделя им се време , забавленията не са само креватни , подаръчета в знак на уважение и благодарност Wink и т.н.

Но да, има безплатни/неангажиращи с нищо  компаньонки  Wink на по питие и в леглото .

Твойто определение за теб е  като компания за секс  Grinning Което си е пак гот , кеф  Wink

# 167
Само не разбирам като се "размаже" другата, това какво дава на жената, на която са откраднали скъпоценния мъж?
Освен очевидното де, че е жалка и смешна  
И аз това се чудя. Освен че става жалка, помпа егото на откраднатия до небесата, карайки го да се надува като паун, смятайки се за незаменим и велик. Вместо да го накара да се чувства последна дупка на кавала, като му покаже, че й е все тая дали ще е в живота й или не.
А като се има предвид, че, както гласи един лаф, някои мъже са такива съкровища, че направо ти идва да ги заровиш, не проумявам защо доста жени държат да си ги запазят с цената на всякакви унижения.

Сомбре и да не стане 'бойна единица'  Mr. Green жената след такова нещо си е жалка , тъжна картинка  Rolling Eyes Ако нещата са вече свирени отдавна и не и пука това е вече друго нещо  Grinning

# 168
Според мен подлежат, ама под кражба да не се разбира премятане през рамо и в съседното село булка, а постоянни и упорити постъпки от страна на третия човек да привлече пиленцето в неговия курник и неспирни опити да му покаже, че там е по-хубаво. И говорим, разбира се, за случаите, когато още има любов във връзката, ако няма, то няма и за какво да се бориш.

# 169
 Shocked Какви бисери има тук hahaha
М/у другото имам едни познати и те така взимаха 2-3-4 -5 пъти книгата,щото много интересна,та сега са... женени с дете.

# 170
Но вие не обичате ли секса първо?
Второ...човек през живота си може да има съвсем различни като характер отношения. За едни, както става ясно, любовника е мил и щедър кавалер, за други - приятел за споделяне и разбиране, за трети - просто сексуално удоволствие. Не мисля, че има значение кой как го възприема, стига да го нарича любовник.

# 171
Shocked Какви бисери има тук hahaha
М/у другото имам едни познати и те така взимаха 2-3-4 -5 пъти книгата,щото много интересна,та сега са... женени с дете.

A казват че 'прочетените' книги не били интересни м ?  Laughing

Или пА може книгата да е затворила кориците и да го е прищипала  Joy , да не го пуща  Whistling
То, така от книга на книга  Mr. Green много начетени .......  Wink

# 172
Дес,образоват се хората. Mr. Green

# 173
Така е, Лизет. Аз умея да изслушвам, да разбирам, да приемам неговата страна при нужда, да съм винаги усмихната, да правя хубави свирки и да не досаждам с смс-и. Какво повече му трябва на един мъж  Joy

Ти пък, това всяка го може  Naughty

# 174
  • София
Сетих се! Трябва му и една ракийка със салатка.  hahaha newsm53

# 175
Сетих се! Трябва му и една ракийка със салатка.  hahaha newsm53

Шамар зад врата , с изпразнени топки и джобове  Laughing и го пускайте да ходи, да видим дали ще си намери някой да му акомпанира  Whistling

# 176
Така е, Лизет. Аз умея да изслушвам, да разбирам, да приемам неговата страна при нужда, да съм винаги усмихната, да правя хубави свирки и да не досаждам с смс-и. Какво повече му трябва на един мъж  Joy

Ти пък, това всяка го може  Naughty

Поне веднъж ме остави да се чувствам най-най  Joy

Сетих се! Трябва му и една ракийка със салатка.  hahaha newsm53

Добавям, че е редно и мачове да гледаме с него Peace

# 177
Така е, Лизет. Аз умея да изслушвам, да разбирам, да приемам неговата страна при нужда, да съм винаги усмихната, да правя хубави свирки и да не досаждам с смс-и. Какво повече му трябва на един мъж  Joy

Ти пък, това всяка го може  Naughty

Поне веднъж ме остави да се чувствам най-най  Joy

Добавям, че е редно и мачове да гледаме с него Peace

Ако кажеш, че правиш най-хубавата салата, ще ти оставя с удоволствие първенството в тази категория  Wink

# 178

Шамар зад врата , с изпразнени топки и джобове  Laughing и го пускайте да ходи, да видим дали ще си намери някой да му акомпанира  Whistling

няма нужда от хабене за шамари и топки. изпразваш джобовете само и и го пускаш по живо, по здраво, нека си го  задържи  Simple Smile

# 179

няма нужда от хабене за шамари и топки. изпразваш джобовете само и и го пускаш по живо, по здраво, нека си го  задържи  Simple Smile

Ako е кадърен мъж, предприемчив  и знае как се правят кинти  Wink повярвай ми и с изпразнени джобове се прилапват от някоя далновидна жена   Wink

Доналд Тръмп е  фалирал три пъти  Wink

Общи условия

Активация на акаунт