Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 496
  • 511
  •   1
Отговори
# 45
розичка казваш  Joy

И аз не съм отмъквала чужди мъже на познати жени, само съм ги чукала... Embarassed

# 46
И аз не съм отмъквала чужди мъже на познати жени, само съм ги чукала... Embarassed
thumbsup Точно така, за какво са ти!
Ако отмъкнеш чужд мъж после трябва да свикваш наново с различни навици, аромати и други неща, които навлизат в пространството ти. А така - ползваш, връщаш и чисти сметки - добри приятели! Laughing

# 47
  • България-Швейцария
По темата - подлежат, и още как. Зависи от коя категория са.
Ако са от високо рисковата - бедна ви е фантазията на какво са способни младите златотърсачки.. ooooh!
Мога да си представя, не толкова младите също не им отстъпват.

Много знае той какво иска, като му се яви някое като тебе, ако ме разбираш.
Тя ако само се яви, употреби и замине, с мед да я намажеш Laughing
Проблем са една такава категория повярвали си, че светът е в краката им и за въпросния 'откраднат' са нещо повече от неколкократно мачкане на чаршафите в някоя хотелска стая. Точно те са и в най-рисковата група някоя вбесена постоянна партньорка да им смени фасона, докато изчаква изтеклият към долната глава мозък на мъжа й да се върне на мястото си.

# 48
  • София
Не съм крала чужд мъж, само съм ползвала временно един. Жена му, слава богу, не разбра.  Peace

Ако на един мъж му е слаб ангелът, гледай само как лесно може да бъде откраднат.

# 49
Не, не подлежат.
Партньора ми не е моя собственост, че да ми го вземат. Избора с коя да е е негов.

# 50
Не съм чела всички отговори. Отстрани погледнато - мен ме откраднаха. Почти.
Нещата с бившия така и така бяха на доста голямо доизживяване; незнайно как, но в точния момент на правилното място като се появи "крадецът", започваш да си мислиш, че 2 и 2 прави 4 и си преценяваш сам. Поне аз така направих, претеглих ситуацията около мен/нас и взех решение, че ми е време за промяна. Та.. не знам дали да се чувствам като торба с картофи, още някакъв мозъчец май е останал някъде из главата ми, та с негова помощ взех горното решение. Хубавото е, че не съжалявам. За новото още ми е рано да преценявам, но към старото сто процента няма да се върна (чакай да плюя в пазва, пупу!)
Сега, че гадно се стекоха обстоятелствата за бившия, няма да споря. Аз на негово място сигурно много щях да преживявам - не, че толкова се обичахме накрая, колкото накърненото самочувствие. Това може и никога да не си го простя, но ще се опитам да живея с него, макар и да ми е като обица на ухото. Та, ако аз бях на негово място, щях да твърдя, че ми е откраднат, да - за да замажа въпросното си самочувствие с този израз. Иначе излиза, че той вече не ме е щял (как така!?) и е отишъл при друга. Но това е моята гл. точка, неговата в случая все още не я знам, а и не желая. Хич не ми се ще да звуча гадно за него, грозно е най-малкото, но всеки живот си има своята история и никой никога не може да прецени какво се е случило в главата/сърцето на някого, гледайки го само отстрани.
Някак си нито се оправдавам, нито се упреквам. Може и да ми е прясно още и да не мога да асимилирам всичко така трезво..
Ей, отнесох се.

# 51
Не, не подлежат.
Партньора ми не е моя собственост, че да ми го вземат. Избора с коя да е е негов.

В общи линии е така, но при създаването на обща човешка собственост нещата започват да седят другояче.

# 52
  • Варна
Как можеш да "откраднеш" някого? Това да не е козленце на връвчица?

# 53
  • София
Боги, аз погледнах на темата откъм веселата страна.  Wink

Е, преди много години са се крадяли, ама млади и неопетнени булки. За откраднати невинни момци не съм чувала.  Mr. Green

# 54
  • Варна
Тони, не е ли малко раничко за петъчна newsm78 Не че срядата не била малкият петък, ама знае ли човек. newsm78

Никого не крада аз. Те сами идват.  Mr. Green

# 55
  • Tам през Атлантическия океан
розичка казваш  Joy

Същото вероятно мислят/казват  и мъжете за теб  Grinning т.е.  само са те чукали  Wink

# 56
  • Варна
розичка казваш  Joy

Същото вероятно мислят/казват  и мъжете за теб  Grinning т.е.  само са те чукали  Wink
Лошо няма. Доколкото ми е известно, процесът е двустранен.

# 57
По темата - подлежат, и още как. Зависи от коя категория са.
Ако са от високо рисковата - бедна ви е фантазията на какво са способни младите златотърсачки.. ooooh!

Във високорисковата категория са всички КАЧЕСТВЕНИ мъже и жени. Ако вашият мъж не е от тези дето може да бъде откраднат, значи толкова му е и цената и на никого не е изпотрябвал.

# 58
Лизет, развесели ме..
Така погледнато - да се радвам направо за наплива за него? Wink)

# 59
Откраднах си го. И той ме открадна. Взаимно се помъкнахме като торби с картофи. 

Естествено, че всичко става с желанието на другия. Според мен подобни етикети като "крадла на мъже", "разбивачка на семейства" и т.н идват по-скоро от наранено самочувствие, гняв, може дори и някакво избиване на комплекси да е. Така или иначе съм далеч от мисълта, че една интелигентна жена, респективно мъж ще хвърли цялата вина не върху невярната половинка, а върху "крадеца", без да се замисли от действията на другия. Просто другото е по-лесно. Виновен да има.

Общи условия

Активация на акаунт