Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 572
  • 511
  •   1
Отговори
# 270
Ксения, най-добра беше в кулинарните рецепти.

# 271
Оф, аз се лиготя тук   Laughing  , но истината е, че красотата в повечето случаи няма значение.Или не такова, каквото й отдават именно красивите жени.
И за да не съм голословна:аз изобщо не се имам и никога не съм се имала за красавица.Пък всичко в живота ми, или почти всичко, винаги ми се е получавало лесно.Както някой назад писа, "поднася ми се на тепсия".Никога не ми се е налагало да драпам със зъби и нокти, дето се казва, за каквото и да било.
Та, мили ми красавици   Grinning  , не винаги красотата е билет за ...рая.
По-често и по-сигурна работа вършат чар, излъчване, харизма, обаяние, темперамент.....кой каквото има, това използва в "битките" на живота.    Simple Smile
Както казват руснаците "Не роди меня красивой, а роди меня счастливой"?  Grinning
Аз едно мога да кажа по този повод...Човек дотолкова е щастлив, доколкото желанията и очакванията му са на нивото на това което има и получава. Една жена може да е безкрайно щастлива и с много малко, стига само това да иска от живота. Виж Анадриел си е супер щастлива с нейното си мизерно инженерче и хич не и пука че е мизерно. Laughing
Междудругото, тя е красавица и заслужава много повече. Само че не си знае цената. А в крайна сметка, хората са като произведенията на изкуството- за колкото се продаде, такава му е значи цената. Някои хора по-евтино се продават отколкото биха могли. Но...толкова им е самочувствието, а значи и цената.

# 272
 Joy Joy Joy
Как може да се пишат такива неща за хора, които не познаваш, не разбирам... Rolling Eyes
Животът на Андариел си е неин, само тя има право да решава.

# 273
Лизет е много права за някои неща, другарки мои, мдаммм Wink

С години 'правотата' се променя  Sunglasses Whistling  Шмати  Grinning
Не знам кое точно визираш Деси, но ако никога не си имала красота (не съм те виждала,  не знам как изглеждаш, не искам никого да засегна  Hug), то  няма как да знаеш колко  powerful оръжие е това.
Дреме ми, че след 10 - 20 години няма да я имам. Тя ми е донесла толкова ползи, че не бих я заменила за нищо на света.  Самия живот ти се стича по приятен начин, не знам как да го обясня, само жена която  има, може да разбере за какво говоря.
Дори да ми предложат мил. евро, но условието е да се родя с друга външност, не бих приела.
И това не е само до това да те харесват мъжете и т.н, То е нещо което ти носи ...не знам.. власт, светлина...абе готино е.  Grinning Peace

Шантал, аз съм една от най-големите привърженички на силата на външността на жената  Flutter
Разбира се, че има значение, разбира се, че хората гледат на теб по-друг начин, получават ти се по-лесно нещата и тъ нъ.
И аз смятам, че струва повече от 1 милион  Party

Това което имах предивд обаче е, че колкото и красива да е една жена, един мъж като си ляга 15-20 години с нея, ще му писне и още как. И друга не толкова привлекателна, ще му се стори интересна, просто защото няма да си е лягал до нея всяка вечер
И на мен ми се ще да не е така, но историята познава доста такива случаи

# 274
Joy Joy Joy
Как може да се пишат такива неща за хора, които не познаваш, не разбирам... Rolling Eyes
Животът на Андариел си е неин, само тя има право да решава.

Аз я познавам много добре, защо бих говорила врели-некипели ако не я познавах?

А колкото до решенията, разбира се че всеки сам си е ковач на собственото щастие или нещастие.
И през ум не ми е минавало да решавам нещо вместо нея.

# 275
Щом си съгласна, че всеки сам си решава, не я обиждай за избора й. В нейните очи "инженерчето" едва ли е мизерно, щом живее с него и то доста дълго. Не всеки милионер струва повече от кой да е инженер.

# 276
Щом си съгласна, че всеки сам си решава, не я обиждай за избора й. В нейните очи "инженерчето" едва ли е мизерно, щом живее с него и то доста дълго. Не всеки милионер струва повече от кой да е инженер.

Съжалявам. Аз не съм виновна, че истината обижда хората. Нямам навик да говоря неща, които не мисля. За мен Е мизерно- ако ще цял свят да се обижда, няма да кажа на черното бяло.

# 277
  • Пловдив
Ок, пречи ли инженерната диплома ако инженера им добър доход (ама трябва да ми дефинирате какво е добър доход)? Simple Smile

# 278
Ок, пречи ли инженерната диплома ако инженера им добър доход (ама трябва да ми дефинирате какво е добър доход)? Simple Smile

Е що да пречи? Дипломи не пречат стига да не ги смяташ за оправдание на това че не носиш пари вкъщи. Защото с дипломи пари не се правят.

Янтра, много конкретни дефиниции изискваш за неща, за които не може да се конкретизира така.
Мой любим човек казваше така "Пари ми стигат толкова, колкото да не се чувствам унижен". За всеки мисля прага на унижението е различно. За мен е унизително жена над 40г все още да живее в къщата на свекър и свекърва и за толкова години мъжът и да не направи собствен дом. 

# 279
  • Пловдив
Добре, значи първа точка - качествения мъж на 35 има собствен дом. Други?

# 280
Добре, значи първа точка - качествения мъж на 35 има собствен дом. Други?

Качественият мъж не създава семейство без да го осигури с дом. Не родителски естествено.

Отвори си нова тема за качествения мъж! Всъщност, такива има предостатъчно и мен лично ме е заболяла устата.

# 281
  • Пловдив
Има, ама във всички се говорят общи приказки. Добри доходи - какво е добър доход, а?  Laughing Аз също съм инженер човек и обичам точни критерии - над толкова - добър, от толкова до толкова - средна работа, под толкова - жалко инженерче  Joy

# 282
Има, ама във всички се говорят общи приказки. Добри доходи - какво е добър доход, а?  Laughing Аз също съм инженер човек и обичам точни критерии - над толкова - добър, от толкова до толкова - средна работа, под толкова - жалко инженерче  Joy

Доходът ти не те ли унижава? Мен лично ме унижава работа на заплата, така че критериите ни за "добро" са доста различни.

# 283
  • Пловдив
Аз?!?! Какъв доход да ме унижава!?!?! Аз седя вкъщи и гледам деца Joy Joy Joy Joy Имам доход точно нула Simple Smile

И има заплати и заплати, има заплати по 10-15 хиляди.

# 284
Lizet33 много си забавна....  Laughing

Както Янтра е казала има и заплати и заплати

Общи условия

Активация на акаунт