Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 590
  • 511
  •   1
Отговори
# 375
Цитат
Има права има задължения

Ама, това ли са критериите за собственост?  Laughing Добре, че хладилникът ми не се е сетил да си търси правата.  Mr. Green

# 376
И защо се мисли,че като имаш собствен бизнес ще изкарваш много повече от една заплата?
Ние сме имали и мои познати имат,и знам след всички данъци,такси,заплати на работници,счетоводители и сметки, колко ти остава чисто.
Направо да се чудиш заслужава ли си утрепията да имаш фирма....
Говоря за магазини за хранителни стоки- малък до среден бизнес.

Некадърни бизнесмени винаги е имало и ще има, но за положението им само те са си виновни.

Некадърни съпруги винаги е имало и ще има,например такива които не знаят как да си пазят мястото до " ген.директор на голяма компания".

Лично след 6 месеца (половин година по твои думи) ще те потърся,за да ми кажеш дали си стигнала на ниво "верига от десетки бакалнички" ,защото в България не се получават толкова лесно нещата,да не говорим за верига от десетки обекти още повече пък в рамките на половин година.

# 377
Некадърни съпруги винаги е имало и ще има,например такива които не знаят как да си пазят мястото до " ген.директор на голяма компания".

Лично след 6 месеца (половин година по твои думи) ще те потърся,за да ми кажеш дали си стигнала на ниво "верига от десетки бакалнички" ,защото в България не се получават толкова лесно нещата,да не говорим за верига от десетки обекти още повече пък в рамките на половин година.

Простотията ходи по хората. Като не знаеш как да отговориш по-добре си трай.

# 378

Простотията ходи по хората.

Благодарим ти,че ни го напомняш всеки ден в постовете си.

# 379
Не, просто някои хора като тръгнат по една плоскост в дадена посока, трудно успяват да я сменят, да си признаят, че има и малко по-така ситуации. Въпрос на интелект е да признаеш грешката си, да чуеш и да се вслушаш в чуждото мнение. Защото нищо не е черно и бяло...................
Е, тя една ситуация може да е и черна, и бяла, и сива, и .....тъмносива....зависи кой и с какви очи я гледа.Кой може да каже чий поглед е правилния?   Laughing
И  в случая  кой в чие мнение трябва да се вслуша, ако всеки смята себе си за прав?

Точно, само че Лизет казва защо ми се дръвчите, аз ви казвам как стоят нещата, едва ли не.

Ооо, Лизет....     Joy
Тя винаги е права, не си ли разбрала още?    Grinning
С нея не се спори, просто казваш:"Да, Лизет, така е!" и подминаваш.   Laughing

# 380
Ама сте и вие едни - умирате си да я обиждате, макар с меки думи и индиректно - а тя като ви го каже направо - мале, колко е лоша...  Whistling

# 381
Ами аз съм доста пластична,ако мога така да се изразя,по повод чуждото мнение,и съм склонна да го приема,но Лизет открито дразни с постовете си не един потребител.Не знам дали начина на изразяване и е такъв или просто обича да се налага и за нея второ мнение няма освен нейното.Позволява си дори да обижда и да слага етикети,ако някой не прави нещата като нея. Не,че ми дреме чак пък толкова...  Whistling но и не бих казала "Да, Лизет, така е!" за нещо което аз не мисля че е така,само защото "с Лизет не можело да се спори".

# 382
  • на 4-ия етаж до асансьора
Мдаааа...съгласна съм само с едно нещо от постовете на Лизет.Има магия. Самата любов е магия!
От там насетне и потоп...
Някой преди време питаше какво се случва при саморазправи?
Очевидец съм на следната ситуация:
Любовен триъгълник.Законната съпруга издирва телефона на "врагинята" и се опитва да я притеснява. Оказва се обаче, че любовницата не се дава толкова лесно. "Затапва" опитите за обиди от страна на съпругата, обяснявайки и че поведението и е унизително и жалко.Заявява и, че не желае да разговаря с нея и че тя /съпругата/ може да държи сметка само и единствено на мъжът си.
Съпругата побеснява!Среща любовницата и се опитва да приложи физическа саморазправа. Тук пак ядец!Посяга и ... и резултатът вече е 2:0 за любовницата.
Трета точка на "крадлата" носи жалба за тормоз в полицията и образуването на накателно дело...
Та те така...относно охраняването на семейното съкровище!

# 383
А Путьо Маринкин къде е в цялата ситуация?

# 384
Любовен триъгълник.Законната съпруга издирва телефона на "врагинята" и се опитва да я притеснява. Оказва се обаче, че любовницата не се дава толкова лесно. "Затапва" опитите за обиди от страна на съпругата, обяснявайки и че поведението и е унизително и жалко.Заявява и, че не желае да разговаря с нея и че тя /съпругата/ може да държи сметка само и единствено на мъжът си.
Съпругата побеснява!Среща любовницата и се опитва да приложи физическа саморазправа. Тук пак ядец!Посяга и ... и резултатът вече е 2:0 за любовницата.
Трета точка на "крадлата" носи жалба за тормоз в полицията и образуването на накателно дело...
Съпругата просто не е насочила гнева си в правилната посока.
Най-лесният начин е да навредиш служебно на любовницата, без тя изобщо да разбере откъде й е дошло.Стига да не е продавачка в МОЛ-а , де....   Laughing

# 385
  • София
Тя пък, тая любовница какво толкова е готова да търпи заради един ...! Голям праз, да не му е златен! Аз с луди съпруги хич няма да се разправям - да си го държи, че то и той едва ли е толкова стока, ако се наложи да живеем заедно. той не може с жена си да се оправи, а какво да очаквам аз от такъв мухльо!

# 386
Съпругата просто не е насочила гнева си в правилната посока.
Най-лесният начин е да навредиш служебно на любовницата, без тя изобщо да разбере откъде й е дошло.Стига да не е продавачка в МОЛ-а , де....   Laughing

Я задълбай малко - защо да не е продавачка в Мола?  newsm78

# 387
Не си разбрала....    Grinning
Имах предвид, че ако е продавачка, няма какво толкова да й навреди...ще смени магазина и готово.
За да навредиш на някого служебно, то той трябва да има какво да губи.

# 388
Кое не съм разбрала?
Нима за теб да си загубиш работата днес е без значение? Е, да де, ти като неработиш - трудно можеш да разбереш какво става на пазара на труда...

# 389
Нима за теб да си загубиш работата днес е без значение?
Ами, именно де......като си загуби работата, може би другия път първо ще мисли, преди да прави нещо.Все пак затова ни е даден мозъка.....    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт