По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 915
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А не  Crossing Arms сега има избор, а преди партията с голямо "П" беше една  Mr. Green Mr. Green Друго си е да нямаш право на избор  Laughing
и като имаш какъв е резултата  newsm78 - нулев.  така ,че е все едно  hahaha

Добро ви утро !!!

Добро и на теб   bouquet

Резултатът е, че не съм член на нито една партия, защото я няма тази с главното "П"  Mr. Green Mr. Green

# 571
  • София
Добър ви ден! И аз бях много доволна като се събудих в 7, да установя, че не съм се успала, а е събота...ммм  smile3521
Наде, бригадите бяха гадни с факта, че сте като в казарма - то и такива сгради се ползваха. Волна птица съм аз, душата ми се стягаше като ме фичнеха в такива ограждения  Naughty Naughty Naughty
Само не разбрах сега, Хепи и Надето сте щели да бъдете членове или членки на партията с главно П?  Joy Joy Joy Аз го докарах само до комсомол, ама още в първи дни на демокрацията половината комсомолски актив резко пУсна брада и стАна син, демек опозиция....И заминаха да се учат на ум и разум вместо в братска Москва, към братския х`американски народ  Laughing

# 572
Аз тъкмо станах член на Комсомола и дойде 89-а година. Не можах да се изявя като бъдеща комунистка. На бригада съм ходила и даже и на военно. Голям кеф беше като ни водиха да стреляме. Joy

# 573
Аз пък така чаках да ни водят да стреляме, да берем ягоди... и не го дочаках. Само вратовръзка на чавдарче имах, пионерче не станах  Laughing

# 574
  • На черешата
Аз пък така чаках да ни водят да стреляме, да берем ягоди... и не го дочаках. Само вратовръзка на чавдарче имах, пионерче не станах  Laughing

Аз поне до пионерче го докарах.  Mr. Green

# 575
  • София
Аз тъкмо станах член на Комсомола и дойде 89-а година. Не можах да се изявя като бъдеща комунистка. На бригада съм ходила и даже и на военно. Голям кеф беше като ни водиха да стреляме. Joy
Кали напомни ми на стария виц за разговор между двама приятели:
Единият пита другия:
-Вярно ли, че жена ти станала комунистка?
А другия:
- Кому ниска, кому висока, ама моята си ми е таман!  Joy Joy Joy Joy

# 576
Здравейте пионерки! Wink
АЗ бях само чавдарче, а така ми беше мерак да стана пионерче. Wink
Да се похваля, че вече се изучих за този етап от живота си и се надявам вече да имам повече време за тук. А не да се появявам от дъжд на вятър.

# 577
  • София
Real woman браво!   bouquet  bouquet Какво учи, ако не е тайна

# 578
Честито , Риалbouquet
Още ще има ли ?

Морги , аз също до комсомол стигнах , но на първата ми месторабота имах един шеф-бивш военен и върл комунист , та той много ме натискаше да стана член на Партията - майка , но аз му казах , че още не съм дорасла за тази чест ! Joy Joy Joy

# 579
Морг,  Joy
Братовчедка ми ми е разказвала, че като малки аз съм казала, че искам да стана партизанка и космонавтка.  Joy Влече си ме комунизма явно. Wink

Хепи, изпуснала си да станеш предан член на партията.  Wink

# 580
  • София
Кали, нали знаеш как се казва човек, който си маже космите с нафта? Космонавт...Та, да не си имала мераци към нефтения бизнес от дете?  Joy Joy Joy Joy

Хепи, то едно време не беше много лесно да откажеш ако искат да те правят членка щото веднагически можеше да докара главобол на човек  ooooh! Но  ти много хитро си го финтирала шефа-мераклия  newsm10

Риъл, ти си нашата гордост както неведнъж съм казвала!   bouquet Хайде, стига учене, почивай малко!  Wink

# 581
  • На черешата
 Хепи, следващият уикенд планувам да се донеса до вашият град. Дали някой друг не иска да ни прави компания?  newsm78

# 582
Знам, знам, Морг! Имах си влечения към нефтения бизнес, исках поне едно кладенче в двора, но де такъв късмет.  Joy

# 583
  • София
Кали, важното е да си намериш призванието! Сега ти пожелавам и кладенчето по един магически начин да те споходи и тогава ще си осъществила половината детски мечти  Wink Wink Wink

# 584
Хепи, следващият уикенд планувам да се донеса до вашият град. Дали някой друг не иска да ни прави компания?  newsm78

Много се радвам ! Hug
С децата ли ?

Общи условия

Активация на акаунт