По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Реал, по счетоводство  #Cussing out (да не ми се сърдят счетоводителите, ама т'ва е голяма скука), не ме бива с пищовите, играя го честна  Laughing
Какво те затруднява? Може да успея да ти дам някои елементарни насоки, с които да си спестиш част от главоблъсканиците  Laughing 

# 661
Оооо, ясно.  Confused И аз съм икономист по образование, ама счетоводството ми беше все едно да уча телефонния указател.

# 662
Лъки, и аз мога да помогна със счетоводството.

# 663
  • София
Лъки, ако пък съвсем не си уверена недей да гръмваш 50 кинта напразно. Имаш ли срок до кога най-късно трябва да го вземеш? Аз явно съм от късметлиите, които са късани само на 2 изпита за цялото следване. Едното беше История на БКП - демек репресирана съм  Joy Joy Joy Joy Винаги гледах някак да избутам изпита защото мисълта отново да сядам и да кълва тоновете формули и ми ставаше  #Silly #Silly #Silly

# 664
 Joy Joy Joy

Хепи, нещо съм се заблудила, та подведох и теб. Уточнявам за всички желаещи да присъстват,в това число и bongo - става въпрос за 27.07-28.07. Мога да взема с мен 2-ма от София.  Mr. Green

а какво ще кажете за 1 или 2 седмици по-късно ? - на 3-4 или 10-11 август ?

# 665
  • На черешата
 bongo и място ми предложи вече  Mr. Green. Аз съм за ако ще се съберем повече хора, нека и другите да се изкажат. Но после ще си останем пак само аз и Хепи, ще споделяме снимки.  Mr. Green

# 666
  • София
bongo и място ми предложи вече  Mr. Green. Аз съм за ако ще се съберем повече хора, нека и другите да се изкажат. Но после ще си останем пак само аз и Хепи, ще споделяме снимки.  Mr. Green
smile3521 То е ясно, че така ще стане накрая, ама ще споделите снимки, нали?  smile3508 newsm62

# 667
Бонго , то много баровско , бе душа ! Sunglasses
Само за спане 40 лв. Crazy

Тая година никъде не мърдам , който иска да заповяда !  bouquet

# 668
ама може и без преспиване. само за деня - на басейнче.
а който иска може и с преспиване.

# 669
Той Бонго сигурно се тъкми да е на гости на Хепи и да спести хотела  Mr. Green

# 670
  • На черешата
Той Бонго сигурно се тъкми да е на гости на Хепи и да спести хотела  Mr. Green

Брех, че как не се сетих за този вариант.  Mr. Green

# 671
  • Cyprus, Пловдив
Аз съм ЗА и за двата варианта, стига да не съм на работа, а ако ви трябва хотел-свиркайте, все пак съм в бизнеса  Sunglasses Laughing

Благодаря намомичетата, предложили ми помощ за изпита, до сега си подготвях материали, тази нощ и утре ще поуча и ще видя дали ще имам нужда от помощ  Hug Hug

# 672
решавайте  #Cussing out

# 673
Добро утро ! Hug

ама може и без преспиване. само за деня - на басейнче.
а който иска може и с преспиване.

Върху този вариант мога да помисля !  bouquet
Но ще се депресирам от Торнадото ! Crazy

Бонго , ти без бански ли ще си ? hahaha

# 674

Бонго , ти без бански ли ще си ? hahaha
чудя се аз без долнище , а вие без горнище или аз без горнище , а вие без долнище. това ми е дилемата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт