Слънце весело пече- НОЕМВРИйчето мечатае за море!

• 31 652
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Как да очаквам такъв човек да пусне мъжът ми в почивка поне за няколко часа да си види детето  ooooh!
Вземете си куче Mr. Green

# 481
Как да очаквам такъв човек да пусне мъжът ми в почивка поне за няколко часа да си види детето  ooooh!
Вземете си куче Mr. Green

Ааа сакън, мъжът ми на няколко пъти бе на крачка от това да вземе  Mr. Green

# 482
  • там където има винаги вятър
Я малко спам...
При наличието на толкова противозачатъчни средства, не мисля, че някое дете е станало  по невнимание, независимо дали е 3, 4 и с каква разлика са Naughty Всяка майка сама си знае.
Моите деца също са три и не зная дали защото са родени през социалиЗЪМА, но всеки казваше браво. Не зная по какви причини на времето са ме оставили една  Rolling Eyes, но аз винаги съм казвала, че един ден ще имам 3. Да, но трябваше да минат две години.....а пък аз вече бях на 27 когато се роди голямата ми дъщеря и време за чакане на следващите нямаше  Grinning , а пък и тях ги раждах от раз  Peace Много хубаво ми беше когато каките стояха от двете страни на  1stroller и заедно я бутахме  Wink

# 483
здравейте
да дам отчет от вчерашната ДК - +530гр. и само 0.05 см.  Sad
шайни колко ми е драго да те видя. много много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
недаби настръхна ми косата. добре, че детенце е добре. дано да няма вече такива премеждия. пък хората да си гледат техните деца
аз не мога да си представя живота без моите съкровища. живота ми се струва безсмислен без деца. как може да те дразни една такава малка душичка? как? и хората, които не искат деца за мен не са хора. това е!

# 484
  • Варна
Оф, ние пък откакто пуснахме вкъщи климатика и хич не ми се разхожда през деня преди 16, да не кажа 17 Confused И малко тегаво ми става вкъщи. Бтв, за климатика - нашият, предполагам и повечето нови модели, има опция, наречена "quiet" при която на практика почти не духа, много леко но постоянно, охлажда. Аз го слагам на 24 или 23 градуса и на тоз режим смятам, че няма духащо-простудно действие. То ще си покаже, де Mr. Green

А на Рибарица как обичам да ми е скучнооооо  Crazy с хубава компания, барбекю и тетевенска! Много ме кефи там. Но колко сме различни хората само - за моя вкус е даже малко твърде оживено. А Гложенският манастир - уникално място, с уникална енергия Heart Eyes

# 485
  • Шоколандия

coucoumelle ако става на въпрос за военно-почивните домове аз бих ти препоръчала Пампорово. На Рибарица си е доста скучничко.

Бяхме на Пампорово по Великденските празници. Базата беше почти пълна, но ни спаси това, че бяхме с автомобил и обикаляхме по близките и далечните околности. Ако ще се отиде там за по- скоро пешеходни разходки в района, поне според мен си е скучно. Май месец единственото, което работеше беше един супермаркет и кулата Снежанка. По мнението на кумовете ни и мъжа ми, на Картела е било в пъти по- добре, отколкото Пампорово. Първо доколкото разбрах на Картела обедния пакет се е поръчвал от ден за ден. При нас това беше проблемът, че си организирахме деня на сутринта и този обяд ни "спъваше", защото с 3 малки деца ни беше малко по- трудно да направим организация днес сутринта за утре, например. Като цяло ние обикаляхме Бачковския манастир, Широка лъка, Триградското ждрело, Кръстова гора, Чудните мостове.... и не помня имаше ли още...

Недаби...  Shocked Достраша ме да прочета финала на историята ти....  #Crazy

Шайни, и аз стискам палци, всичко при теб да приключи успешно!

Дейза, честито ти фото, само хубави мигове да запечатваш с него!

За децата.... Принципно и аз искам 2, дори 3. Наистина бих се радвала на пълна къща... ОБАЧЕ в маломерния апартамент, в който живеем, за мен си е направо убийство. Може би защото аз минах през моменти, в които имам нужда от 5-10 минути да остана сама със себе си (факт, че това беше по време на трудната възраст) и нямаше къде: майка ми в кухнята, баща ми в хола, брат ми в нашата стая. Много ужасно ограбена се чувствах, тази горчилка не бих могла да я забравя. Учех  в тоалетната, ако исках да съм сама, се затварях в тоалетната. Вече, когато поотраснах малко повече, нашите се преселиха в кухнята, така аз останах в детската, а брат ми в хола. Но всичко това при положение, че апартаментът на нашите позволява в кухнята да се сложи диван. Сегашния ни апартамент е безбожно тесен, за да има къде да сложим маса, усвоихме терасата, защото кухнята е 6 квадрата иначе. Не бих причинила на дъщеря си това, което аз съм изпитала. Може би и затова се възспирам от идеята дори и за второ дете. Уважавам правото на всеки да има лично пространство, нещо което би било трудно, ако са две - в една стая, както беше при нас - нон- стоп. Обмисляхме с мъжа ми дори и идеята за покупка на по- голямо жилище, именно с цел, след време Андреа да си има братче и/ или сестричка. Но на този етап, това е невъзможно, а от друга гледна точка, това означава цял живот да го изплащаме... Така де, все още умуваме по въпроса.

# 486
Шушулче, ти ли търсеше нещо из Варна? Ето на какво попаднах днес - http://grabo.bg/dvama-vav-varna-09k65/ec:e472175ec8dcf/ev:137221 … 9480520/?dc=19272

# 487
Здравейте момичета, сега поглеждам ми аз даже не съм се записала в тази тема.. newsm78 не влизам тук често признавам си, но ви следя в ФБ. Имам въпрос ние не искаме да пием от бебешко шише разбирайте беберон, не искаме и от преходна чаша, не иска от сламка пробвам го, но от чаша и шише сме като жабки, та въпроса ми е да го мъча ли изобщо с тези "бебешки" шишета?

Иначе сме добре.. бях писала за един кучешки зъб, който се оказа че не е зъб..  hahaha , но вече си имаме истински ляв резец отдолу  Grinning по цял ден вървим и си бърборим тати тата татииии и така мама викаме като ревем  hahaha

Много целувки на всички бебчовци и мами  Heart Eyes

# 488
  • Варна
Пак аз, скучаещата Rolling Eyes Малко излизах по работа, доста жега е навън. Влязох да доложа, че купих бебешки бисквити без мляко, на Бебивита. Ето така изглеждат:
Скрит текст:

Наша Бубка има много специално отношение към тати, по-точно много особен израз на радостта си да го види. Щом го зърне на вратата цялата се изпъва на струна, потреперва от вълнение, протяга ръчички и започва няколко секунди нервен смях с глас, след което почва да плаче. Млъква в мига, в който той я вземе на ръце (след като се събуе) и ме поглежда победоносно отвисоко (отвисоко щото ние обикновено сме на дивана, респ. аз си оставам там).

# 489
Облаче я кажи от къде точно ги купи тези бисквитки, че аз никъде не можах да намеря?

# 490
  • Варна
Облаче я кажи от къде точно ги купи тези бисквитки, че аз никъде не можах да намеря?
От "Депо бебе" на Чаталджа (гаражът срещу този, пред който ти свих кашата Grinning).

# 491
Шушулче, днес докато се разхождах видях разлепени обяви из града: Луксозни стаи за нощувки в идеален център - 15 лв. на вечер...тел. 0890 903734 ... не гарантирам какви са условията, просто преписах телефона...ако изкаш звънни и провери Simple Smile

На мама слънчицето и на тати съкровището днес става на 7 месеца

# 492
  • Варна
Влизам набързо да доложа, че в Н§М има намаления. Детските дрешки са почти разграбени, но пък взех летни бебешки шапки за по 5 и 2 лв.

# 493
Ох, мале момичета малко не по темата ама такава светкавица падна преди малко, че мускулите ми се схваната от ужас. А Радост беше при баба си и преди малко я доведе и ми разказва как тъкмо са тръгнали да гледат навън и пред къщата е паднала въпросната светкавица. Каза, че Джени(кучето ни) тъкмо е тръгвала по стълбите да се скрие от дъжда и се е върнала точно преди да удари светкавицата явно я е усетила.  Каза, че такава светлина е било и са се оплашили направо още ме е страх, а по принцип не ме е страх от светкавици.

# 494
  • На брега на морето
Aз пък да ви кажа като само дете, винаги ми е било кофти, че нямам брат или сестра. Нашите си имат много разумни съображения по въпроса, но нямаше да им се разсърдя за някое другарче. Та в този ред на мисли, Вики надали ще си остане сама, по-скоро ще го поотложим във времето тъй като аз пък държа да й се нарадвам и да е относително самостоятелна, за да решим да имаме още едно детенце.

Мъжът ми пък от друга страна ми е разказвал, че им е било много хубаво на него и брат му да делят 1 стая. Къщата им далеч не би могла да се нарече голяма, тяхната стая пък е доста малка (правейки сравнение с моята детска стая), но им е било готино да си я делят и те са били от братята, които да има как все да са заедно. Те и сега са така, но много голямо разстояние ги дели на този етап.
Та мисълта ми беше, че понякога и площта не е определяща за многото или малкото деца. Сигурно е хубаво всяко да си има собствена стая, но аз познавам доста многодетни семейства, които живеят в малки апартаменти и са много щастливи.

Вчера и аз водих Вики на плаж. Хареса й, пясъкът й е фаворит. Водата сякаш й се стори студена, а за мен си беше направо чай. Утре пак ще идем, ама много жега, то не е човешко чак...

Общи условия

Активация на акаунт