По повод на това колко бързо растат децата една история от вчера. Пътуваме в Вики в едно такси и тя кротко си спинка в столчето за кола. Шофиора ме пита колко е голямо бебето, казвам му - на 7 месеца. И той ми вика - "оо, значи още малко и ще почне да пълзи и ще стане шоу, после като почне да ходи и да открива света....Моето момиченце като се научи да ходи преподредихме цялата къща.... и т.н. заразказва истории с неговото момиченце. Ама с такова умиление говореше "моето момиченце това - моето момиченце онова", че аз го попитах " Ами на колко е Вашето момиченце" . И той ми вика "ООО, ами тя е на 20. Тази година е първи курс студентка. А сякаш беше вчера когато ги изписваха с майка й от Шейново и аз ги чаках с цветята."...
Та мисълта ми е - да се наслаждаваме на всеки миг, защото явно неусетно минават.....
А според статията и ние ще сме от умните......... докато бяхме две в едно редовно си пийвах биричка......
да, поне по два пъти на ден. Редовно ви
но не искам да вземам отношение по никакъв въпрос. С доста неща съм съгласна, с други - не, но всеки си има мнение 
добре сме. Нищо по различно от всички дечица тук. Зъбчета все още само две, не може да пълзи, оставяме я на пода да си играе и тогава пада голямото обръщане и премятане. Почти стои седнала на дупето си, играе си с играчките, вече не плаче когато я обличат след баня. Има си любим огромен заек, който като го види, просто не мога да ви опиша каква радост настава, какви физиономии прави... Страх ме е да кажа/нали пак имаше спор относно това/, че ака на гърне - просто я улучваме сутрин.
През нощта все още се събужда по 1-2 пъти /различно/ да си сукне. 

. Гого мрънка иска на ръце, чувствам се като в клетка затворена.
Здраве,щастие и любов.
! Много любов!
- събуди се по-късно от обикновено, една умърлушена, спокойна, тиха - не ми хареса, но нямаше повод за притеснение, докато към 10 ч издаде звук като мяучене на коте, викам нещо мрънка сигурно, към 12 обаче го направи 3-4 пъти сякаш въздух не стига и направо изпаднах в шок, добре че мъжа ми си беше дошъл за обяд та директно в спешното при доктор - резултат - надути гласни струни