Отговори
# 570
Никола за РД беше болен и затова го отпразнувахме само семейно. Но за утре сме планирали едно детско парти с голям торта Мики Маус. Той си я поръча. Каза че за подарък иска само торта Мики Маус. Остана много учуден като получи и още интересни неща.

# 571
Добро утро ,маминки
Вчера мина и нашето парти по повод 3г. РД на Дара ....беше супер забавно ,децата бяха много хепи и ние родителите с тях! Grinning
Ето и няколко снимки на рожденничката

Ч.Р.Д и на днешните рожденници !
Хелънче,да ти е жив и здрав Алекс,много емоционално и щастливо детство да има! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 06:56 от ichkata83

# 572
Много хубави снимки! Много е пораснала Дара. Малка дама си е вече  Heart Eyes
Весел празник и на другите набори.
Днес някои празнуват денят на бащата! Да са ни живи и здрави татковците.

# 573
  • София
Прекрасна Дара! Прекрасен празник! Да е жива и здрава!  Hug

# 574
Благодаря ви мамчета,наистина растат със скоростта на светлината ! Heart Eyes Hug  bouquet

# 575
Тази тема съвсем замря  Confused
Йосиф е в някаква ужасна фаза - не иска да си мие зъбите, не иска да се преоблича, не иска да излиза, после не иска да се прибира и е голям борба за всичко.Станал е зомби като батко си и се справя учудващо добре с джойстици и игри.
Пишете как са наборите?

# 576
Весели празници на всички  Hug
Да са ни здрави и усмихнати дечицата през следващата година!

# 577
Весели празници!

# 578
Весели празници на всички и много усмивки през новата година на юнските ни съкровища. Мир, любов и благословения в домовете ви.
Снежинката чака с нетърпение да падне сняг и да си направи снежен човек. Всеки ден пита кога ще вали. А на лъвчето му дай само да дъвче играчки и да пълзи.

# 579
Zaharcheto имате си ново попълнение  Mr. Green
Весели празници с пълна къща.
Темата толкова отдавна замря, кой знае колко нови бебета има  Laughing

# 580
  • София
Хайде весели да са празниците и да са здрави всички дечица и родители!

# 581
  • София
Ахааа, весели празници на всички големи юнчета и на семейства им  Hug Hug Hug
Малка Ралка вече е голяма кака  Twisted Evil За ралика от кака си е голяма кокона. Обожава токчета, гримчета и всякакви момичешки неща Wink Голяма купонджийка е, все на "хотел" иска да ходи, на танци в големите, маси, винце, кафенца..... Абе с две думи кокона  Mr. Green

# 582
хи хи Vache от къде ви дойде такова в къщата  Heart Eyes
Йосиф беше паднал преди седмица и си удари лошо едно зъбче. Сега точно го видях, че е потъмняло и леко се клати. Като пребит котарак е - целият в белези и пак не се спира

# 583
  • София
М@я, то трябвало баланс да има в природата. Едната момче в рокля, другото баш кокона. Това е.
Йосиф е много бесен, направо не знам, аз не бих се справила Confused

# 584
Весели празници и от мен.
За сега нямам настроение да пиша. Като минат двата работни дни ще ми се върне настроението. Йоана е на сборни групи и ще има да я мисля по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт