Отговори
# 630
 Vache, аз не съм й сложила диагноза още   bouquet Просто си пиша в момента, явно днес на работа е по-малко натоварено. Дори не съм притеснена на този етап, ама ей така, споделям  Wink

Иначе това за страховете й си е така от много отдавна, но то може и да си е до човек. Всеки с фобиите си. Е на мен всички ми се смеят, че едно от малкото животни от които имам страх е патка, ама какво да правя. Страх ме е пък  Joy

# 631
  • София
Да бе, знам ...  Heart Eyes аз писах само превантивно... да не вземеш сега да се филмираш излишно. За страховете всеки си има... Рали изпада в ужасна погнуса от косми и боклучета дето се лепят по дрехи, тялото и пр. Наистина изпада в потрес. Забелязах, че също реагира на конци на топка.. явно приличат на косми  Twisted Evil Но тя реагира и на своите косми, не само на чужди.
А мен ме е страх от гъски, имам чуството, че като източат тия вратове и са готови за атака. Способна съм да развия нечувани скорости ако видя гъски да се насочват към мен.  Wink

# 632
Да бе, знам ...  Heart Eyes аз писах само превантивно... да не вземеш сега да се филмираш излишно.

Да се надяваме, че няма  Hug

Чакай сега да търся каква е разликата между гъска и патка, че може за едно и също да говорим. Хем съм селско дете, малко ли лета съм прекарвала по селата си. Аааа видях, значи и мен ме е страх от гъска. Поне да си знам де  Laughing

# 633
да ви кажа лебедите са по-злобни
Разперват крилата да изглеждат по-големи и съскат и налитат
Като ги храним лебедите гонят всички наоколо и ги кълват, а се е случвало и нас да погнат за ядене.
Примерно сякаме на пейка да ядат нещо децата и онези идват да просят и дори нападат.
Йосиф им ръмжи ама мен ме е страх. Добре че все някой минава покрай нас и ги разгонваме.

# 634
  • София
Лебедите са порастнали Грозни патенца... hahaha hahaha hahaha Затова са такива злобни  Laughing

# 635
  • Sofia
Деска, мерси, като цяло нещата се развиват дори доста над очакванията ми, но малко промених и мирогледа. Simple Smile

И моите деца имат периоди със заекване, или е ааааа, или зациклят на една дума. Аз казвам просто да спрат и да почнат да говорят, когато са си измислили изречението Simple Smile Макс понякога зацикля, когато изпадне в някаква ревлива истерия, но започнах и на това да намирам цаката.

Той от октомври ходи на плуване в градината, февруари бяха една седмица на ски, а миналия месец ходиха на зимни кънки 2 пъти в седмицата. Извън градината нямам възможност да го водя.

# 636
  • София
Шунка, като каза в градината и извън градината... Ралито в градината тропа народни танци. Обаче са в един и същ ден с балета. От 16:00 е на народни в градината, а от 17:00 на балет. Тя и едно детенце от градината са единствените дето не се оплакват да ги болят краката. Явно здраво разгряват с хорцата и после са ОК. Оказа се, че тия танци са доста натоварващи за крачетата  Confused

# 637
Здравейте. Аз нищо не направих с логопеда. Докато бяхме почивка гледах да съм по-внимателна, когато говори и забелязах, че заеква когато бърза. От няколко дни дори поизчезна това запецване, та сигурно няма да я водя, поне на този етап.

На нас ни направиха нова площадка пред блока, та в петък я "сефтосахме" - спука си главата. Мина само с лепене, ама стреса си беше голям  ooooh! Едно ръбче има на цялата пързалка и го намери. Но пък сега е много горда, че й е лепена главата.

# 638
  • софия
Оле Деска Hug, голям стрес сте изживяли.
Симона е на лагер с баба си на Сандански, скаутско училище Simple Smile, днес я чакам да се прибере, поръчала ми е да купуваме голяма палатка

# 639
tzvetihc, аз се учудих от себе си. Приех случката много спокойно, без излишна паника. Тя поплака 10-15 минутки, не повече. Дори в спешното чакащите ни се чудеха как това дете със спукана глава стои толкова кротко и не плаче. Само приказваше и ни разпитваше. Е, беше уплашена, но пък попаднахме на много приятен екип. Те й повдигнаха настроението малко и я залепиха. Общо взето излезе герой.

# 640
  • София
Деска, много са гадни такива работи. Малка Ралка миналото лято си спука ръката на най-обезопасената площадка. Просто при падане е нацелила стъпалото на пързалката и прас... Tired

Дайте снимки на юнчетата де...  Wink Тук сме на едно чудесно представление на "Приказките на майка ми Гъската"

# 641
Деси, правилно от шашкане смисъл няма! Действате и това е! Добре че Йоанка е реагирала геройски!
Като сме подхванали темата със здравни проблеми и аз да споделя: Никола от месец, може би и повече започна да се изпуска. Първо се започна с нощно напикаване, после започна и на обедния сън , а от скоро и докато си играе. Не е всеки ден, но ми се струва че все по често се случва. Не е завишил приема на течности, но защо се случва това....

Ваче, много е хубава Рали!

# 642
  • София
Ани, Ралка също се изпуска понякога напоследък. И това при условие, че тя мноого отдавна не се напишква. Тя в това отношение много бързо се разви. Има едни тестове Черто. Мисля, че са на тия дето правят Престо, след малко ще проверя. Те са бързи тестове за урина, бактерии и ПХ мисля... Имам у дома и като започне да ми прави тия неща правя тест, за да видя дали има нещо. Може да ги потърсиш в аптеката. Може пък да е от растежа.  Rolling Eyes

Ето тестовете
Черто

# 643
  • София
Здравейте. Деска, съчувствам ви  Hug
И ние днес в отбора на пребитите - падна от люлка. С баща си беше, че аз нещо не съм за дълги разходки, не че е от значение. Паднал е по брада и корем, бил е яко в кръв, добре, че не съм го видяла така. Предният му зъб е счупен и явно при падането е пробил устната. В Пирогов го шиха и му прегледаха корема на видеозон, но не му направиха снимка на главата. Надявам се да си разбират хората от работата, казаха, че при това падане не е необходимо. Не е губил съзнание или нещо такова. Оффф... Дано спокойна нощ имаме.

Ваче, не знаех за тези тестове, благодаря. А Ралка е страхотна  Heart Eyes
Ани, дано бързо намерите причината, период е сигурно. На една приятелка детето взе да се изпуска, когато му се роди сестричка, водиха го на психолог и казаха, че това било начинът му да привлича повече внимание към себе си.

Иначе съм добре, минава си бременността, само дето големи болки между краката ме мъчат. И първия път имах, но такова чудо не помня. След разходка от половин-един час, после не мога да стана. Последно и двамата доктори казаха момиченце:) Трябваше ми време да асимилирам и да се пренастроим, защото пък преди това ни бяха настроили за още едно момченце  Simple Smile Да е живо и здраво най-важното.
Ичка, ти как си?

# 644
  • София
Ааа, Мейдънли, пренастройвай се.. момиченце е много хубаво, аз две си имам и знам  Heart Eyes Mr. Green
Дано ви е спокойна нощта  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт