Лято, може би - Франция 35

• 35 419
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Rennes, France
Ехо, привет в днешна Сряда - с Луи се занимавам аз Party

Иве, добре завърнали се! Вярно времето в БГ си беше супер, надявам се сватдабат също. Тук се ядва, като свикнеш пак Laughing

Крушка, добре сме - вие как сте - приготовления за РД на малката Крушка Hug

Мистик, кофти с очилата - но според мен е трябвало по-рано да реагираш...още с падането на стъклата. Аз имам едни на...олеле как им беше марката newsm78 май Гучи бяха - знам ли, но не ги нося често, даже мноооого рядко, че таткото не е фен да съм с очила и да съм с него, неуважително било Naughty Имам и очила за шофиране, ама кой ли ги пък носи...та така си карам, докога ще видим Whistling

Чумби, завидях леко за плажа - ама хайде надявам се да имаме поне хубаво време, без дъжд, пък за Т - колкото толкова Mr. Green

Ох, сега научих че чичо ми паднал от покрив та го карат в спешното, братовчедка ми - дъщеря му в болница за задържане и тя ще ражда като мен септември, второ дете...та направо Shocked Дано всичко се порави Praynig П този повод - Мария - стискам палци за мъжа ти и на теб кураж, че май ти е нужен Hug

# 106
Cutty, надявам се, че чичо ти е добре!  Praynig

Иве, добре завърнала се!

# 107
Момичета от Ница помагайте... Трябва да резервирам хотел за 1 нощ на центъра,  но близо до спирка на автобуса от летището( по Promenade) защото сме с доста багаж... За това се чудя къде е по-удобно да е хотела в  Vieillle ville или в ляво от него Thiers или  Jean-Medecin?'
Хотелите,  които гледам са:
-  Acropolis, Esprit D'Azur -  в   Ville
- Grand hotel de Florence, Lafayette - v  Jean-Medecin
- Medicis, Best Western hotel Riviera - v Thiers
На картата над  Thiers  видях нещо като символ на влак. Това гарата ли е или там има спирка на влак? Мога ли да го използвам до летището?
Оххх блъскам си главата и не знам кой хотел да резервирам... newsm78
Ако някой е спал в някой от тези хотели нека ми препоръча....

# 108
ЛФ не се оплаква Simple Smile Просто с изпитите отдавна не бях излизала така,но пък съм си взела годината и съм много щастлива Simple Smile

Не знам как е при вас,но тук си е чиста есен...аз съм доволна,но съм странен случай който не обича лятото и жегата.

За Пловдивската среща аз съм за,ще съм със сигурност там цял август,че ще карам курсовете за шофьор и ще е много спийд Simple Smile

Значи има и пловдивчанки!От кое училище сте? Simple Smile

# 109
Някой случайно да е ползвал този сайт за резервиране на къща?
www.airbnb.com
Това е най-новият тренд, всеки самоуважаващ се модерен човечец разбиращ от лайфстайл резервирал там. Бум и аз в кюпа на всеобщия лайфстайл. Контактирах няколко проприетера, може пък най-после да ми излезе късметът. Започнах да се превръщам в специалист по Нормандия, вече знам наизуст географската карта, а в Калвадос дори и селцата, ако някой има въпроси да ме пита, ще го опътя  Grinning

# 110
Lunna pateka, не живея в Ница и дори не съм ползвала автобусите, та така отдалеч не мога да си представя разположението, но на линка, който ти дадох, има малко информация, по която евентуално да се ориентираш  http://www.nice.aeroport.fr/Passagers/ACCES-PARKINGS/Acceder-a-l … s/Navettes-Hotels

Thiers наистина е до гарата, но влака не ходи до летището

Мистик, като стигнеш до Нормандия, да кажеш как е калвадоса на местна почва

# 111
Привет девойки  Hug
Чумби , благодаря, 4е сподели с нас снимката на о4илата. Доста интересни и дано имат ефект. Ще кажеш на срещата Wink
cutty, тая седмица малко на педал я карам, подготовка за р.д. гато за детската градина, торта за домашните,+ празника на у4илището, който е в събота,+ подарък за у4ителката+ приготвям летните дрехи за морето., торби4ки за децата за р.д. който ще правим в неделя.Дойде ми малко в пове4е, ама няма да мрънкам  Mr. Green
Иве добре завърнала се  Hug
lafrancaise , имаш ли инструктор за курсовете, ако не,  да ти дам тел на моя, много добър и внимателен.
p.s.  Да не пиша нов пост, 4е пропуснах Мистик, хйде дано с новия сайт имаш пове4е късмет и да намериш така желаната къща  Hug

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 23:01 от Круша медуша (dari7)

# 112
Мерси,крушке!Мама ми намери и то съгласен с условията,че трябва спийд за месец да свърша всичко...
Мистик,ние имаме роднини там и моят е роден там...ама не знам дали въобще имат представа за такива неща...
Надявам се всички да са наред Simple Smile
Къти,как е чичо ти?

# 113
  • Rennes, France
Оф, зле - нещо май отива към пирони в гръбнака, а като знам БГ медицината /да ме прощават медиците от нашата тема/, направо страх ме хваща. Да не говорим за пари ooooh! Rolling Eyes Shocked

Но от друга страна, сега се радвам на мама и тати, а те на нас...кратко ще е но поне да ни е хубавко Heart Eyes

Крушке
, стискай - за добро е - парти ще има.

Ние днес бяхме на реюнион в училището на Луи, да се запознаем макар и визуално с другите деца. Нашия се вписа идеално, чак мъчно ми стана че не ме търси, но като гледах ревящи деца си казах че по-добре така. Но усетих и как го пускам в дълбокия океан наречен живот - предреждаха го на пързалката, докато не свана как трябва да се прави, след това го бутнаха, пголедна ме тъжни - казах му: Ставай, в живота тепърва ще те блъскат, но винаги трябва да ставаш и продължаваш - добре че няма БГ говорящи около мен Mr. Greenда ме чуят и така...И най-чудното че като казах Стоп, последно - той каза Мама, фини...и си търгнахме Party Heart Eyes

# 114
Дари, честита ти рожденичка! Да е здрава, весела и много щастлива! Пожелавам ти сили за партитата и весела заслужена ваканция след това!   bouquet

# 115
привет девойки  Hug
Мария благодаря ти  Hug
Преди 5 години, на този ден се роди малката круша медуша. по4ерпете се за нейно здраве

И за любителите на шоколада

Да вие сладко!!!
Ако успея, после ще пусна снимки Simple Smile
Лек ден на вси4ки!!!!

# 116
  • Rennes, France
Юухуууууууууу....Честит 5-ти рожден ден на малката Крушка-Медушка - да е жива и здрава, весела и много сладка Heart Eyes

# 117
Крушке,честит рожден ден на малката крушка Simple Smile Да ти е здравичка и да те радва много Simple Smile

Ние сме в голяма каша с тоя Пост Бак допълнителната сесия - тази година всичко е наобратно и много объркахме всичко Sad

# 118
  • FRANCE
Крушка, честита ти рожденичка!

# 119
  • MERIGNAC, FRANCE
Честит рожден ден на малкото Крушче, да расте здраво , умно и послушно дете  newsm59 newsm38  bigdance2 newsm18

Ние бяхме тази вечер на кермес в училището където Никита ще започва септември. Беше много мило от страна на директора да покани и бъдещите ученици. Беше забавно - грияди, томболи, игри и подаръци.

Чумби, сподели дали има ефект после от тези очила.

Общи условия

Активация на акаунт