Лято, може би - Франция 35

• 35 426
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Иве, благодаря, че питаш  Flutter Не ми се обадиха и видях днес, че са махнали обявата, което значи че дори няма да благоволят да ми пратят мейл да ме уведомят. Некоректно е, но те повечето са така, така че не съм особено учудена  Rolling Eyes Продължавам да пускам, но проблемът с работата е всеизвестен, а с квалифицираната такава е съвсем зле  Rolling Eyes

Аз съм била в Италия преди 3 години през юли и потвърждавам, че беше ад  Laughing Но пък Венеция пак си беше фрашкана с туристи, така че този град имам чувството, че няма време по което можеш да го посетиш на спокойствие  Crazy Интересното е, че тогава обиколихме Италия и в Южна Италия беше по-поносимо времето, заради морето  Heart Eyes

Мистик, желая ти ги тея разхлаждащи 20 градуса  Hug

# 196
Стискам палци,mystic Grinning И аз се моля за същото в Лил.
Ние заминаваме утре и вкъщи е голямото чистене,багажа се стяга...
Аз официално останах без работа заради скапания ми договор или поне така ми казаха.Страшно нещастна съм...отделно имаме проблем с жилището на брат ми.Не са му дали нито едно от тези.които искахме и са му присъдили едно ужасно скъпо,дупка и в гетото.
Търсим на частно и пристига проблема с гаранта...но както и да е...

От утре ваканция!!!

# 197
  • пак на Рив Гош
В 20ч45 навън е 30 градуса (според термометъра на терасата).... кеееееф! Ей такова лято харесвам Simple Smile

Мистик, поне няколко градуса над 20 ще да са в Нормандия в момента... Вие кога пътувате?

Мария, покрай твоя разказ направо ми се доходи до Венеция (ама с хотел в града  Laughing), нищо, че съм се зарекла ако някой ден стигна до Италия, да я започна от Флоренция и Тоскана.

Франсез, стискам палци след ваканцията да си намериш друга работа. Ще имаш ли възможност?

Тиквичка, стискам палци и на теб  Hug

Cutty, да ти кажа, аз се убедих, че къща с басейн е вариантът, който ме устройва най-много. Освен ако не съм на обиколка на екзотична дестинация  Laughing. Така човек има възможност хем да разглежда сутрин до ранния следобед, а след това да се плацика в басейна на спокойствие... ама аз съм си асоциална и големи организирани мероприятия не ми допадат (в стил анимациите на големите хотелски комплекси). Вярно, излиза по-скъпо, но пък удоволствието от почивката ми е по-голямо. Е, налага се да готвя по малко, ама това да му е кусура  Grinning.
Тази тодина ще сме пак така в Алгарве. Отсега съм се заровила в туристическия им сайт да направя програмата  Laughing

И аз съм с две памучни одеала, "чеиз" от баба ми  Grinning.

Ние бяхме по женски с Камбанката в събота вечер на зарята в наше село (даже пуснах няколко снимки в мармотника). А тази вечер изгледах по риплея фойерверките на Тура на Ефел. Страхотни! Особено финалният букет, под съпровод на "Quand on n'a que l'amour" на Жак Брел  Heart Eyes

# 198
Подадох за студентска работа в университета,да видим как ще ми отговорят.Иначе имам си стипендията,не е чак толкова зле но идва братчето ми и искам да мога да помагам,няма да е лесно.

Сега отивам на ваканция и да си карам книжката,няма да мисля за такива неща.

Аз пък забравих за фойерверките и само ги чух...

# 199
И в Нормандия си е 30 пък!  Twisted Evil  Вече 8-9 дена без дъжд! Чак започва да ми се приисква да повали малко, че да ми измие колата... Blush 
Нашите фойерверки бяха снощи, след 23ч. Топла лятна вечер с лек ветрец, колкото да не е задушно. Ако се задържи още малко така, направо ще го заобичам това място.

# 200
Мария, благодаря за разказа за Венеция -  винаги ми е хубаво да си спомням за това място, толкова е специално, а и като знае човек на каква магия се крепи...

Ние пък също по женски бяхме на плаж на 14-ти - супер време и вода, а девойката ми даже си намери две приятелки и едвам успях да я измъкна накрая от надувния крокодил, целта на който беше главно да ги събаря във водата    Вив ла мер!   Е, и края на фойерверките на айфеловата кула хванах - велики бяха, а и май доста дълго време траяха

Хихи, и аз имам памучни одеала 'чеиз' които вършат идеална работа. Тук освен тези 'бути', които са по-скоро за покриване на леглото май няма друг вариант за лека завивка

# 201
девойки  bouquet
имам няколко въпроса,за които няма информация на първа страница:
- имате ли информация за фирма или частно лице,която/което прекарва багаж от България за Франция (Париж)
-зъболекар и лекар българи (пак в Париж)
благодаря ви предварително
и приятна ваканция

# 202
  • Rennes, France
Хи,хи,хи Мария...моя мъж е "специална порода" Laughing леко като Роц - асоциален, предпочита да е сам, за него идеалната почивка е с лодка в морето Crazy но възприе моята идея за къща с басейн, така всички ще сме доволни Peace

Роц, хайде приятно да си изкарате в ПортоКалия Hug

Чумби, браво и на вас HugДано слънцето се задържи така Sunglasses

Аз вече издъхвам бавно. Мравки има още, чакам ги да се гътнат, ама не искат и ме тормозят. Пръскам, слагам лавандула, днес и кутийки някакви съседа ще ми взима, че ММ няма време и с това да се занимава, та си тормозя съседа Mr. Green и така...Луи нещо много е станал привързан към мен, сутрин е един такъв тъжен като го оставя при нунуто, че чак ми става криво Confused и само се надявам на най-доброто развитие с идването на бебето Rolling Eyes

Фенси
, приятна, но и натоварена ми се струва почивката ти - дано мине супер Hug Мистик и Ла франсез - и на вас приятни почивки Hug Айде оставям ви да посвърша още малко работа Whistling

# 203
Здравейте!В предната тема се представих,но ако е необходимо наново shtе го направя.Тогава имах питане за ортодонти и благодаря за отговорите и линка,но реshих в наchалото на август да замина за България и там да си довърshа леchението,а после shte се върна тук. Мария имаshe питане за 3 cle .Аз тук съм с такава от Буик и си е истинско мъchение и затова и не мога да пиsha chесто.

# 204
Здравейте! От тази жега в съчетание с работата нямам сили да пиша...

Таня, имам информация по всички под точки, ако искаш пиши ми по- конкретно на лични.

Cutty, и моят мъж е асоциален, но усещам, че постепенно го превъзпитавам Mr. Green Признавам, че миналата година ми дойде в много готвенето и ми трябват няколко години да ми мине.  LaughingТа изолирана къща с мен като шеф кюизиние за сега ви я отстъпвам!
Ние, ако не ни мине котка път ще ходим в Гърция ( мисля, че Ивенце беше питала). То пак сме в апарат хотел с кухненски кът, но се надявам да можем са се храним навън, все пак сме само седмица).

Lusy87 благодаря, че сподели за интернета. На нас ни трябва само за базисно ползване, колкото да не сме откъснати от света.

# 205
И в България знам che 3 cle в наchалото са бързи,но за около 2 седмици и останалите 2 до плаshtането са ужасно бавни, а и всиchки са с договори, а ти за една поchижка да склuchваsh договор за 1 година не си струва.Може някой роднина да ти услужи с неговата или да ползваsh wifi.Едно лято ползвах на комshиите интернета,да подcheртая в България.Относно темата за Венеция майка ми беshe на екскурзия февруари по време на карнавала.Имам снимки,но са в България.

# 206
  • Rennes, France
А, Мария, ММ му дай ориз да има и друго не му трябва. Хич не е претенциозен, може и да не готвим, само ей така леки неща, та това не ме притеснява. Но да го превъзпитам - трудно ще стане. Той просто си е такъв, даже физиономията му се променя като е сред тълпа...на мен това не ми пречи, но на него - да. Та така - нагласяме характери и вкусове и взаимно се съобразяваме да има мир и любоФ Heart Eyes

Нещо съня съвсем почна да ми бяга - придобивам тренинг за отново безсънни нощи Laughing

# 207
Благодаря на Ивенце за отговора в темата за френски език.Поради описаните проблеми с Интернета и благодаря тук ,но имам оshte въпроси.Уchебника ми е Alter ego 2 от Френския културен център и един от уроците е затова как да се държим на работно интервu.Запоchнах да уcha френски език oshte от България.

# 208
Изобщо не бях обърнала внимание, че си ти  Embarassed

# 209
Здравейте  Simple Smile
супер време, не си спомням толкова топло и най-вече продължително слънце.
За три дни изпрах абсолютно всички дрехи вкъщи и сега ухае страхотно по шкафовете.
Като говорим за миризми, намерих много хубав летен парфюм за подарък, не е скъп 14 ев, а е правен от луксозна парфмна къща http://www.franciskurkdjian.com/home.php?lang=1.
Скрит текст:
Кати, мерси за идеята да погледна сайта на летището, не намерих информация по моя въпрос.
Имате ли идея дали куфарите се дават, ако има два полета един след друг с 5 часа разлика.
Какво ще четете  на плажа, през ваканцията, ж търсене съм на някой невероятно интересен роман ?

Общи условия

Активация на акаунт