Лято, може би - Франция 35

• 35 427
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • пак на Рив Гош
"Ad" samo. V Bg si q kupih i e dosta razbiraema. Iiii, stava vupros za Veneciq. Da ti se priiska da otidesh. Ama tam ne spomenaha, 4e 30 minutna razhodka e 80 evro  Naughty

К'ва съм заспа!  ooooh! Точно "Ад" е последната книга, за която питах (понеже я гледах на английски и не се усетих, че "Inferno" си е баш "Ад"  hahaha)

# 226
Здравейте!
Ей, la vie est belle, ти се появи със страхотна новина! Лека бременост ти желая! Няма да ти е лесно, разликата на децата ще е малка, но сме тук да те подкрепяме виртуално! Grinning

Ей сега в супермаркета гледах "Inferno", 22,90 E. Реших да я купя на български!

Яна днес ми изглежда по-добре, нагиздила се е със шината. Явно наистина е въпрос на време...
А аз се прибрах от работа чак на обяд ooooh! Направо имах чувството, че съм в експериментална ситуация, да видят колко ми държат силите! Не че толкова съм работила през нощта, след 23 часа беше спокойно, но аз почти не мигнах от стрес. Не е за стари жени тази работа с дежурствата hahaha
А на сутринта се разбра, че няма РЕР по нашата линия заради ремонти и колегата ми закъсня с един час, който ми се стори вечност!
После за капак се прибрах пеша ...5 км !

5 km à pied, ça use , ça use! Joy  Както пеят децата!

http://www.youtube.com/watch?v=y3CwybC96bc

Последна редакция: сб, 20 юли 2013, 17:46 от Мария К.

# 227
Брей, както ревях, че няма слънце тука, днес така ми се прииска нормандийско време. Ходихме на разходка из региона, ама то такава жега  Tired
Едното от местата, които посетихме, беше La tour de Bonvouloir

Много голяма май тая снимка, уж я намалях  Confused
Но исках да ви я покажа, че е с интересно архитектурно решение  hahaha  Ако ви прилича на нещо,
на прав път сте  Laughing

La française, честито   bouquet  Леко да ти е!

Мария, за мен 5 км са си доста, не съм способна на такова геройство...

cutty, дано изтрае бебка! То почти не останало  Hug

Чумби, кофти е без отпуска наистина, но понякога се налага...Ама пък на тебе морето ти е под носа / и то какво море!/, можеш да се възползваш през уикендите.  Simple Smile  

Аз последните години не чета почти книги  Embarassed Интернет ме обсебва, нямам и много свободно време. Лошо! А преди много обичах да чета...

И за утре имам запланувано "мероприятие"  Grinning  Скоро като не ми се е случвало съчетаване на свободен уикенд с хубаво време, разни селси обиколки ме правят щастлива направо!  Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 00:10 от Фенси

# 228
Хе хе Фенси, много символика във вашата местна архитектура:-)))

Аз също не вярвах, че мога да направя такъв юнаклък, ама като нямам избор...( всъщност имам- едно Рено в гаража, ама шубето е голям страх...)

И аз почти не чета през годината. Ако имам вдъхновение чета професионални текстове. Добре че е ваканцията малко да почета  книжки...
Приятна разходка утре! Ще хванеш тен;-)))

# 229
Здравейте,
   честито на ла ви, лека бременност !
Фенси -  Mr. Green
Мария - надявам се, че вече натъртеното е минало.
Ние заминаваме след 2 дни, искам по-бързо морски бриз.
Днес се плискахме в един басейн, със студена кола с лимон в ръка...щастие  Sunglasses
Мерси за идеите за книги !
Приятна ваканция на всички  Hug

# 230
Ох, тъкмо наминавам за малко дали някой е оцелял в жегата! Joy
Чик , благородно ти завиждам, че заминаваю след два дни! Аз вече съм напълно "офф" за работа, но трябва да симулирам още десет дни Mr. Green

Лека седмица!

# 231
Ла ви е бел, честито.
Лека бременност.

Мария, аз оцелях. Вчера не ми беше добре, не знам дали беше гастро, ама ме боля стомахът и ми беше лошо цял ден.
Днес съм по-добре и на работа, че тук има климатик.

Айде, лека седмица, с повече течности и скорошно кралско бебе (Кейти-то е влязла в болница)/

# 232
  • Rennes, France
Ла ви - честито, лека и безпроблебна...друго си е в БГ, като има кой да се грижи за детето и ти да се отдадеш на почивки, сън и други хубави неща Whistlingнашата бебка и тя така стана Blush Heart Eyes

Мария, браво на Яна, щом вече поминава Peace А ти не се оплаквай много - помниш ли си поста "Остават тоно три седмици" еее, сега остават 10 дни, хайде наближава, но те разбирам напълно - само за това си мислиш Crazy

Аз, оцелях, но това не значи че съм спала...спи ми се, та две не виждам, ама имам работа да върша...а така ме мързи ooooh!

Иве, как е у немско? Аз препоръчвам чай при стомашни болки, защото съм с язва от има няма 20 години #Crazyвсякакви хапове спрях  иси пия само чай от жълт кантарион, но сега не пия че не се дава при бременност и кърмене, но пък за сметка на това и с Луи, и сега, стомаха ми се държи прибично. Ако има екстремни ситуации - чай от лайка Peace

Шик, приятна почивка  bouquet

Роц, вие кога тръгвате?

# 233
Добре беше в немско, но и там топло.
Знам за жълтия кантарион и съм го ползвала, ама нямах вчера.
Ще си взема от БГ сега.

Права си за бременността и чая де, силна билка е жълтият кантарион.

# 234
Иве, радвам се, че бързо си се оправила. Жалко, че не можа да се присъединиш към агитката ентусиастки в най-голямата жега, но ще се организираме след ваканциите!

Ох, cutty, знам , че съм голямо мрънкало, ама не мога да се сдържа... Joy Най-трудното, е че всички наши , що годе стабилизирани пациенти са вече във ваканция, и в момента се занимаваме само с най-спешните, и най-объркани случаи. Миналата седмица бяхме по комисариати, една наша пациентка изчезна за 48 часа, направо бяхме станали детективи...Сега пък спешни хоспитализации и търсим. просто нямам възможност да намаля темпа на работата, трябва непрекъснато да си внушавам дисциплина...
Паралелно трябва да започна и багажа да подготвям, най-вече пазаруването не знам кога ще стане???

# 235
  • Rennes, France
А, Мария, оплаквай се -и има за какво, ние сме тук да слушаме Hug Онлайн пазаруване не става ли, можеш да го правиш леко вечер, по хлад Whistling

Иве, и вие май скоро се приготвяте а?

Фенси, а тоз шедьовър Laughing - разказвай за твоята ваканция, така със снички е много хубаво Peace Аз ще си ви чета в жегите Wink

Днес, хубавицата на Боби става на 3г. - хайде дано поне тук се зазпише, че никаква я няма Crossing Arms

# 236
О, вярно бе! Честит 3-то РД на Леа! Да бъде здрава, много палава и щастлива!

Боби май е на "ваканция във Франция" доколкото си спомням, може би е решила да си почине от интернет!

Иначе аз пазарувам усилено от интернет, ама за подаръците и разни други специфични поръчки няма как Laughing

# 237
 sweating 

ChicMad, приятна ваканция!

cutty, снимката е от съботната разходка  Wink Иначе чакам Мария да излезе във ваканция, че аз съм след нея.  Simple Smile

Мария, вярно, че хванах малко тен, при това уж все на сянка стоях...

Ходихме на пикник с българската група на един бараж на Орн. Но беше мнооого топло, само под сянката дрямахме. А населеността можеше да се сравни с централния плаж на Созопол през август  Mr. Green 

# 238
  • Rennes, France
Фенси, помня че беше по-късно ваканцията, но и уикенди като този са си тип лека ваканция, за мен поне Peace За горещина да не говорим,моля, че издъхвам. Исках слънце, но не толкова...угодия няма брей Crazy

Аз цял ден съм на домати, кайсии, пак домати, късче хляб и кисело мляко...сега хапнахме пица с Луи, че ММ е в Брест днес и утре, та сме квото сварим - това ядем Wink

# 239
Няма угодия наистина!  Simple Smile Вие като сте в къща, не ви ли е по-хладничко? При мен на долния етаж се живее доста прилично, но за съжаление нямам легло там.

Ама ако някой ми беше казал, че в Нормандито няма да мога да заспивам от жега, щях да го пратя при Мария да го прегледа! Все пак  по-добре жега, отколкото чадър и яке през юли...

Общи условия

Активация на акаунт