Лято, може би - Франция 35

• 35 427
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Много горещо бе жени, не се диша.
Ми ако е така в Нормандия през август? Ние предвидливо на север отиваме, а то ако е същото като тук, на никой няма да му е добре.
Започвам сериозно да вярвам в иначе спорната геополитическа теория за развитието на хората и държавите. Наистина май ставаш безмозъчен при много слънце....аз съм перфектният пример.

# 241
  • Rennes, France
Мистик, уж, малко ще паднат през седмицата температурите, но знае ли се newsm78

Айде, кралското бебе се роди! Да е живо и здраво, иначе другото му е предначертано Wink Голяма еуфория с това бебе Laughing

Фенси, в къща сме. Долу в хоба е добре, в кухнята и при Луи - средно, горе в нашата спалня - ад. Та сега спя в кухнята, че покрай брат ми бяхме сложили едно легло там и е добре, но не си е моето легло и ми е терсене ooooh! наистина няма угодия при мен Mr. Green Mr. Green

# 242
Говорете ми.... за ваканции, за пътешествия и въобще за всичко което не е свързано с рутината ходене на работа   

За много кратко, но все пак успях да сменя климата - ходихме да вземем едното дете от планината и да заведем другото, та се включихме и в най-новия спорт  на Сашо - стрелба с лък. Оказа се доста по-уморително и различно от това, което може да си представи човек без да е пробвал. Има тръпка

А на планината е разкошно - зелено, хладно, цветя, мармоти... Дано успеем да се измъкнем през август и да отидем поне за няколко дни.

Ей, това кралско бебе как успя да се роди в същия ден като Лея - да е жива и здрава,
Боби, ако шпионира от някъде - честито на порасналото момиче!

Фенси, много забавни легендите за тази кула! А изворът там ли е още и пихте ли от него?  Wink

La vie e belle, честито и лека! И да кажеш от коя вода сте пили в България  Simple Smile

# 243
Привет и от мен! БГ ваканцията ни свърши и сме в горещ Париж    Nature Sunny Сега позаваля и се разгърмя де, но пак си е жега. Не съм очаквала такива горещини тук. В България беше прилично време.

La vie e belle, честита бременност! Лека да е и спокойна! Не се гледат лесно две малки деца, но пък си е голямо щастие.

Боби, да ти е живо и здраво порасналото момиченце! Много да ви радва и да расте щастливо дете!

cutty , още малко остава и на теб да сте 2 в 1. Наложи ти се да търпиш горещините, но ще се справиш. За Мелина и аз почти нищо не бях купувала - 2-3 нови бодита и една кошница за бебета, в нея спеше до 4 месечна.  Ползвах нещата от Димитър.

Мария, Яна как е? Бързо да му минава на детето, та да си кара ваканцията подобаващо!

На всички заминаваши в скорощна ваканция желая хубаво време и положителни емоции! На останалите кураж!

# 244
Веринка, добре завърнала се! Laughing На много голяма патерциа, честита ви пораснала госпожица! Hug

Яна мисля, че вече е напълно оздравяла Laughing Жалко, че я отписах от курсовете по плуване, брат и е много доволен...

Аз вече съм напълно разтопена от жега...
Дано завали тази нощ, както обещават!

# 245
Голяма буря имаше при нас през нощта.
Много са локални валежите обаче.
Вчера в Париж щеше да ни удави в ранния следобед, а вкъщи е нямало нищо. При нас чак към 4ч през нощта валя.

# 246
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм минавала през форума, защото се отплеснах първо с едни приятели, после малко ремонт, да не говоря, че непрекъснато следя това, което става в България и все не ми остава време. Тук при нас е прохладно, все пак си е севера! Имаше само два дена с 32 градуса, иначе сме около 25. Водата , обаче е студенка и поне според мен не става за къпане, но пък е красиво и прятно на плажа. Аз имам забрана за печене тази година, та....ми е добре дошло прохладното временце.
Ако не сте гледали бг телевизия...снощи смляха хората пред парламента, гледах директно по канал3, можете и вие да следите по интернет. Беше грозна картина.......Съжалявам, че не съм там, щях да съм една от първите на площада всеки Божи ден! Така е...свободата трябва да се полее с кръв иначе....не става!
Ние малко ще попътуваме и когато мога ще се включвам!
Весели летни дни!

# 247
Алекса, вярно отдавна не сме те чели Wink
Аз лично нямам Бг телевизия, но от прочетеното в нета си давам сметка, че положението ( в София) е сериозно. Признавам, че в момента не си представям каква развръзка може да се очаква....

Cutty, за отчета: остава ми точно една седмица Joy

Утре сме на екскурзия с пациентите в Блонвил, Нормандия. Не знам къде е това, оставям се да ме возят Laughing

# 248
До Довиль, веднага го проверих и ти завидях  Laughing

Чумби, не близнах вода, даже и сок не пих за всеки случай  Wink

verinka, как изкарахте в България?

За протокола и за успокоение на mystic, тук  температурите мъничко паднаха, пак е топло, но не е ужасна жега. И като разгледах по-подробно метеото, тукашната жега не е като вашата, mystic, така че при всички случаи ще сте на по-хладно.

И пак за краставицата  Embarassed  В javari.fr има до 80 процента намаления. Мацките от Пазаруване от чуждестранни сайтове почти изкупиха всичко  Simple Smile , но тук-там се намират още доста изгодни неща.

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 23:34 от Фенси

# 249
Ехо, какво стана с пловдивската среща ?
Признавам, не ми остава много време за писане  Embarassed  Направо се чудя кое по-напред преди ваканцията, НО при всички случаи в понеделник ще съм вече в Филибето  Grinning Grinning Grinning
На мен ще ми е  удобно на Стената (ако още съществува!)   Кой е свободен на 30/07 следобед ? (с деца/без ?)
Ще чета форума до събота включително.
Кураж на тези които няма да почиват това лято  Hug

# 250
Julia, ама ние сме още във Франция Embarassed Аз ще съм на линия за Филибето седмицата 21-28 август Confused, ако има още някой останал там...

Фенси, аз нещо напоследък направих удар в Амазон. Няма големи намаления, но си взех пола, рокля и сандали на Дезигуал за лятото, на -50 процента.... Шаренийки, но свежи, сандалите много ме кефят Laughing

Т'ва чак до Довил ли е? ooooh! Ще се разбием от път...

# 251
  • Rennes, France
Мария, суперррррррррр newsm44 ще гиброим дните Laughing. Иначе приятна разходка утре Peace

Алекса, хайде посписвай малко де - преди беше от най редовните Peace Иначе чета, гледам, и се чудя ще се повтори ли 1997г? newsm78 ooooh!

И аз като Фенси, да кажа че приятно леко спаднаха Т, нищо е сме в Бретань Peace спя по-добре, а и мравките си отидоха - на 15-я ден Crossing Arms

Веринка, добре завърнали се, надявам се да се изкарали добре Peace

Тук се канеше да вали всеки ден, тъмни облаци, гръмотевици навсякъде около нас, но не и при нас Laughing

Хайде опъвам крак Whistlingмалко ТВ и лягам Peace

# 252
Ох, и аз имам истински мравуняк в едното сандъче с цветя. Пълно е с пръст, но съм сложила две саксии със здравец на сянка. Онзи ден като преместих едната, направо паднах. То не бяха мравешки яйца, които "работничките " хукнаха да крият, като на филм...Само, че сега се чудя някакъв препарат май да наръся, ще ми нападнат къщата тези мравки???

# 253
Дръж се cutty, не остана  Hug
La vie , честита ти нова лентичка  preggo

Мария, много съжелявам че така ще се разминем : аз се връщам на работа на 19-ти  Sad  Ох, кой ме би по главата да напускам Едукатион натионал : сега гледам отпуските през крив макарон  ooooh!

Крушке, гледам и ти пътуваш в неделя : да не сме в същия полет ?

Иначе по темата : тук е 33 градуса и напоследък трудно се спи... Така поне шока с БГ няма да е голям  Simple Smile

# 254
Ние пътуваме за Филибето на 1ви - пристигаме в София и оттам за Пловдив.Аз Стената много обичам -като дете там ми беше наградата ако съм слушала през седмицата Simple Smile
Ние имаме проблеми тук...и не е супер ваканцията в Лил както си го представяхме..

Общи условия

Активация на акаунт