Лято, може би - Франция 35

• 35 419
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Мария,
Ти на запис ли го гледа или на живо ? Защото аз веднъж го гледах на живо с още 80 000 и беше...вдъхновяващ !
(да разтуша малко душите...просто не разбирам на прочетеното , написано от 21 годишни ...сори, аз съм на 44 и прекрасно разбирам момичетата , които вече са намразили кочината)

# 61
Гледах го по телевизията Wink

# 62
Дари, мерси за сайта, ама не намирам каквото търся. Пак ще гледам.
Трябва ми сайт, който предлага къщи за ваканция в Нормандия или Бретан. Решихме, че през август би било пълен абсурд да ходим в Италия където ще са 40 градуса, мъжът ми каза - на мазохист ли ти приличам и е прав. Пак на север ще е. Обаче едно, че е вече късно за резервация, ами и не намирам нищо интересно.
Мария, дай някаква инсайдерска астюс за Довил.

Ла Франсез, как я караш в този ад, днес са 38 на сянка....

# 63
Mystic седим си с вентилатора,вчера ми стана лошо от слънцето.Днес ще видим как ще е.Не съм спала добре,толкова ми беше топло,едвам се диша сега в 9 часа...ще видим после.Днес явно ще правим температурни рекорди.

Ние ще сме си на редовната почивка в България.Явно ще е страшна жега...ама какво да се прави.Майка ми най-накрая се е навила да купи климатик(постоянно твърдеше че било вредно и че изсушавало въздуха...)и след миналото лято сегашното няма как да го издържим.

Един въпрос към любителките на Лондон - смятаме да мръднем натам през октомври.Нашата гама хотели са Ибисите и Етапите.Гледах цените и ни устройват като млади студенти,обаче на същото ниво ли са като тук?Ако някой е бил...кой е най-удобен за центъра?
Мерси Simple Smile

# 64
Привет девойки  Hug
Мистик, ето тук горе в бялото каре са вси4ки области във Фр.избираш област и ти излизат вси4ки обяви.http://www.abritel.fr/search/refined/france/region:33364/type+location:maison
Във сайта можеш да намериш за целия свят има и за Бг.  Laughing
http://www.abritel.fr/search/refined/monde/region:1/type+location:maison
lafrancaise при вас днес го дават много горещо   grinning039 , и при нас е едно задушно , не се диша, но май няма да е за дълго  Laughing

# 65

lafrancaise при вас днес го дават много горещо   grinning039 , и при нас е едно задушно , не се диша, но май няма да е за дълго  Laughing
къде това бе хора? При нас от снощи пак е зима, дъжд и стууууд

# 66
Ние сме в Стразбург - ад е,трябва да отивам на работа и просто не знам как ще е...че съм  на колело

# 67
  • FRANCE
Мойе ли и насам малко слънце. Към Толуза са някъкви дъждове и студове (а уж сме на юг)

# 68
Ужас, 36 градуса на сянка.

# 69
Да кажа само, че това е снимка от балкона ми, който даже сме направили така, че да е на сянка, поздрав от мен със студена бира от вкъщи, невъзможно е от жега да се седи в момента навън. Моят празен стол. Оля, тази снимка е да те анимирам да дойдеш да пием и ядем някоя вечер на балкона, а?  Mr. Green

Дари, много си мила, да те разцелува човек. Аз видях сайта обаче не намирам шосюр а мон пие  Laughing
Продължавам да гледам.

# 70
  • Rennes, France
Абе, какви 36 градуса бре девойки - направо сте за завиждане Sunglasses
Завърнахме се от дъждовния, грозен Брест Whistling Да ви кажа, не е нищо, ама нищо интересно. Даже и  аквариума не ме впечатли толкова, а с това време 13градуса - дъжд, вятър ooooh! Но поне бяхме тримката, Луи се вози на автобус и трамвай, купуваше билетите, много му беше забавно Peace

Мистик, да кажа и аз за Бретан - моя мъж препоръчва, и там искахме да отидем, ама много май няма да стане - la foret fouesnant. Където и да търся, пиша града и location vacances- Така обикновено попадам на сайта на самия град/място и от там намирам апартаменти/къщи под наем. Успех Hug Иначе браво за тераската, за студената бира - при нас чай да си правиш Crossing Arms

За нажежените коментари...четох ви, нищо че бях във ваканция, какво да ви кажа - погледнато от всички страни, това което става е кофти, но много страдам не заради друго, а защото нашите са там, брат ми, бизнес въртим и то честно и открито и така ни спъват от всякъде, че ти идва да се гръмнеш. Ама така е - там живеят и затова се ядосваме защото безотговорността и толкова често срещана, че те е срам като видиш тук как живеят хората. Не че и тук няма нечитави, ама са по-рядко PeaceДа ви кажа че си оставихе къщата отключена - две нощи, три дена - егати спокойствието дето ни гони, с лаптоп вътре, с ТВ и т.н....

Хайде оставям ви, че излизаме навън с Луи да дирим горски ягоди - поне тях ги има, ама леко зелени още Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 18:14 от cutty

# 71
Мистик - много сладко цветно местенце за отдих.
При нас, около Париж също е топло, задушно, абе една тежка неприятна жега, скоро ще се излее голям дъжд  Rolling Eyes
Аз предвидливо днес се облякох много леко с едно потниче и една дълга пола много тънък памук, защото вчера буквално щях да се гътна с едни дънки.
Сега смятам да пия нещо много студено с лимон  Simple Smile

# 72
Мистик много симпатично балконче! Simple Smile
Аз откъм Довил съм си аутсайдер, ходила съм там общо три пъти и не мога да ти помогна. Плажа е страхотен, но останалия амбианс не ми понася, много снобски.
Мисля обаче , че е късно за къща под наем , дори в Бретань и Нормандия. Може да се наложи да сте във вътрешността,  далеч от брега...
Аз наемам от
www.papvacances.fr

Или както казва cutty, написвам в гугъл името на града, обикновена ми излиза сайта на туристическия офис, там има идеи за къщи.
Успех!

# 73
Mystic айде петък вечерта?Моят ще е на работа и приемам предложения Simple Smile

И аз искам 13 градуса!Днес от колелото и изпотяването са ми се протрили краката...кошмар.
Не мога да издържам такива жеги,хем нали съм си чиста българка...Аз мрънках както каза баща ми в Холандия на студа - но проблема беше дъжда.Аз на 13-15 градуса най добре вирея! Simple Smile

# 74
Завидях ви на всички, на които ви е горещо! Тук си вали регулярно, до потниче не вярвам да стигна някога...Не че искам да се пържа в собствен сос, но за разнообразие да се беше показало слънцето поне  Tired

За ситуацията в България не ми се говори даже. Отдавна не съм оптимистка, но чак такава ситуация не съм си представяла...

Аз скоро търсих къщи чрез abritel.fr и homelidays.com и впечатленията ми са, че за август почти всичко е заето. Все пак в абрител мернах няколко къщи точно в Нормандия и Бретан, край Сен Мало имаше например. Но може и те вече да са заети. В крайна сметка резервирах хотел край Ла Рошел за 4 нощувки като ми дойдат гостите, а след това ще ходя за няколко дена тук  Grinning  Тъкмо след това може и да оценя тукашната, хм, прохлада  Mr. Green

Напоследък имам проблеми с нета и бързам да публикувам, докато пак не е прекъснал...

Общи условия

Активация на акаунт