Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 39

• 52 933
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.Добрич
Днес времето е отвратително при нас. Плановете за море тотално се сринаха, но пък с толкова мъже вкъщи няма как да се отдам на гримиране. Wink Ще сложа снимки на едно гримче от седмицата. Сенките са на Инглот, Есънс, а очната линия на Есънс.

Още няколко снимки.
Скрит текст:

# 481
  • в 1001-та нощ
spinki, кои са розовите сенки  Blush

аз приключих с гейшите вече  Blush ама поне се напробвах на воля, от мен гейша не става, с тези зелени очи - червеното съвсем ги подчертава и прави бистро-кристални, формата ми не става, имам мигли  ooooh! ooooh! ooooh!

честно казано никога до сега - при снимки за предизвикателство не ме е напушвало на смях така - или ми харесват или не, но чак да ми е смешно  Joy hahaha

# 482
  • гр.Добрич
a.l.e.n.a, 470 e номера, но защо не го намирам в сайта не знам. newsm78

# 483
  • в 1001-та нощ
това ли?

# 484
  • гр.Добрич
Да, много хубав цвят.

# 485
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес даваха "Мемоарите на една гейша" - там гримът е страхотен и по-различен от снимките на японски гейши в нета.

# 486

Това е грим от 20-те години.

# 487

80-те
Скрит текст:

50-те

# 488
  • в 1001-та нощ
TУТИ  newsm10 newsm03 трудно ми е да кажа кой грим ми харесва повече, те всички са хубави по своему  Blush

палитрата с червилата - пак ли е на криолан?

# 489
Да, тези специално са за снимки мисля...

# 490
Здравейте, момичета  Simple Smile За пръв път пиша в тази тема. Страшно красиви гримове видях, браво! Аз съм съвсем неука в гримирането и се надявам, че можете да ми дадете някакви съвети, с какво да започна като начало. Някакъв лесен грим, какви продукти да си купя и някакви указания за нанасяне. Проверих си арсенала - разполагам със спирала, черен молив и дуо сенки бяло и графит. Ето и снимка, за да добиете представа.:
Скрит текст:
Момичето с розовите сенки много ми хареса, не изглежда много трудно и може би нещо такова ще ми отива  Rolling Eyes

Благодаря ви предварително!

# 491
  • в 1001-та нощ
на първо четене се сещам за база за сенки и четки  Peace

# 492
Забравих, че имам четки: http://prikachi.com/images.php?images/737/6279737i.jpg

Ползвала съм само тази единичната, с която съм си слагала от графитените сенки вместо молив около окото, че ми се вижда доста черен моливът, и голямата, с която съм си слагала перли. База за сенки нямам - специална ли трябва да е или и бб крем ще свърши работа?

# 493
  • в 1001-та нощ
аз ползвам база за сенки, пробвай с бб крема, ако резултатите те устройват - ползвай го  Peace

направи няколко опита с това, което имаш, сподели снимки и ще коментираме  Peace

# 494
Chanel Illusion d'Ombre - Abstraction

На снимката ми изглежда невзрачно, на живо беше супер свежо. Много е труден за снимане.

(Алена,  Hug )

Общи условия

Активация на акаунт