Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 39

• 52 933
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Мерси много Hug

# 466
  • в 1001-та нощ
ако имаш въпроси - в парфюмната тема ще се отзоват  Hug

# 467
  • варна
Благодаря за отговорите!Щом Денси казва,че за парфюмите  (на Ензо )не може да им се вярва се съмнявам и за декоративната козметика...

# 468
Благодаря за отговорите!Щом Денси казва,че за парфюмите  (на Ензо )не може да им се вярва се съмнявам и за декоративната козметика...
За парфюмите отзивите са лоши от доста хора, но за козметиката не знам наистина. Не съм поръчвала никога! Може да пробваш, но не и със спирали за очи. Те имат доста копия. Успех и да се похвалиш, ако все пак се престрашиш. Hug  bouquet

# 469
  • в 1001-та нощ
днес правих 2 гейши, едната може би ще я пусна, чудя се дали да правя друг опит  newsm78

май само с Епона ще сме  Blush за гетсби грима и Али ни правеше компания  Blush

днес пробвах и очната линия на Герлен - кафявата:

доста течна, не се точи, матова, студено кафяво, светла при поставяне, потъмнява до минути след това  Peace

беше тъмно и не можах да снимам на дневна светлина, но като се оправи времето ще го направя Simple Smile

# 470
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1013786_5 … _2068127172_n.jpg

Ето нещо, което наподобява гейша. Правено от моята колежка на курса.

# 471
  • Отвъд алеята зад шкафа
От няколко месеца ползвам мицеларна вода, вчера обаче изнамерих един тоник и действах с него. Установих, че тоникът на Garnier, който ползвах преди това години наред не се различава по нищо от мицеларната вода. И сега се чудя изобщо има ли смисъл да давам 3 пъти повече пари за мицеларна вода, като този тоник действа по същия начин, че и по-добре. Аз затова явно не останах впечатлена от Биодерма и нямаше нищо wow при мен  newsm78

# 472
Gadamer, а тоникът подходящ ли е за премахване на грим от очите?

# 473
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gadamer, а тоникът подходящ ли е за премахване на грим от очите?

Нямам представа по принцип за какво се ползва тоника, но аз винаги съм го ползвала след като съм си измила лицето и грима с вода, с тампон, напоен с тоник си почиствам лицето и очите. По абсолютно същия начин действам и с мицеларната вода. Никога не съм ползвала тоник с алкохол, този на Garnier няма. Като усещане е същия като мицеларната вода, даже водата оставя едно леко лепкаво усещане, което го няма при тоника. Поне 10 години ползвах тоник и като зачетох тази тема минах на мицеларна вода да видя какво е това чудо. Накрая осъзнах, че няма разлика в действието, освен в цената.

# 474
Попитах те защото аз не смея да почиствам очите си с тоник, а кожата ми определено не е чувствителна.На повечето тоници е упоменато, че не са подходящи за зоната около очите.
Кой е твоя, много добре го описваш?

# 475
  • в 1001-та нощ
Мерси, ТУТИ  Hug преди малко качих снимките и ми хрумна да пробвам още един подход  Blush та ще се захвана след малко и каквото стане това  Blush

gadamer  Hug снимай състава да го видим  Peace и аз имам подозренията на Le Soleill

не мога да кажа защо тази марка ми е толкова презряна, но има един продукт с вълшебно дйствие при мен, който не знам дали се продава, води се нещо, като почистващ тоник за лице, със синьо-зелен цвят и мисля, че има цинк, ползвала съм го, ако по някакъв начин излизат пъпки - всичко тушира и докато се ползва няма пъпки  Peace но за дегримиране не съм го ползвала  Peace

в мен е останало впечатлението, че повечето тоници са предназначени за след почистване - да балансират кожата (ph и кондициониране) - не твърдя, че е точно така, но в съзнанието ми  формираната такава идея  Hug

Le Soleill, тъкмо после ще направя и твоята грим идея  Blush Heart Eyes

# 476
Аленка,  мислех, че си ме забравила Simple Smile
Определено единични пъпки се повлияват от продукти с цинк, аз ползвам крем Здраве за целта, в него също има цинк.

# 477
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ползвах този:
Скрит текст:

Много дълги години го използвах и нямах никакви забележки. Гледам го сега състава, доста неща има вътре, но не ми се пише тук, а нямам възможност да го снимам. Виждам, че има няколко вида вода - само вода, pyrus malus water, apple fruit water, екстракт от грозде, но има и метилпарабен, което не знам какво е точно, не съм наясно с парабените и действието им  newsm78 Ако някоя определена съставка ви интересува, я кажете, ще погледна дали я има сред изброените.

Иначе пише, че се използва за отстраняване на последните замърсявания и мъртви клетки от лицето, преди нанасяне на крем за лице, точно както го използвах и аз.

# 478
  • София
Значи тоника и мицеларната вода, ако ги ползваш по начина, който описваш-е все тая, какво ще слагаш.
Но основната разлика между двете е, че първата се ползва за де гримьор и успешно се справя с това, а второто не може да играе тази роля, поради липсата на нужните съставки.
Но ако и двете смяташ върху почистено лице да ги ползваш, то тогава и обикновена минерална вода ще свърши работа. Wink

# 479
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, явно е така, защото аз грим винаги свалям с измиване с вода, едва след това вече ползвам тампон, напоен с тоник или мицеларна вода и в този случай не се различават. Но с тоника винаги тампонът става мръсен, сваля остатъци от ФДТ, спирала, докато само чиста вода не се справя.

Общи условия

Активация на акаунт