Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 39

• 52 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
calopsita, имам няколко червила в такъв нюанс като най-близо ми се струва Seventeen 144 plum supreme, с уговорката , че Маc Caliente съм виждала само на снимки в нета.

# 646
Аленка нали затова не можах да дойда на срещата, щот съм морска Simple Smile
За колата, 30 лв само бикини зоната, ако напълно 50 Shocked
За да не е само спам, да ви припоръчам кремообразната пудра на Авен с 50 фактор.
По тялото имам доста тен, лицето ми само лъхнато от слънцето. Много чисто, без петна.

# 647
  • варна
Момичета,имам проблем!На нова работа съм и осветлението е луминисцентно...Ползвам цвят фдт ,който и до сега съм ползвала,но там изглеждам като болна от жълтеница!Едва ли има трик,който да ми препоръчате,но аз да попитам все пак - случвало ли ви се е и някакъв съвет,ако може...

# 648
  • в 1001-та нощ
Le Soleill, днес се заех с твоето предизвикателство, да напомня къде и какво беше предложено и уточненията

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720437.msg25382287#msg25382287

тук уточняваме детайлите - втората част на моя пост и нейните допълнения http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720437.msg25382434#msg25382434

т.е. сенки само на подвижния клепач, очна линия и молив на долния клепач - не по целия, бял молив на водната линия

още малко в скрития текст  Blush

Скрит текст:

и да се оплача, че пак правих грима след тренировка и така ми трепереше ръката, за непрецизни дейности не се усеща, но за такъв детайл е ужас  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 12:53 от a.l.e.n.a

# 649
  • София
Харесах си палитрата на MUA Glamour days, но никога не съм ползвала марката - как са като качество? А някой има ли впечатления от именно тази палитра?
Това е масова дрогерийна марка, широко продавана в UK. Няма никакъв смисъл да поръчваш и да ходиш до пощата да получиш.
Нито е по-добра, нито е по-евтина или скъпа от всичко, което има в нашите магазини на цени до 10-15 лева. Накратко - не си струва усилието за он-лайн поръчка от чужбина.

# 650
  • Стара Загора
Ах, много хубав свежарски грим Аленка. Blush Мисля, че много добре ти стои и само така с един цвят на подвижния клепач. Flutter
Не ми казвай, че тренираш за фигура, доколкото съм те виждала си вейка. Crossing Arms

# 651
  • в 1001-та нощ
тя фигурата и с тренировки става  Blush , но покрай напрежението в последните месеци - съм 1,5 кг + и в такива моменти се взимат незабавни мерки, за да се прекъсне тенденцията Simple Smile

иначе тренирам от над 10г, но от както след майчинство се върнах на работа  ooooh! ooooh! ooooh! нещо не ми стига ресурс и енергия и време и съм по-нередовна  Blush

гримчето - не очаквах да ми хареса изобщо, но ще съм с този стил  утре   Blush bowuu

# 652
Ще ми се смеете на предложението, но ето какво ми хрумна по въпроса на Калопсита. Golden Rose Ultra Diamonds серията червила. На снимки в интернет нищо не може да се види, но наживо е доста , как да кажа, брокатено и то в повече от един цвят. Имам 05, струва ми се подобно на търсеното Калиенте. Най-малкото е много лесно достъпно, има го във всяка парфюмерия и нищо не пречи да се види и пробва наживо.
Бих могла и да го снимам при желание, въпреки че качеството на камерата на лаптопа ми не е връх във фотографията.

# 653
Аленка, много ми харесва!  Heart Eyes Получило се е страхотно, ако и ти се одобряваш можеш да разнообразяваш и с различни цветове. Това вече ми е любимият ти твой грим  Grinning

# 654
  • в 1001-та нощ
 Hug и на мен много ми хареса, без грам да очаквам  Blush  bouquet благодаря за предложението, не би ми хрумнало иначе  Blush

# 655
Алена, на няколко пъти се каня да те питам за Криолан, понеже си го споменавала. Какво точно имаш на марката и откъде го купи? Много ми харесват продуктите им и ми се искаше да си взема нещо тяхно, но не смеех, защото не исках да е на сляпо и без да потърся мнение. А сайтът им няма секция "Reviews".

# 656
Значи, записвам:

- L'Oreal Colour Riche 362 Cappuccino Crystal

- Seventeen 144 plum supreme

-Ultra Diamonds да погледна пак - въпреки че имам три или четири цвята, два от които изрових току що, 09 и 10, но пък те специално не ми блестят поливалентно  Mr. Green

Karen,Daisy^Slava, благодаря ви, че се трогнахте от моето търсене, да ще се радвам на снимки, независимо от камерата Hug Densi, благодаря и на теб за добронамереността!

А дали няма готови сравнения в нета с по-бюджетни варианти се чудех - но търся като 'Маc Caliente replica/double (budget) swatches' и нещо не се увенчават с успех сърчовете .... Tired

# 657
Наричат се "dupes".  Peace

# 658
Момичета,имам проблем!На нова работа съм и осветлението е луминисцентно...Ползвам цвят фдт ,който и до сега съм ползвала,но там изглеждам като болна от жълтеница!Едва ли има трик,който да ми препоръчате,но аз да попитам все пак - случвало ли ви се е и някакъв съвет,ако може...

Видях, че никой не е отговорил.. Според мен възможно по-малко фдт и не много покривен както и бронзър, може и по-светъл за да не прави разлика с тялото. Леко на цяло лице или контур. За съжаление силната луминисцентна светлина е ужасна. Peace

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 20:09 от bebolinka82

# 659
  • в 1001-та нощ
аз да докладвам по темата "кой лак за устни ми беше харесал"  Blush

днес минах перз БЗ, там където бях гледала - са точно ИСЛ, обаче цената, която помнех беше на герлен (84 лв) и докато ги разглеждах - реших да взема един  Rolling Eyes водят се матови  Mr. Green

видът на тестерите (което бях запомнила), няма нищо общо с вида на оригиналния продукт  Mr. Green

Взех това:

GUERLAIN Rouge G De Guerlain L'Extrait 6ml

а тестерът е в простеещ квадратно-цилиндричен флакон  Mr. Green

Понеже игнорирах ИСЛ и дори не ги разгледах (нарочно, разбира се  Blush ), предполагам, че на другото ходене ще си взема и от тях  Blush и без това съм си наумила и един Шалимар, но се чудя от там ли да е  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт