Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 39

• 52 907
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
На Герлен дори само заради гилзата си заслужават.  Grinning
Аз пък днес пробвах на  YSL  лаковете и съм във възторг! Наситени цветове, блестящ/мокър/ ефект, без да се разтичат, лепнат или изтриват. Не беше мръднал 4  часа по-късно. Просто идеално! В магазина обаче имаха само 3 нюанса. Предполагам, че на другите места е по-голям изборът на цветове.  Laughing

# 661
  • в 1001-та нощ
М, да  Crossing Arms само това ми трябваше да прочета  Blush Flutter Flutter Hug

В кой магазин ги гледа  Rolling Eyes и какъв цвят предпочиташ?

# 662
  • София
YSL са най-трайните лакове за устни, които съм пробвала.
А ето снимка на лака на Шисейдо на моите устни. Това е супер фин слой със само едно загребване с апликатора за целите устни. Безумно пигментирано нещо. При по-плътен слой блсъкът е още по-силен, но и цветът става по-тъмен и интензивен. Засега съм го носила само вкъщи, без очертаване с молив. Изкара към 6 часа без разтичане и размазване, но постепенно избледня.

# 663
  • в 1001-та нощ
Адри, как правиш контура  Rolling Eyes newsm78

# 664
  • София
В случая със самия апликатор. Стана супер лесно. Обикновено не успявам без молив, но исках да пробвам дали ще се разтича и затова го сложих така, без да се стремя да е прецизно, а то стана перфектен контур без проблем. Просто продуктът е доста гъст и пигментиран и с апликатора се работи лесно, не се замазва.

# 665
  • Стара Загора
Днес май всички сме на синьозелена вълна. Laughing

Скрит текст:

# 666
Ивче, много монохромно на очите - странно ти стои... вижда се на предпоследната снимка, където са ти свити зениците.
Може би ако имаш друг цвят отдолу ще стои по-добре.... поне на снимка  Peace

И един въпрос - какво имаш на устните под червилото? База? Молив?

# 667
  • Стара Загора
Ивче, много монохромно на очите - странно ти стои... вижда се на предпоследната снимка, където са ти свити зениците.
Може би ако имаш друг цвят отдолу ще стои по-добре.... поне на снимка  Peace

Ми защото е в подобен цвят на очите ми, затова е странно, не мога да изпъкнат. Laughing
Много рядко нося такова, но днес и Алена, и Епона ме подтикнаха.  Grinning
Какво да правя като си го обичам този цвят. Tired

На устните имам само червило.  Peace Самостоятелно ми издържа 5 часа, накрая вече след вечеря го изтрих със салфетка, каквото беше останало.

# 668
Може би ако имаш друг цвят отдолу ще стои по-добре.... поне на снимка  Peace

Ми защото е в подобен цвят на очите ми, затова е странно, не мога да изпъкнат. Laughing
Много рядко нося такова, но днес и Алена, и Епона ме подтикнаха.  Grinning
Какво да правя като си го обичам този цвят. Tired

На устните имам само червило.  Peace Самостоятелно ми издържа 5 часа, накрая вече след вечеря го изтрих със салфетка, каквото беше останало.

А, нищо де, просто си мислех че ако отдолу очертаването не е в същия цвят ще ти подчертае очите ... само си разсъждавам Simple Smile

А за устните питах, защото ми се стори че имаш някакъв контур Simple Smile

# 669
  • Стара Загора
Със сигурност, синия цвят при мен не може да подчертае. Този молив, който съм използвала на долния клепач (синия) стои добре, но не и в тази комбинация. Днес го ударих на експерименти. Laughing

# 670
  • в 1001-та нощ
аз днес  ooooh! ooooh! ooooh! за първи път забелязах, че в Мол София има ДМ  ooooh! ooooh!

погледнах за молива на  She  Mr. Green и имаше  Blush стикерът беше разлепен  newsm78 погледнах да видя в какво състояние е - с идеята да ги подостря, то пък се оказа, че е автоматичен и  сърцето беше извадено

е, просто нямам думи, аз като купувам не отварям  ooooh! щях да го видя чаааак у дома - някой ден, като реша да го ползвам  Sick

# 671
  bouquet Чудесни гримове.....и аз бях синьо-зелена днес, но не съм снимала. Peace
А преди да купя нещо винаги гледам...цяло ли е....има ли го....

# 672
Епона, ето тая леля много ме обнадежди - https://www.google.com/search?hl=bg&q=Mac+Caliente+dupes& … MqTEc%3B480%3B360 - снимката е линк към клипче, в което говори за голямата прилика в нюансите, но и за разликата, че Caliente-то е по глитъресто, а L'Oreal-чето - по-леко шимъресто. И по причина, че "Елитис" е затворен в момента, и не само той Mr. Green, си споделям страстите тук Grinning Думата "капучино" в името честно казано ме стресна на първи прочит, но сега ми e доста fancy мууд-а, хахаха Grinning

# 673
Брей, днес всички май сме били синьозелени.

Аз пробвах новата си палитра на Диор (от лятната колекция) - и тя е в тези нюанси. Много ми хареса - цветовете са доста пигментирани, гримът става много ефектен. На подвижния клепач сложих синьозелено, по средата му - малко по-светло зелено (и двата цвята ги има в палитрата). На костта - лилаво на Инглот - стана много хубаво, но не мога да правя снимки и за това не показвам.

# 674
calopsita и аз разгледах за подобно червило на това, което търсиш.Мисля че има подобно на Лореал от есенна колекция 2012г, но те не са внасяни тук Peace

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 00:49 от LOSHKA

Общи условия

Активация на акаунт