Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Никъде не е написано, че червените червила са само за строго официални поводи и вечерни.
Много зависи от устата и от средата!  Simple Smile
На едни устни стоят добре, на други не....какво да се прави.   33uu
На теб ти отиват, но не всеки има като твоите устни....не го забравяй!  Wink
Спомням си една дама на щанда на Chanel.....беше ден и тя се появи с огнено червено червило, награби 2-3 в същата гама и си отиде. На жената много добре и седяха, но беше и на възраст.
Аз лично не се възприемам с много наситени червила през деня....все гледам да избера нещо по-незабележимо, а и не мисля, че устните ми са чак толкова хубави, че да наблягам много на тях.

a.l.e.n.a, много красиво червило си имаш  Heart Eyes точно като за мен  Mr. Green

А на Силвето гримът ми изглежда като да е правен с Club  Heart Eyes

А за този какво ще кажете?

Ти пък, какво им е на устните ти? На мен много ми харесват, не са някакви тънки или много дебели. Тъкмо нормални са си.
Грима е супер. Peace
Може би ти не си свикнала да се гледаш с такива цветове червила и затова така говориш. Whistling И аз преди няколко години сигурно не си и помислях, че някога мога да нося червени, ярки и тъмни, но сега ме виж. Crazy

# 646
  • в 1001-та нощ
...
a.l.e.n.a, много красиво червило си имаш  Heart Eyes точно като за мен  Mr. Green

А на Силвето гримът ми изглежда като да е правен с Club  Heart Eyes

Скрит текст:
А за този какво ще кажете?

за този грим казвам, че много ми харесва и определено ти стоят по-тъмни варианти също, както и светлтие, които предпочиташ  Peace

имаш разкошни устни  Peace

Le Soleil*  Hug  bouquet много благодаря  bowuu за мен е чест да ме предизвикаш  Blush, нека само уточним  - за да няма недоразумения  Peace на подвижния клепач - перлени сенки с точи цвят, промазани, без зърнеста структура, очертаване горе с тънка черна линия, долу на 2/3 от клепача отвън, на линията бяло, на костта - нищо - нали това е идеята  Blush

# 647
АленкаHug да, такава е идеята, а цветът нека да е по твой избор, само ако може да не е много светъл, но не и много тъмен.
Нямам търпение да те видя!

Ето и от мен едно зачервено око  Simple Smile

Скрит текст:

# 648
  • в 1001-та нощ
аууу  Hug много е нежно и цветът на клепача - дублира този на ириса на окото  Peace

то всъщност и твоят грим е като това, с което ме предизвикваш  Blush

# 649
Алена, с тези сини сенки направо си те представих как се разхождаш из Санторини Grinning

И цветовете на тези сенки също ми харесаха.
Скрит текст:

# 650
  • в 1001-та нощ
хи хи, благодаря, първия коментар - ще поднеса на мъжа ми, като планираме лятната почивка догодина  Blush или пък ще го изненадам - без право на мнение  bowuu преди месец коментирахме темата и двамата сме "ЗА"  bowuu

може да помислим напред за някакво географско предизвикателство  bowuu

# 651
Здравейте, талантливи дами! Очарована съм от това, което показвате
Съвсем скоро намерих темата и ми е изключително полезна.Смятам съвсем скоро да се запася подобаващо с козметичен арсенал, та днес намерих ето този сайт
http://www.sistersmakeup.com/#!-muanakedmac/c18na
тук се продават палитри на Urban Decay, Sleek, пигменти на МАС, но все нещо ме спира да поръчам.
Особено пигментите на МАС са ми изключително подозрителни, както и Нейкид 1 и 2, най-вече заради цените.Вие как мислите?

# 652
Не са оригинални със сигурност.

# 653
  • София
Червилото ми е от Адри - на флормар, от една от срещите, за което й благодаря   bouquet

Не знам от къде е купувано и кога и каква е цената  Rolling Eyes , може би тя ще подскаже  Peace

Купувах го есента. Но нямам спомен дали беше от подлеза на спортната палата или от една аптека на Иван Асен  Thinking
Тази серия на Флормар е много сполучлива. Имах един страхотен нюд от тях, но малкият ми го намаза на вратите на гардероба и така и не си намерих отново същия цвят Sad

# 654
  • Sofia
   bouquet Поздравления за гримовете.
Имам лунички, не много силно изразени, които през лятото се виждат повече......Това, което забелязвам, че точно в зоната над ружа, където слагам хайлайтър......са станали по-пигментирани.Не съм ходила много по слънце, но явно е било достатъчно.
Сега като прочетох какво си написала и се замислих  Thinking
При мен също се наблюдава подобно явление и наистина точно там, където нанасям хайлайтер се наблюдава засилване на пигментацията  Shocked
Ужас, не се бях замисляла, че може хайлайтерът да е причината. ooooh!
Толкова много се харесвам с хайлайтер  Rolling Eyes Sad

Не би трябвало да е от хайлайтера, слънчевите лъчи огряват (и изгарят) най-силно най-високите и изпъкнали части. Тези, на които слагаме и хайлайтер.

# 655
Слънцето се привлича и от най-блестящите части.Реших, че е заради хайлайтъра защото ми се случва за първи път неравномерно пигментиране, а и преди това не съм използвала такива продукти.

Le Soleil*, сивото е много красиво Peace
a.l.e.n.a, синьото го гледам вече няколко пъти  Peace

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 22:55 от LOSHKA

# 656
Понеже започнахте темата за Фломар, решила съм на Таничка (голямата дъщеря на съпруга ми) да и купя от тази козметика искам да отида някъде където има по голям избор, бихте ли ме посъветвали къде в София? И още един ориентир ми е нужен за ПУПА, къде в София най добре да я разгледам.

Аленка гледа ли клипчетата има ли нещо полезно за теб?

# 657
  • Стара Загора
Аз днес бях много семпла, уж само за проба на червилото и молива, че са ми нови, но излезнах така. Grinning

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/06/blog-post_9.html

Един грим на Галена, който не ми харесва особено заради странното опушване и прекалено бледото червило Close
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969723_10 … 5_658815536_n.jpg

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 23:00 от iv4enceto_91

# 658
Понеже започнахте темата за Фломар, решила съм на Таничка (голямата дъщеря на съпруга ми) да и купя от тази козметика искам да отида някъде където има по голям избор, бихте ли ме посъветвали къде в София? И още един ориентир ми е нужен за ПУПА, къде в София най добре да я разгледам.

Аленка гледа ли клипчетата има ли нещо полезно за теб?

Пупа мисля, че най-добре се зарежда в Blick - има един срещу Съдебната палата и един на Витошка. Peace

# 659
  • в 1001-та нощ
и на други места има Блик - на Раковски до Пожарната, надолу към Театър София, в кино Арена запад, в Хит Младост .... Peace

г-жа Стихийно бедствие  Hug цял ден се занимавах с рождения ден, но утре привечер - ще гледам на спокойствие  Peace убедена съм, че ще има какво да ми е от полза, както и че няма д ги гледам веднъж  Peace

Общи условия

Активация на акаунт