Спирала за мигли - 7

• 111 642
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
В момента ползвам на Еstee Lauder-Sumptuous extreme и съм много доволна.

# 136
  • София
В момента ползвам на Еstee Lauder-Sumptuous extreme и съм много доволна.

Може ли снимка на спиралата?! Simple Smile

# 137
  • Бургас
Ето я:

Аз харесвам много неща на ЕL, но не смятам спиралите за силната им страна, но на дамата може да и пасва добре.

# 138
  • София
rajnaa, много благодаря за споделеното! Grinning   bouquet

# 139
  • Бургас
Няма проблеми, малко игра с Google  Hug

# 140
Аз харесвам Wonderlash на Oriflame във всичките ѝ варианти.
Скрит текст:
а също и Бътерфлая на Л'Ореал. Последната е чудна! Съвсем не загребва много туш, не слепва, не утежнява. Ползвам и извивачка, де..  Blush

# 141
Не съм доволна от 2000 калории на Макс фактор , все едно съм си купила спирала за 2 лв , такъв е ефекта при мен....

# 142
Поръчах тази http://www.ivis.bg/seventeen-the-volume-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80 … %D0%B8-p6967.html не знам защо, но имам някакво усещане, че този път сгреших с избора Rolling Eyes

# 143
  • София
Спиралите на Севънтийн са добри! Аз също съм харесала една и по всяка вероятност ще я купя, но чакам да ми свърши тази на Римел.

# 144
Благодаря, дано наистина ми хареса. Много се колебах между нея и любимата ми Volumissime X 4 на Loreal. В момента имам няколко на привършване и ми трябва нова.

# 145
  • София
Аз пък Лореалските не ги харесвам! Не мога да обясня точно защо, но не ги харесвам! Разочарована съм от 1-2 техни спирали от преди 3-4 години и предполагам, че оттук се получава това при мен. Simple Smile

# 146
  • София
Е, те толкова дръпнаха напред Лореал последната година само със спиралите, к'во да говорим за последните 3-4г.. Закостеняло е да се мисли, че бранда не се е развил достатъчно от тогава.
Лореал толкова дръпнаха напоследък като бранд, че само тихо им се радвам от страни. Grinning
А Бътерфлая ми е любимата спирала и продължавам да смятам, че е по-добра, дори от последната която си купих на МAC. Wink

# 147
  • Пловдив
Подариха ми новата червена спирала милион на Лореал.Трябва да ви кажа ,че ме изненада доста положително.Придаде миглите ми дължина и извиване,ако имаше и обем щеше да е супер.
Все още нищо не може да измести от сърцето ми любимата ми Драма Peace

# 148
  • Варна
Тъкмо щях да питам за отзиви за червената спирала Volume Million Lashes Ecxess. Доволна бях от първата Volume Million и сега мисля да опитам тази. Тушът кремообразен ли е или по-скоро сух? Консултантката ми обясни, че има още повече фибри за обем в него, а аз не харесвам напластяване. На консултантките обаче нямам вяра, а търся мнение от опит. Бих искала да разделя и удължава добре и миглите да стоят като влажни от туша, а не сухи и на топчета.

# 149
  • Street of Dreams
Е, те толкова дръпнаха напред Лореал последната година само със спиралите, к'во да говорим за последните 3-4г.. Закостеняло е да се мисли, че бранда не се е развил достатъчно от тогава.
Лореал толкова дръпнаха напоследък като бранд, че само тихо им се радвам от страни. Grinning
А Бътерфлая ми е любимата спирала и продължавам да смятам, че е по-добра, дори от последната която си купих на МAC. Wink
Давай да правим замяна Mr. Green Взех я за БГ да я подарявам на сестра ми, а тя ми заяви, че й писнало да й пробутвам боклуците си Tired Давам я в комплект с някаква Есенс, която представа нямам как е попаднала из тоалетката ми, също нова. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт