Спирала за мигли - 7

• 111 689
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Спирала която ме грабна още от първото и ползване е от Орифлейм.Когато си я поръчахме с майка ми бях скептично настроена към нея,но сега почти всеки път поръчваме само нея.Червена тубичка,със страхотна четка,която разделя миглите точно както трябва,извива ги,удължава ги и цял ден ефекта е такъв..."Oriflame Maxi Lash"

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 10:11 от red_world

# 151
Поръчах тази http://www.ivis.bg/seventeen-the-volume-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80 … %D0%B8-p6967.html не знам защо, но имам някакво усещане, че този път сгреших с избора Rolling Eyes

Спирала наистина ми хареса. Ползвах я вече 2 пъти  Grinning
nikolinanik - права беше   bouquet

# 152
  • София
Поръчах тази http://www.ivis.bg/seventeen-the-volume-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80 … %D0%B8-p6967.html не знам защо, но имам някакво усещане, че този път сгреших с избора Rolling Eyes

Спирала наистина ми хареса. Ползвах я вече 2 пъти  Grinning
nikolinanik - права беше   bouquet

Радвам се, че си доволна! Grinning  bouquet

# 153
  • София
Момичета, до кая на м. септември, спиралите на L`Oreal са намалени и са на "очарователни " цени.

# 154
  • sofiq
новата спирала на есенс в тубичка

http://tediata.blogspot.com/2013/09/essence-lashes-go-wild-mascara.html

# 155
  • Street of Dreams
Estee Lauder Double Wear

Издръжлива спирала, която много лесно се почиства, но няма особен ефект да миглите ми, да не кажа хич. Ще си я използвам, но ще погледна и лореалските Wink Мерси, nikolinanik  bouquet

# 156
ЕДИТ: Извинявам се, че пуснах цяла тема, не знам как съм пропуснала вече съществуващата, ползвах търсачката... Embarassed

В момента използвам и редувам общо три спирали, докато не ми се изхабят, или не изсъхнат. Попринцип имам склонност да си купувам постоянно, но в последно време гледам да се ограничавам, защото ми е жал – все си имам някоя, която изпъква като фаворит и си ползвам предимно нея, после пак си я купувам, и накрая другите остават в сянка и прашасват на тоалетката – а някои са наистина добри и е тъпо да ги оставям така да изсъхват и да се развалят.

Трите ми go to спирали в момента са:

Maybelline The Colossal Volum Express: Cat Eyes – Купувана от DM, за близо 14 лв. (от време на време се пуска промоция на всички мейбълински спирали и ги продават за 9,90 лв.). Много я харесвам – хубава, извита четка, обхваща всички мигли и ги извива добре, изсъхва бързо, лично на мен не ми се рони и размазва, чисти се лесно.

---
Rimmel Lash Accelerator – Пак от DM, подобна цена. Четката е с косъмчета с преливаща дължина (най-дълги в средата), доста твърдички, но пък точно заради това си качество, разделят доста добре миглите. Не мога да кажа дали наистина има ефект върху растежа на миглите, тъй като не съм използвала само нея дълготрайно, а я редувам с другите. Но пък седи добре на миглите, не ми ги слепва, извива ги и отваря много добре окото. Не си спомням да ми се е размазвала.

---
Essence I Heart Extreme – От Lily за около 6-7 лв. За цената си е супер, направо е откритие. Джъмбо четка, което лично на мен ми харесва, гъста и суховата, но напластява добре. Понеже аз обичам винаги да съм с по-силно изразени мигли, слагам по два-три слоя. Забелязах обаче, че при три слоя след няколко часа се получава съвсем леко размазване във външните ъгълчета на очите, и ронене при докосване на миглите, както и отбелязване на горния клепач, ако имате мазна кожа там. При един или два слоя рядко се появяват тези проблеми. Спиралата наистина отваря очите и придава обем, достатъчен е дори един слой, така че надали ще имате моите оплаквания. Просто аз обичам да постигам ефект почти на изкуствени мигли и слагам спирала в големи количества. Но това си е лично моя особеност – не нося много грим, единствено спирала, молив за вежди и фон дьо тен (понякога и телесни сенки), и затова гледам да подчертавам силно поне миглите, за да имам все пак акцент някъде по лицето.

---
Спирала, от която съм разочарована: Rimmel Scandal Eyes – 10-12 лв. от DM. Твърде огромна, дори за моя вкус, четка (на снимката изобщо не си личи колко е огромна всъщност); доста рядка консистенция – на мен лично ми слепи и изправи миглите (като аз по природа имам извити и сравнително дълги и гъсти мигли и обикновено спиралите допълват това, а не го развалят! рядко намирам спирала, която да не ми седи добре, тази определено e такъв случай…)

---
Спирали, от които съм доволна, но ги нямам в момента:
Maybelline The Falsies Black Drama – на същата цена като всички мейбълински спирали. Много ми харесва ефектът, четчицата е хубава и обхваща всички мигли, при мен и двете й страни влизат в употреба. Допълнителните фибри лично при мен не слепват а допринасят за резултата (знам, че на някои хора не им допадат такива спирали). Другата е L’Oreal Volumissime x5 (за съжаление не й помня цената). Какво да кажа – приятна форма на четката, консистенцията на спиралата ми харесва и определено си върши работата. Преди две години на бала си категорично отказах да съм с изкуствени мигли, и гримьорът прати майка ми за тази спирала – ами получи се много хубав грим с драматично подчертани мигли, а спиралата си остана за мен, ползвах си я, и след това отново съм си я купувала. Може би дори точно оттогава почнах да обръщам повече внимание на спиралите си и да подчертавам по-силно миглите си.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 13:37 от BeeJuis

# 157
  • София
Момичета, попаднах на този материал и реших да го споделя с вас:

http://www.edna.bg/kak-da/kak-da-si-napravim-ochna-spirala-4631551

Не пречи да опитаме, нали?! Simple Smile

# 158
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
ЕДИТ: Извинявам се, че пуснах цяла тема, не знам как съм пропуснала вече съществуващата, ползвах търсачката... Embarassed
Скрит текст:
В момента използвам и редувам общо три спирали, докато не ми се изхабят, или не изсъхнат. Попринцип имам склонност да си купувам постоянно, но в последно време гледам да се ограничавам, защото ми е жал – все си имам някоя, която изпъква като фаворит и си ползвам предимно нея, после пак си я купувам, и накрая другите остават в сянка и прашасват на тоалетката – а някои са наистина добри и е тъпо да ги оставям така да изсъхват и да се развалят.

Трите ми go to спирали в момента са:

Maybelline The Colossal Volum Express: Cat Eyes – Купувана от DM, за близо 14 лв. (от време на време се пуска промоция на всички мейбълински спирали и ги продават за 9,90 лв.). Много я харесвам – хубава, извита четка, обхваща всички мигли и ги извива добре, изсъхва бързо, лично на мен не ми се рони и размазва, чисти се лесно.

---
Rimmel Lash Accelerator – Пак от DM, подобна цена. Четката е с косъмчета с преливаща дължина (най-дълги в средата), доста твърдички, но пък точно заради това си качество, разделят доста добре миглите. Не мога да кажа дали наистина има ефект върху растежа на миглите, тъй като не съм използвала само нея дълготрайно, а я редувам с другите. Но пък седи добре на миглите, не ми ги слепва, извива ги и отваря много добре окото. Не си спомням да ми се е размазвала.

---
Essence I Heart Extreme – От Lily за около 6-7 лв. За цената си е супер, направо е откритие. Джъмбо четка, което лично на мен ми харесва, гъста и суховата, но напластява добре. Понеже аз обичам винаги да съм с по-силно изразени мигли, слагам по два-три слоя. Забелязах обаче, че при три слоя след няколко часа се получава съвсем леко размазване във външните ъгълчета на очите, и ронене при докосване на миглите, както и отбелязване на горния клепач, ако имате мазна кожа там. При един или два слоя рядко се появяват тези проблеми. Спиралата наистина отваря очите и придава обем, достатъчен е дори един слой, така че надали ще имате моите оплаквания. Просто аз обичам да постигам ефект почти на изкуствени мигли и слагам спирала в големи количества. Но това си е лично моя особеност – не нося много грим, единствено спирала, молив за вежди и фон дьо тен (понякога и телесни сенки), и затова гледам да подчертавам силно поне миглите, за да имам все пак акцент някъде по лицето.

---
Спирала, от която съм разочарована: Rimmel Scandal Eyes – 10-12 лв. от DM. Твърде огромна, дори за моя вкус, четка (на снимката изобщо не си личи колко е огромна всъщност); доста рядка консистенция – на мен лично ми слепи и изправи миглите (като аз по природа имам извити и сравнително дълги и гъсти мигли и обикновено спиралите допълват това, а не го развалят! рядко намирам спирала, която да не ми седи добре, тази определено такъв случай…)

---
Спирали, от които съм доволна, но ги нямам в момента:
Maybelline The Falsies Black Drama – на същата цена като всички мейбълински спирали. Много ми харесва ефектът, четчицата е хубава и обхваща всички мигли, при мен и двете й страни влизат в употреба. Допълнителните фибри лично при мен не слепват а допринасят за резултата (знам, че на някои хора не им допадат такива спирали). Другата е L’Oreal Volumissime x5 (за съжаление не й помня цената). Какво да кажа – приятна форма на четката, консистенцията на спиралата ми харесва и определено си върши работата. Преди две години на бала си категорично отказах да съм с изкуствени мигли, и гримьорът прати майка ми за тази спирала – ами получи се много хубав грим с драматично подчертани мигли, а спиралата си остана за мен, ползвах си я, и след това отново съм си я купувала. Може би дори точно оттогава почнах да обръщам повече внимание на спиралите си и да подчертавам по-силно миглите си.

Мнението ми за Rimmel Scandal Eyes е абсолютно същото...

# 159
  • София
Много съм разочарована от тази спирала на Флормар. Ни обем, ни дължина, ни нищо. Боядисва малко миглите и това е. Добре поне, че лесно се маха.

# 160
  • София
Римел Екселатор има 2 вида.  Показаният в поста на BeeJuis е за растеж и сгъстяване на миглите. Другият вариант на спиралата според мен е по-добър, защото много добре разделя и извива миглите, Не напластява! Вторият вид спирала на Римел е в черна опаковка. Не мога да намеря снимка.Sad

# 161
Този вариант, който аз показах, го има и с черна капачка, както бяха казали по-нагоре, като разликата между двете капачки е в цвета (както при обикновената Maybelline The Falsies и Maybelline The Falsies Black Drama).

Аз всъщност имам ей тази, ама одеве не бях намерила правилната снимка. Така или иначе, формулата е еднаква, само наситеността на черното е различна:

Скрит текст:

А тази, за която ти говориш, nikolinanik, да не би да е:

Скрит текст:

# 162
  • София
Да!
Екселератора са 2-3 вида: нюанси на насиено черно; подхранване и растеж на миглите....
Аз харесвам спиралите за мигли на Римел!

# 163
  • sofiq
Аз имам нова любов при спиралите Heart Eyes

http://tediata.blogspot.com/2013/09/lancome-hypnose-doll-eyes.html

# 164
Този вариант, който аз показах, го има и с черна капачка, както бяха казали по-нагоре, като разликата между двете капачки е в цвета (както при обикновената Maybelline The Falsies и Maybelline The Falsies Black Drama).

Аз всъщност имам ей тази, ама одеве не бях намерила правилната снимка. Така или иначе, формулата е еднаква, само наситеността на черното е различна:

Скрит текст:

Мммм, аз имам други впечатления. Според мен формулата е доста различна при тези 2 спирали. Първите два пъти например си бях вземала тази със зелената капачка и беше страхотна, стана ми фаворит и досега с друга не успявам да постигна този ефект. Нооо с черната капачка е много зле. Никакво разделяне, никакво напластяване, седи безформена и гадна. Много съм разочарована, надявах се разликата да е само в цвета (а такава действително има, впрочем).

Иначе последно си взех Буржоа, когато бяха намалени, тя също е добра.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт