Спирала за мигли - 7

• 111 125
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, записвам се при вас, ползвала съм хипноуз досега и съм много доволна.. удължава миглите много добре, искам да опитам и нещо друго  Peace

# 76
  • София
Моля за отзиви за Max Factor Wild Mega Volume.     newsm03 newsm53

# 77
nikolinanik, вчера си я взех, надявам се да успея утре да я пробвам и да направя публикация в блога Peace

# 78
  • София
nikolinanik, вчера си я взех, надявам се да успея утре да я пробвам и да направя публикация в блога Peace

Ще очаквам с нетърпение отзиви. Simple Smile Харесва ми четката.

# 79
nikolinanik, тук споделих мнение и малко снимки за спиралата Peace
http://beautymessirazniraznoobrazni.blogspot.com/2013/07/wild-me … e-max-factor.html

# 80
  • Варна
любимите ми спирали

# 81
  • София
princess_des , първата спирала извива страхотно миглите. Simple Smile

# 82
  • Варна
princess_des , първата спирала извива страхотно миглите. Simple Smile
Да..... много добро попадение ми беше PeaceЧудесна е!Сега лятото по скоро я карам на цветни спирали,а те освен цвят не предлагат други ефекти.

# 83
  • София
Този летен сезон  цветните спирали за мигли са голям хит! Simple Smile

# 84
  • София
Момичета, купихте ли си цветни спирали за това лято? Страхотен хит са! Simple Smile
Аз може би ще си купя лилава или синя. Но и ярките цветове са много актуални. Simple Smile

# 85
  • Варна
Момичета, купихте ли си цветни спирали за това лято? Страхотен хит са! Simple Smile
Аз може би ще си купя лилава или синя. Но и ярките цветове са много актуални. Simple Smile

Aз имам лилава на орифлейм,синя на голдън роуз ,и тюркоазена Peace Много обичам да се мацотя с тях newsm03

# 86
  • Street of Dreams
Оф, сега и на мен ми се прииска да имам цветни спирали. Тук из дрогериите не съм срещала никакви, но не съм и питала конкретно. Някоя мацка в Германия има ли да ми помогне? Thinking

# 87
  • При децата ми

Aз имам лилава на орифлейм,синя на голдън роуз ,и тюркоазена Peace Много обичам да се мацотя с тях newsm03

Кой са тези спирали? Може ли линк или снимки?

# 88
  • Варна

Кой са тези спирали? Може ли линк или снимки?
тази е тюркоазената,но вече не е налична в каталозите

синята

лилавата е на тази серия на орифлейм,не немерих точно снимка

намерих и много цветни спирали на Пупа

# 89
  • Варна
И една статийка по повод цветните спирали! Peace
http://www.redmodels.bg/news/273

Общи условия

Активация на акаунт