Спирала за мигли - 7

• 111 082
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Определено съм за Есте Лаудер,много са им хубави спиралите.Ползвала съм тези двете много са хубави Simple Smile
http://www.fancy-francy.com/wp-content/uploads/2013/02/IMG_2599.jpg

http://www.allure.com/images/beauty-products/makeup/2010/estee-l … sh-mascara-en.jpg

# 556
Взех си Diorshow Iconic Overcurl Mascara:
http://www.sephora.com/diorshow-iconic-overcurl-mascara-P377821

Избрах си кафява. Много ми е удобна четчицата. За сега съм я ползвала само веднъж.

# 557
Купих си най-новата спирала на Лореал - Miss Manga. Много съм доволна  Peace

# 558
  • София

Много е добра наистина  Flutter

# 559
  • Street of Dreams

Избрах си кафява. Много ми е удобна четчицата. За сега съм я ползвала само веднъж.

Тази я върнах преди месец, слепваше ми миглите, часове след като я бях сложила, при преобличане или игра с детето. Сподели по-натам дали да съжалявам. Rolling Eyes

# 560
  • София

Влезнах в темата да търся мнения точно за нея  Crazy какъв ефект дава на миглите?

# 561
Здравейте! Искам да споделя мнението си за спиралата Rocket на Maybelline. Наистина придава обем на миглите и е наситено черна. Единственият недостатък е, че не е водоустойчива и се размазва много лесно. Известно време след нанасяне се получават черни точки под и над очите. Не е лоша, но не бих я препоръчала, особено ако сте с мазна кожа като мен

# 562

Тази я върнах преди месец, слепваше ми миглите, часове след като я бях сложила, при преобличане или игра с детето. Сподели по-натам дали да съжалявам. Rolling Eyes

Сложила съм си я в 7 сутринта, до сега не е мръднала, като не съм си стояла вкъщи, бях по работа, после на разходка... и сега съм преоблечена домашно. Спиралата си стои.

# 563
Здравейте! Искам да споделя мнението си за спиралата Rocket на Maybelline. Наистина придава обем на миглите и е наситено черна. Единственият недостатък е, че не е водоустойчива и се размазва много лесно. Известно време след нанасяне се получават черни точки под и над очите. Не е лоша, но не бих я препоръчала, особено ако сте с мазна кожа като мен

Жалко, защото четката й изглежда страхотно. Разделя ли хубаво миглите? А това заключение от еднократно нанасяне ли е? Между другото от тази спирала има и водоустойчива.

# 564
  • Бургас
И мен ме интересува новата спирала на Лореал Miss Manga . По началото съм върл противник на спиралите им , дано тази ми промени мнението , но без да я пробвам не бих я взела .
Накрая пак ще си взема на Кларанс Be Long , наистина съм много доволна от нея.

# 565

Влезнах в темата да търся мнения точно за нея  Crazy какъв ефект дава на миглите?

Здравей. Мойте мигли са нормални (нито дълги и извити, нито пък къси и прави) и след като я нанеса ми ги прави по-обемни и по-издължени. Забелязах, че след нанасяне, ако изчакам 5 мин. да поизсъхне спиралата и пак я нанеса, ефекта става по-добър. Но, да не се прекалява, че пък става наплъстено. И на долните мигли ми стои добре. И още нещо, направи ми впечатление, че лесно се почиства  Peace

# 566

Да, аз също много я харесах. Нанася се перфектно. Взех си и тюркоазения цвят - просто е страхотен.

# 567
  • София

Да, аз също много я харесах. Нанася се перфектно. Взех си и тюркоазения цвят - просто е страхотен.
Ама има ли я в други цветове, освен в черно, че ми стана интересно? Цена?

# 568

Жалко, защото четката й изглежда страхотно. Разделя ли хубаво миглите? А това заключение от еднократно нанасяне ли е? Между другото от тази спирала има и водоустойчива.

Ползвам спиралата повече от месец и почти при всяко нанасяне има такъв ефект при мен. Като изключим това наистина се справя добре с разделянето на миглите и придава обем.

# 569
  • София
Мис Манга прави огрооомен обем и удължава, а също и извива добре. Аз си имам дълги и обемни мигли по принцип и с нея вече ефектът е уаууу! Изобщо не слагам друг грим на очите, защото той не се вижда от миглите  Laughing
и наистина се чисти много лесно, обаче мирише потресаващо - на секундно лепило  Crazy

Тюркоазената е уникално ярка. Със сигурност ще си я взема за лятото.

Общи условия

Активация на акаунт