Спирала за мигли - 7

• 111 078
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • София, Лагера
О, на това му се вика: "Едвам ме нави!"  Laughing
хеле и тюркоаз - няма да чакам лятото  Laughing

# 571
# 572
Здравейте! Искам да споделя мнението си за спиралата Rocket на Maybelline. Наистина придава обем на миглите и е наситено черна. Единственият недостатък е, че не е водоустойчива и се размазва много лесно. Известно време след нанасяне се получават черни точки под и над очите. Не е лоша, но не бих я препоръчала, особено ако сте с мазна кожа като мен

Жалко, защото четката й изглежда страхотно. Разделя ли хубаво миглите? А това заключение от еднократно нанасяне ли е? Между другото от тази спирала има и водоустойчива.

Ползвам спиралата повече от месец и почти при всяко нанасяне има такъв ефект при мен. Като изключим това наистина се справя добре с разделянето на миглите и придава обем.

Тогава определено не бих рискувала с нея! Много мразя цапащи спирали.

Момичета, имате ли впечатления от спиралите на "Астор"? Набелязала съм си тази: http://www.astorcosmetics.com/products/eyes/mascara/big-beautifu … extension-mascara

# 573
  • София
О, на това му се вика: "Едвам ме нави!"  Laughing
хеле и тюркоаз - няма да чакам лятото  Laughing
Тамън това щях да пиша! Joy
Колко е заразна тази Адриана! УжасТ направо! Mr. Green Hug

# 574
  • софия
Така да знам, че на моите мигли Лореал не е ок и така да зарибявате. Тук повечето бяхте много доволни от mln lashes, а мен не ме вдъхнови. Единствената лореалска спирала, която харесвам е .

А имам вкъщи и Lancome Hypnose Doll Eyes. И тя нещо не ме кефи Tired
Ужасни сте!

# 575
Какво мислите за Maxfactor Excess Volume ? Удобна ли е четката? Като цяло избягвам двойните спирали, въпреки че съм попадала на добри такива на Лореал.

От Астор не съм ползвала от показаните. Имах един по-стар вариант уж за обем, но обем не видях Laughing

# 576
Взех си новата спирала на Лореал - Манга. Ле ле страхотна е, миглите ми стават огромни Peace

# 577
  • София
Аз да си кажа, че никога не съм била особен фен на спиралите на Лореал, тъй че не съм пристрастна. Тази просто наистина е изненадващо добра. Ще гледам до края на седмицата да направя ревю със снимки  Peace

# 578
  • Torino,IT
Стана ми интересно и на мен за тази Мис манга, ще я пробвам.  Ползвала съм пеперудата милион лашес и архитекта, но последната ми стана супер суха и не съм следила за нови продукти при Лореал оттогава. Но сега искам да пробвам тази мис манга, стана ми любопитно Peace

# 579
Bonjour Paris!, благодаря за включването относно моето питане!

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 17:17 от ВВ

# 580
Стана ми интересно и на мен за тази Мис манга, ще я пробвам.  Ползвала съм пеперудата милион лашес и архитекта, но последната ми стана супер суха и не съм следила за нови продукти при Лореал оттогава. Но сега искам да пробвам тази мис манга, стана ми любопитно Peace
Колко струва спиралата, че в Русе не я намерих?

# 581
  • Torino,IT
Около 20 лева?

# 582
  • София
Сега е на някаква промоционална цена май - около 16. Не знам докога, не знам и после каква ще е.

# 583
Сега е на някаква промоционална цена май - около 16.

Къде? Аз вчера я гледах в "дм", но не беше на такава цена.

# 584
  • софия
Адри, изобщо, въобще не си подстрекател, ще знаеш. Къде е промоцията?

Общи условия

Активация на акаунт